2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Peki arkadadim tsk ler. Onu bi sekilde vurmaya calisacagim :silah: elim mahkum. Bebeklerim icin ragziyim. Normalde hic yapamayacagim birsey. Digerlerinide hep polikinlikte yaptirmistim ama buuuu belki 9 ayy hergunnn nereye tasinayim. Bununla basetmem gerek. Cok sagol :KK15:
İnan ki aşılıyorsun bir yerden sonra. Ben iğneden köşe bıçak kaçarım çok korkarım normalde ama şimdi onun saati kaçacak diye telaş ediyorum :)) daha iki güne bir progestan ve haftada bir proluton yaptırıyorum :bicak:

Amin inşallah canım

Benimde ara ara çarpıntım oluyor ama ben vücut ısımı ölçmedim hiç kaç çıkıyor seninki acaba. Benim hiç bir belirtim Yok neredeyse ayaklarım ısınmıyor bunun dışında normal zamanlarda ki gibiyim
Benimde canım bunların dışında bişe yok şu anda mesela 36.9 akşamları daha bi ateşli oluyom :)) ne bilim çok dinliyoz kendimizi çokk

İnan ki aşılıyorsun bir yerden sonra. Ben iğneden köşe bıçak kaçarım çok korkarım normalde ama şimdi onun saati kaçacak diye telaş ediyorum :)) daha iki güne bir progestan ve haftada bir proluton yaptırıyorum :bicak:

Ya canım Allah yardımcınız olsun cok zor bu igneler.ben prolutonu haftada 1 yaptırıyorum sanki o bacağım tutmaz oluyor.eşim diyo cok mu acıdı? Olsun diorum progesteronu hergun iğne yaptıranda var ben gene jel kullanıyorum.oyuzden halime sukrediyorum.Allah yardımcınız yardımcımız olsun inşallah.emeklerimizi boşa çıkarmasın:dua:

Peki arkadadim tsk ler. Onu bi sekilde vurmaya calisacagim :silah: elim mahkum. Bebeklerim icin ragziyim. Normalde hic yapamayacagim birsey. Digerlerinide hep polikinlikte yaptirmistim ama buuuu belki 9 ayy hergunnn nereye tasinayim. Bununla basetmem gerek. Cok sagol :KK15:
Hiç de zoruna gelmez ben her vurdukca şifa olsunn diyorum:)) senin için diyorum konusuyorm hahaha sende öyle yap onlar için allhn iznyle

Ahhh benimmm topik dostummmm yememis icmemis bana care deva ariyor arastiriyor kiyamam ben sana cok tsk ederim gozlerimi doldurdun canimsin. Bana 75 yazmis sevgili doktorumuz. Murat hoca yazdi

Canım keske sorsaydın murat hocaya zararlı diyorlar varmı bir zararı die? Belki bizede bi fikir olurdu anlattıkları o cok gusel acıklıyor bole seyleri yapılan arastırmalarla falan.olmadı ben doktorum isterse bir arayıp sorayım murat beye.

Benimde canım bunların dışında bişe yok şu anda mesela 36.9 akşamları daha bi ateşli oluyom :)) ne bilim çok dinliyoz kendimizi çokk
:)) ilk transferime göre çok çok sakinim kendime inanamıyorum resmen :halay:
Kendımı çok dinlemeye başladım sanırım hep bi belirti arıyorum :) ama hiç bi belirti yok bugün 6.gün
Bende de hiç belirti yok canım beşinci günüm transfer günüyle. İnşallah belirti olmadan hamile kalanlardan oluruz
Ya canım Allah yardımcınız olsun cok zor bu igneler.ben prolutonu haftada 1 yaptırıyorum sanki o bacağım tutmaz oluyor.eşim diyo cok mu acıdı? Olsun diorum progesteronu hergun iğne yaptıranda var ben gene jel kullanıyorum.oyuzden halime sukrediyorum.Allah yardımcınız yardımcımız olsun inşallah.emeklerimizi boşa çıkarmasın:dua:
Allah razı olsun canım. Benim popo şimdiden apse yapmaya başladı. İlk transferimde pozitifi gördükten sonra da uzunca süre devam ettim iğnelere hemen kestirmedi drum üzerine oturamıyordum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Hayırlı kandiller kızlar İnşallah hayırlı haberlere vesile olsun mübarek gün.Transfer olan arkadaşlar bişe sormak istiyorum sizde de vücut sıcaklığı yüksek mi? bi de çarpıntı olması normal mi ?sanırım kan sulandırı yapıo olmalı
Bugün 8. Günüm transfer sonrası ilk günler aşırı arttı vücut sıcaklığı eşim pembe yanaklı diyordu o kadar yüzüm al al oluyordu çarpıntı hala var.

Bende de hiç belirti yok canım beşinci günüm transfer günüyle. İnşallah belirti olmadan hamile kalanlardan oluruz

Allah razı olsun canım. Benim popo şimdiden apse yapmaya başladı. İlk transferimde pozitifi gördükten sonra da uzunca süre devam ettim iğnelere hemen kestirmedi drum üzerine oturamıyordum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canim ya bnde de ufak da olsa hiç belirti yok kasık batmasi falan aynı 5.gün bnm de ins bebisleri tutunmustur

İnşallah canım

Back