- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.201
Amin insallah canim.. kapisindan geri cevirmedi rabbim..gözlerim dolu dolu okuyorum vallahi bu aralar İbrahim Tatlıses modundayım gözlerim doluyor hemen hormonlar tavan benim yaa
inşallah rabbim kucağını doldursun kardeşim
Kuzum bu doğal silkus olayını bende ilk yaşıyorum süreci hiç kestiremeden transfere 2 gün kaldı bile :) doktorum Mustafa hoca senin ki kim ? Merkezimize çok güveniyorum gerçekten titizlikle çalışıyorlar sonuçta hepimiz için sevinçli olur inşallahbende bahçeci hastasıyım ilk kez dogal siklus ile transfer duydum arkadaşım
rabbim yüzünü güldürsün maşallah rahim kalınlığı güzel
drunuz kim
Bölünme olabilir canım. Allah nasip ettiyse neden olmasın?Kiz bir tanecik var baskada yok :)
Amin insallahhoşgeldin güzelim inşallah bu sayfadan da kutlama yapacağız senin içinde
Annemde ve onun annesinde var ikiz. Birde esimin teyze cocuklari kiz olur mu acaba? Saglikli olsunda gerisi onemli degilBölünme olabilir canım. Allah nasip ettiyse neden olmasın?
Hayırlı olsun canim allah kucağına almayı nasip etsin ins değerin çok güzel maşallah .hiç belirti yaşadın miAnnemde ve onun annesinde var ikiz. Birde esimin teyze cocuklari kiz olur mu acaba? Saglikli olsunda gerisi onemli degil
Birakma beni dedim her gun ona.. herkes birakti beni sen birakma dedim.. 1 tameydi baskada yoktu..olmaz dedim yasim gec amh dusuk 2.gun embriyosu dedim.. aglaya aglay dua ettim hep..
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza inşallah hayırlısıylaKizlar hamileyim... bin sukur rabbime...
Transferin şimdiden hayırlı olsun canımKizlar merhaba bende 32 yasindayim bahceci fulya mayis ayinda embiryolarim donduruldu 30 kasimda Allahin izniyle transferim olacak Allah herkesede banada hayirli saglikli evlatlar versin amin
Kızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız ?
Kuzum bu doğal silkus olayını bende ilk yaşıyorum süreci hiç kestiremeden transfere 2 gün kaldı bile :) doktorum Mustafa hoca senin ki kim ? Merkezimize çok güveniyorum gerçekten titizlikle çalışıyorlar sonuçta hepimiz için sevinçli olur inşallah
Hayırlı olsun canım, çok duygulandım yazdıklarına Allah sağlıkla kucağına olmayı nasip etsin, darısı bizlerin başına en kısa zamandaDeger 311 cikmis bu arada.. hemsire soyledi yere yigildim..bisiler anlatiyordu sadece degeei duydum. Kapattim sarsila sarsila agladim... ne olur dualarinoza devaM edin carsamba artsin degerim..
Hayırlısı olsun canım ama Nasipte varsa olur.Tek embriyo transfer ettirip ikiz evlat sahibi olanları da duyuyoruz.Rabbim hakkında en hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu bir hamilelik geçir inşallah..9 ay sonra da beşik salla..Annemde ve onun annesinde var ikiz. Birde esimin teyze cocuklari kiz olur mu acaba? Saglikli olsunda gerisi onemli degil
Kizlar benim yumoşlar yine fazla görünüyor.Geçen sefer de fazlaydi ama sona iki tane kaldi.O yüzden havuz yöntemi uygulaniyor.Pgtye girecek çünkü.Bakalim bu defa kaç tane döllenecek..
O gunleride gorurum insallah.. Allahin rahmet kapisi cok buyuk..bol bol dua etmek lazim.. sagol canimHayırlısı olsun canım ama Nasipte varsa olur.Tek embriyo transfer ettirip ikiz evlat sahibi olanları da duyuyoruz.Rabbim hakkında en hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu bir hamilelik geçir inşallah..9 ay sonra da beşik salla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?