2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aynı gün transfer olmusuz cnm bnmde 4 aralık test tarıhım ama bn 3 aralıkta verecgm kan. 5. Gün embrıyosumu senınkıde
Ayy senle aynıymışız bu benim 2. Tedavimdi gecen ay opu oldu tek yumurtam olduğu için transfer yapılmadı dondurduk havuz yapıldı yani bu ay 3 yumurta toplandı biri tek hücreliydi yaşamadı 2 embriyom kaldı dondurulmuşumda çözerken bozuldu bu yeni 2 tane koyuldu 4. Gün verildi canım

İyi pazarlar kizlar

1300. Sayfa şerefine :) ilk sayfaya bu hafta transfer olup sonuc bekleyen arkadaşlari yazdim
Ek bilgi varsa bana yazin duzenleyeyim
Ya da kacirdigim biri varsa
Kuzum çarşamba günü benim transferim var 2 tane 5. gün embriyosu doğal silkusa transfer olucam hiç ilaç kullanmadım sadece 3 gün önce serum aldım hafta da bir almaya devam edicem 6. ve son denemem bahceci de tedavi oluyorum güzel Allah ımmm hepimize evlat vericek çoOk inanıyorum :dua::dua::dua:

Kuzum çarşamba günü benim transferim var 2 tane 5. gün embriyosu doğal silkusa transfer olucam hiç ilaç kullanmadım sadece 3 gün önce serum aldım hafta da bir almaya devam edicem 6. ve son denemem bahceci de tedavi oluyorum güzel Allah ımmm hepimize evlat vericek çoOk inanıyorum :dua::dua::dua:
Hayırlı olsun canim neden bu yol ile yapıo dr tedavinizi

Bu genel ruh hali herhlde cnm pozitf olacagına kaptramıyoruz kendimizi korkularmız daha agır basıyor. Pozitf alanlarda eminim bu duyguları yaşadılar. Bircogumuzum yüzü gülecek buna eminim gecen sene yüzü gülmeyenlerden olmustum negatf sonuc beni bulmustı sanki yine öyle olacak gbi hissedyrm bazen.
İnş bu sefer yuzun güler canım duamızı eksik etmeyelim en çok duaya ihtiyacimiz var suan

Hayırlı olsun canim neden bu yol ile yapıo dr tedavinizi
Daha önce felç geçirmiştim o yüzden ilaç kullanmak istemedi doktorum.. serum da cd56 yüksek çıktığı için başladık nasip olursa 3 ayım dolana kadar hafta da bir alıcam.. rahim duvarım cuma günü 9,5 mm di herşey yolunda ilk defa böyle bir uygulama yapıldığı için şaşkınım hâlâ ama ilaçsız tedavi konforlu geldi açıkçası :halay:

Ayy senle aynıymışız bu benim 2. Tedavimdi gecen ay opu oldu tek yumurtam olduğu için transfer yapılmadı dondurduk havuz yapıldı yani bu ay 3 yumurta toplandı biri tek hücreliydi yaşamadı 2 embriyom kaldı dondurulmuşumda çözerken bozuldu bu yeni 2 tane koyuldu 4. Gün verildi canım
Hadi inş bu embryolar senin bebeklerin olsn cnm bizler tek embriyo oluşturyrz böyle olunca sürec sürekli başa dönüyor inş bi daha tedviye gerek kalmaz poztfleri görürüz

Hadi inş bu embryolar senin bebeklerin olsn cnm bizler tek embriyo oluşturyrz böyle olunca sürec sürekli başa dönüyor inş bi daha tedviye gerek kalmaz poztfleri görürüz

İnşallah canım inşallah nerde varsa isteyen herkese nasip etsin dondurulmuş olmaması moralimizi bozuyo hem de baştan başlamak daha bi stresli daha çok hormon demek anlıyorum seni

Daha önce felç geçirmiştim o yüzden ilaç kullanmak istemedi doktorum.. serum da cd56 yüksek çıktığı için başladık nasip olursa 3 ayım dolana kadar hafta da bir alıcam.. rahim duvarım cuma günü 9,5 mm di herşey yolunda ilk defa böyle bir uygulama yapıldığı için şaşkınım hâlâ ama ilaçsız tedavi konforlu geldi açıkçası :halay:

bende bahçeci hastasıyım ilk kez dogal siklus ile transfer duydum arkadaşım
rabbim yüzünü güldürsün maşallah rahim kalınlığı güzel
drunuz kim

Ozmn birkaç tanesi tutunmuş olblr cnm hayrlı olsun:KK66: hiç belirtin oldumu? Transferin 2. Günündeym zmn zor geciyor

Ben kasik agrisindan özellikle sag kasik agrisindan baska belirtim olmadi. İlk iki gün göğüs hassasiyetim vardı sonra kesildi birden hic agrimadilar bir de kabızlık cektim hala cekiyorum

Ayy canım çok geçmiş olsun ins bu sefer tutacak

Ben kasik agrisindan özellikle sag kasik agrisindan baska belirtim olmadi. İlk iki gün göğüs hassasiyetim vardı sonra kesildi birden hic agrimadilar bir de kabızlık cektim hala cekiyorum
Kabızlık ilaçlardan olacak demişlerdi bnde de oluyor bazende rahat tuvalete gidyrm dengesiz yani. Hamile olacagnı hissettnmi sende olumszluga kapıldnmk cnm? Bir an olacak hissi geliyor snra baska bir an olmadı kesin hissi oyy oyy;)

Back