2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dedi :halay::halay::dua::KK71::KK71::KK70:çok şükür Rabbim uçuyorummmm :KK71::KK70::KK73:
Hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı da nasip etsin artık biraz rahatlamışsındır ben de rahatlayabilirim inşallah :halay::KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:

M meriyaso canım Allahım yolunu güzel eylesin tamamına erdirsin inşallahhh :nazar::KK200:
Allah razı olsun canım inşallah hepimize tez zamanda :KK200:

Kızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dedi :halay::halay::dua::KK71::KK71::KK70:çok şükür Rabbim uçuyorummmm :KK71::KK70::KK73:
Çook mutlu oldum ne güzel inşallah sağlıkla kucağınada alırsın :anneadayı:
M meriyaso hayırlı olsun canım,değerin çok güzel sağlıkla devam etsin inşallah
Amin inşallahçok teşekkür ederim :))

Gözün aydın Rabb'im tamamını erdirsin inşallah
1
Amin çok sağol inşallah :KK36:

Maşallah canım:KK200: ne güsel Allah kucağına almayıda nasip etsin.senin 29 aralık değilmiydi nie erken gittin? Benimde 1 aralıkta kalp atışı kontrolü.umarım bizde duyarız.cok sevindim inan.
Evettt cilgin bedis123 gene yapti yapacagini :) 29 du bize celme takti :KK48:

Canm o bağırsak problemi bende de var.Zeytinyağı nekadar olacak?İncir bir tane mi?Ağır olmuyor mu tadı? :KK43:

Yok canım bende yağda bekletilio die yiyemem die düşünüyodum ama hiç ağırlığı yok.ben rahatca yedim bir kaseye yada saklama kabına 5-6 tane aldığı kadar incir koy.böle serce parmağın yüksekliğinde de (yaklaşık incirin yarısına kadar) zeytinyağı koy.1 gun beklesin sabah aç karnına ye bir bardak su iç peşine canım.

Hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı da nasip etsin artık biraz rahatlamışsındır ben de rahatlayabilirim inşallah :halay::KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:

Allah'ın izniyle rahat ol canım o isteyince oluyor herşey daha bı kaç hafta önce hiç bişi yoktu ama şimdi ikiz bebişlere hamileyim darısı isteyen herkesin başına Rabb'im emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah :dua::dua:

Canım ben biraz bulantılardan dolayı yazdıklarınızı okusamda cvp yazamayabiliorum ama bugun iyi hissediorum kendimi dedim yazayım sizlere.biz 1 aralıkta cuma günü kalp atışı için gitcez inşallah Allah onuda duymayı nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda versin bebeğini:KK200:
Sende canım bol su iç kilo vermeye de cok yarıyor.bide ben anlatmıstım daha önce sen okudunmu, zeytinyağında incir bekletip yiyosun.valla canım bana arkadasım demişti bende yedim belki işe yaradı belki yaramadı ama en azından bağırsakları çalıştırıyo :) bi dene istersen:KK39:çok istiyorum sizlerinde güsel haberlerini alayım.Allah çok büyük inşallah hepbirlikte mutlu olucaz.
Canim ben o z.yagindaki inciri transfere kadat yedim sonra agir gelir diye biraktim devam etmelimiydim acaba

Back