- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.521
864 canim
canım maşallah maşallah çok sevindim güzel haberlerineKizlar sonucum katlanmis ; 864 cok sukur bin sukur..
Yanliz az evvel karindan yaptigim igneyi cektikten sonra biraz kan geldi yanlis bisimi yaptim acaba? Hemsireyi aradim acmadi.
İnşallah tutunmuşlardır canım şu mübarek günde rabbim yardımcımız olsunCanim ya bnde de ufak da olsa hiç belirti yok kasık batmasi falan aynı 5.gün bnm de ins bebisleri tutunmustur
Canım değerin çok güzel katlanmış maşallah. O iğneyi yaparken bende de oluyor bazen kanama korkulacak bir şey değilKizlar sonucum katlanmis ; 864 cok sukur bin sukur..
Yanliz az evvel karindan yaptigim igneyi cektikten sonra biraz kan geldi yanlis bisimi yaptim acaba? Hemsireyi aradim acmadi.
Çok güzel artmış abla iinşallah daha da çok artar864 canim
Sagol canim inslalah seninde kat kat artar.. sakin dusunme pozitif ol canimÇok güzel artmış abla iinşallah daha da çok artarçok sevindim valla
Banada oyle dedi simdi hemsire. Yumurta toplarken mi nasil yanicanım maşallah maşallah çok sevindim güzel haberlerine
canım bende yumurta toplarken kanatmıştım birşey olmaz demişti hemşire
Artık negatif düşünmüyorum Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de gösterecek :)Sagol canim inslalah seninde kat kat artar.. sakin dusunme pozitif ol canim
Insallah canim o gunleride gsorecegiz Allahin izniyle :)Artık negatif düşünmüyorum Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de gösterecek :)
Canım kan sulandırıcıyı ihmal etme, ben düşük ve kürtajdan sonra doktorum pıhtılaşma testi yaptırdı ve bende 2 gen de pıhtılaşma çıktı, sen şu an bilmiyorsun ama düşüğün var önlem olarak kullan bence de, ülkemizde çok yaygınmış bu, her hamilelikte risk oluşturmuyor, pıhtılaşma olup ilaçsız sorunsuz hamilelik de geçirebilirsin ama bu riski göze almaya gerek yok sonrası çok daha acı çünkü
Cok tsk ederim arkadasim cok dogru bir dusunceymis icimi rahatlatip bana casaret verdin.Hiç de zoruna gelmez ben her vurdukca şifa olsunn diyorum:)) senin için diyorum konusuyorm hahaha sende öyle yap onlar için allhn iznyle
Yonca___ canım şimdi bi video izledim de umit aktaş ın gebelikte seker yuklemesi ilerde cocukta bir anda diabet cıkmasına sebep oluyor olabilir demiş.dio ki 60 kg bir anne için 75 gr seker bişey olmayabilir ancak 300 gr bebek için fazla gelir diyor.bu dusunceye karsı cıkan istanbul tabipler birliğide demişki toplam da seker yuklemesi maksimum 400 kalori yani sizin 1 öğünlük yemeğinizden daha az.siz zaten hergun bu kaloriyi alıyorsunuz.ama tabi bu sadece kalori işi değil bana sorarsanız çünkü sadece protein yada yağ yiyip 600 kalori yiyebilir ama hiç şeker almamış olabilirsin.bence burda önemli olan genel beslenme. eger sekerden yana zaten cok zengin besleniyorsan hergun tatlı vs yiyorsan elbette bu beslenme ve yanında seker yuklemesi sıkıntı olur.bilemiorum karışık işler insan kararsız kalıyor.
Ohh masallahh gozun aydin canimKizlar sonucum katlanmis ; 864 cok sukur bin sukur..
Canm geçen tedavide bizim de sona iki tane kaldı. Bu defa embriyolara kalsiyum veriliyor.Drum istedi döllenme ve yumurta kalitesini arttırsın diye.Kizlar hayirli kandiller hamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua ediverin size bir sey sormak istiyorum ben havuz sistemi uyguluyorum 2 defa opu oldum ikisindede 5. Gune 1 embriyo geldi yarin doktorla gorusmeye gidecegim 3. Tedaviye baslamadan neler yapilmasi gerekiyosa yaptircam neden 5. Gune 1 kaliyo anlamiyoz ne testleri istemeliyim pintilasmayi duyuyorum hep bende varmi bilmiyom varsa 5. Gune gelmesini etkilermi ki ya
Kendımı çok dinlemeye başladım sanırım hep bi belirti arıyorum :) ama hiç bi belirti yok bugün 6.gün
Canm maşallah inşallah rabbim kucağına alıp büyüttüğün günleri de göstersin. Benim de yumurta takibi sırasında yaptigimiz iğneler kaç defa kanattı göbeğimi ohoo.:))Sorun yok yani canm takma kafana..Banada oyle dedi simdi hemsire. Yumurta toplarken mi nasil yani
Sagol canim. Hepimiz gorelm o gunleri insallah...iyi bari icime kurt dusmustu rahatladim.Canm maşallah inşallah rabbim kucağına alıp büyüttüğün günleri de göstersin. Benim de yumurta takibi sırasında yaptigimiz iğneler kaç defa kanattı göbeğimi ohoo.:))Sorun yok yani canm takma kafana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?