2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım belki bana transfer sonrası kullanacağım progestron veya kan sulandırıcı ilaçlarını yazacak
rahim kalınlaştırma genelde bahçecide band ve hapla yapılıyor
bilemiyorum benim doğal kalınlaşmamı beklenecek yoksa ilaçlamı olacak
sen druna güven arkadaşım.

maşallah inşallah çok embriyon olur 5. güne arkadaşım
amin rabbim yüzünü güldürsün

benim eylülde opu oldu ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu
rahimin hazırlanmasını bekliyor dr iyeleşme döneminde
şubatta transfer olacak benim inşallah

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım yaşınız kaç pgt neden isteniliyor sizden

hayırlı olsun canım tedaviniz

Senin için en iyi ve en uygun yolu izliycek bundan emin ol kuzum merkezimiz bireysel tedavi yapıyor

maşallah maşallah değerin çok güzel. allah daim etsin inşallah sağlıkla değerinin yükselmesini
Gerilim hic bitmiyorki.. survivor parkuru gibi biri bitiyor biri basliyor. Yarinki deger icin insallah yuklselir korkuyorum tabi ister istemez.dua et ne olur

Gerilim hic bitmiyorki.. survivor parkuru gibi biri bitiyor biri basliyor. Yarinki deger icin insallah yuklselir korkuyorum tabi ister istemez.dua et ne olur
Bundan sonra kese var mı kese olur kalp atışı varmı kalp atısı olur acaba devam ediyor mu dogacak mı nasıl olacak skntı olur mu olmaz mıı aahh ahhh hepsi ayrıı

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allahım bu mutluluğu hepimize tattırsın ve bu mutluluğu tattıktan sonra tadamayanlara karşı her zaman ince düşünceli olmayı nasip etsin. Sen baya işlem geçirmişsin. İnşallah çabaların karşılıksız kalmaz.

canım ilk mesajında 10 okumuştum değerini. yanlış okudum demek.
sınırda bir değer drun ne dedi canım
inşallah katlanarak artar sağlıkla

Canım gunaydın bende 10 okudum ama sanırım saat 10.30 da sonuc alıcam demek istemiş.

Sen nasılsın canım? Beslenmene cok dikkat et bol su iç ve egzersiz yap vaktin varsa, bomba gibi ol subata transfer öncesi böle beklemek zor ama aslında hazırlanmak için fiziksel ve psikolojik olarak iyi bir fırsat oluyor.inşallah senin haberinlede sevinmeyi nasip eder Allah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…