2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun benim de 7.günüm çok heyecanlıyım olumlu olmaya çalışıyorum.
Allah razı olsun canım inşallah seninde hayırlı güzel haberlerini alırız
Hayirli olsun canim.. cok sevindim inan... hayirlisi ile devam etsin insalah
İnşallah abla şimdi artcak mı kese görüncek mi stresi var inşalla güzellikler olur :)

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım
bende iyiyim kasımdaki işlem sonrasında kanamam vardı cumartesi kesildi 4 gün kanama oldu
miyon alındığında olmamıştı doğru dürüst çizik attı sanırım ondan oldu
canım kilo vermeye çalışıyorum bende 174 cm boy kilo 84 idi 82ye düştüm inşallah 78-76ları görürüm şubata kadar
yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça evde plates topu var onun üzerinde hareketler yapmaya özen gösteriyorum
ceviz yiyiyorum d vitamini alıyorum birde eksikliğim vardı
inşallah şubata güzel bir şekilde hazırlanırım ve güzel sonuç almak nasip olur.
sen gittim dra canım san nasılsın arkadaşım

Hasbunallah çek bol bol bir de ha latif çok rahatlatıyor
Allah razı olsun inşallah çekicem

Hayırlı olsun çok güzel çıkmış sonucun sağlıklı bir gebelik ve Doğum olsun inşallah
Allah razı olsun inşallah hepimizinki öyle olsunn
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah
Amiin Allah razı olsun inşallah inşallah dualarımdasınız
tebrik ederim arkadaşım diğer sayfanın sonunda kalmış görmemişim.
rabbim tamamına erdirsin
Amin Allah razı olsun

Sevincimi paylaştınız ne güZel insanlarsınız Allah razı olsun bütün topiktekilerden iyiki varsınız

Sonucum 5.68 cikti 10.gun sizce varmi?
Canim 5 ve üzeri hamilelik olarak kabul ediliyor.Önemli olan ikiye katlaması. .Kk de bir arkadas vardı değeri çok düşük başladı ama ikiye katladı ve devam etti.Tabi onun gibi birsürü vardır. İçimdeki his iki gün sonra değerin ikiye katlayacak ve keyifle bize bildireceksin diyor.:))

Evet canım haklısın şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…