2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar sonucum katlanmis ; 864 cok sukur bin sukur..
Yanliz az evvel karindan yaptigim igneyi cektikten sonra biraz kan geldi yanlis bisimi yaptim acaba? Hemsireyi aradim acmadi.
canım maşallah maşallah çok sevindim güzel haberlerine
canım bende yumurta toplarken kanatmıştım birşey olmaz demişti hemşire

Kizlar hayirli kandiller hamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua ediverin size bir sey sormak istiyorum ben havuz sistemi uyguluyorum 2 defa opu oldum ikisindede 5. Gune 1 embriyo geldi yarin doktorla gorusmeye gidecegim 3. Tedaviye baslamadan neler yapilmasi gerekiyosa yaptircam neden 5. Gune 1 kaliyo anlamiyoz ne testleri istemeliyim pintilasmayi duyuyorum hep bende varmi bilmiyom varsa 5. Gune gelmesini etkilermi ki ya

Canim ya bnde de ufak da olsa hiç belirti yok kasık batmasi falan aynı 5.gün bnm de ins bebisleri tutunmustur
İnşallah tutunmuşlardır canım şu mübarek günde rabbim yardımcımız olsun
Kizlar sonucum katlanmis ; 864 cok sukur bin sukur..
Yanliz az evvel karindan yaptigim igneyi cektikten sonra biraz kan geldi yanlis bisimi yaptim acaba? Hemsireyi aradim acmadi.
Canım değerin çok güzel katlanmış maşallah. O iğneyi yaparken bende de oluyor bazen kanama korkulacak bir şey değil

@Maviay1778 hamileliginde coraspirin vs kullaniyormuydun?

Ben de kendisine gitmiştim insulin direncim icin
Hamile kalirsan seker yuklemesi yaptirma demişti
Ama sonradan bir problem cikmasindansa belki yaptirabilirim
O günleri gorursem düşünürüm diye cok kafa yormadim

Canm geçen tedavide bizim de sona iki tane kaldı. Bu defa embriyolara kalsiyum veriliyor.Drum istedi döllenme ve yumurta kalitesini arttırsın diye.

Kendımı çok dinlemeye başladım sanırım hep bi belirti arıyorum :) ama hiç bi belirti yok bugün 6.gün

Belirti gebelik testinden 2 hafta sonra başlarmış
Yani kese olusumundan sonra
Dinleme canim kendini :))
O dinlediğin ilaclarin yan etkileri
O minik embriyolar su an gelismekle meşgul
Sen de keyfini cikar :))

Sagol canim. Hepimiz gorelm o gunleri insallah...iyi bari icime kurt dusmustu rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…