Canım günaydın hayırlı kandiller.seker yuklemesini genelde istiyor doktorlar seker gecmişin olmasada.ama bazı doktorlar da önermiyor dediğin gibi.ben genel olarak önermeyen doktorların başka konuşardaki tavsiyelerini doğru buluyor ve uyguluyordum bu seker yuklemesini oyuzden arastırayım dedim.şeker yuklemesi 1 yada 2 kademeli olabiliyormus.50 gr şekerle ve sonrasında 100 gr sekerle yapılan 2 kademeli yada 75 gr glikoz sekerli tek kademeli oluyormus.eger sıkıntı cıkarsa arttırılabiliyormus.okuduklarıma gore 50-75 gr şeker 2 dilim baklavaya denk geliyor deniyor.yani düşününce 2 dilim baklava kim yemiyor hamilelikte.egerki tek zararı seker alımıysa bence bunyemiz bunu kaldırabilir.ben kendi adıma doktorum isterse yaptırmaya karar verdim.olumsuz bakan doktorlar da soledikleri bir cok seyde haklı bencede ama bazende cok abartıyorlar sanki.onlara sorsan 1 dilim pasta yesem mi desen nerdeyse ölürsün dicekler.ama elbette bu herkesin kendi kararı.dediğim gibi seker yuklemesinin baska bir zararı varsa onu bilmiyorum ben anca bu bilgilere ulaştım.dur biraz daha bakayım madem senin durum acele