- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
- #12.961
Hayirli olsun insallah sıkıca tutunsun miniklerinizCnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun insallah sıkıca tutunsun miniklerinizCnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
Hayirli olsun insalah mutlu sona ulasirsiniz.. 9.gun erken degil mi? Normalde 12.gun yaptiriyorlar ya4 aralık dediler yani 9. Gün. Senin nezmn 5. Gün embrıyosu mu?
Amin cnm inşallahHayirli olsun insallah sıkıca tutunsun minikleriniz
Amin inşHayirli olsun insalah mutlu sona ulasirsiniz.. 9.gun erken degil mi? Normalde 12.gun yaptiriyorlar ya
Hey masalahAmin inşCnm bizim hastame öyle istyr ztn kanda çıkıyor 8. Gündem itibaren. Ztn 12 desede ben bekleyemezdm
![]()
Tuzlu bisküvi,kraker,leblebi ye canm.Ama kabızlık problemin varsa leblebi yeme.Oh maşallah mide bulantıların da başlamış. Zordur tahmin ediyorum ama bu aşamaya gelene kadar ne emekler veriyoruz dimi?:))Allah kolaylik versin canım 3 aya kadar kesiliyor genelde.İnşallah çabucak kesilir bulantın ve daha rahat bir hamilelik geçirirsin.
Canım benim üçüncü gün dondurulmuştu embriyolar dördüncü gün olarak transfer yapıldı gelişimlerinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolog. Benim test günüm beş aralık4 aralık dediler yani 9. Gün. Senin nezmn 5. Gün embrıyosu mu?
Ayy keskeHey masalahertesi gun baksalardi
![]()
Bnm 5. Gün embriyosu 9. Gün yapıyrm seninde 4. Gün 10. Gün test vereceksn aynı kapıya cıkıyor aslındaCanım benim üçüncü gün dondurulmuştu embriyolar dördüncü gün olarak transfer yapıldı gelişimlerinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolog. Benim test günüm beş aralık
Oğlumda coraspin kullanmıştım bu sefer clexane kullanıyorum hergun bi kere göbektenKizlar claxane kan sulandirici mi?
Coraspirin kullanan herkes claxane de kullaniyo mu?
Ben sadece coraspirin kullanmıştım
Benim gibi olan var mi?
Benim transferim oldu bugün şimdi bekleme zamanı
Hayırlı olsun kızlar bende persembe günü transfer oldum 5.gun dondurulmus 2 tane koyuldu test günüm 4 aralık hayırlı haberler alırız inşCnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
Hadi baklım 3 kişi oldk sonuç bekleyen inş hepimiz iyi hbrler veririzHayırlı olsun kızlar bende persembe günü transfer oldum 5.gun dondurulmus 2 tane koyuldu test günüm 4 aralık hayırlı haberler alırız inş
Bende sadece coraspim kullanmıştım canımKizlar claxane kan sulandirici mi?
Coraspirin kullanan herkes claxane de kullaniyo mu?
Ben sadece coraspirin kullanmıştım
Benim gibi olan var mi?
Benim transferim oldu bugün şimdi bekleme zamanı
Transferiniz hayırlı olsun kızlar sıkı sıkı tutunsun inşallah kuzularınız :)Cnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
Ben test gunumu bekliyorum. Pazartesi sabahtan bakilacak. Bugun 10.gunum canim. Bekliyoruz bakalimAyy keske) sende durum neydi cnm? Hngi aşamadasn
Ohh maşallah sona yaklamıssın idrar testi yaptnmı hiç cnm? Varmı hissettgm brsylerBen test gunumu bekliyorum. Pazartesi sabahtan bakilacak. Bugun 10.gunum canim. Bekliyoruz bakalim
Evet canım arka arkaya öğreneceğiz inşallah hayırlı haberleriBnm 5. Gün embriyosu 9. Gün yapıyrm seninde 4. Gün 10. Gün test vereceksn aynı kapıya cıkıyor aslındahadi bklm inş güzel sonuclarımız olur
Senin transferinde hayırlı olsun inşallah aynı zamanlarda güzel haberler veririz inşallahHayırlı olsun kızlar bende persembe günü transfer oldum 5.gun dondurulmus 2 tane koyuldu test günüm 4 aralık hayırlı haberler alırız inş
Aminn inşallah teşekkür ederiz:)Bende sadece coraspim kullanmıştım canım
Transferiniz hayırlı olsun kızlar sıkı sıkı tutunsun inşallah kuzularınız :)
Az kalmış canım güzel olacak inşallahBen test gunumu bekliyorum. Pazartesi sabahtan bakilacak. Bugun 10.gunum canim. Bekliyoruz bakalim
Insallah canim insallah...Evet canım arka arkaya öğreneceğiz inşallah hayırlı haberleri
Senin transferinde hayırlı olsun inşallah aynı zamanlarda güzel haberler veririz inşallah
Aminn inşallah teşekkür ederiz:)
Az kalmış canım güzel olacak inşallah
Hic yapmadim.. idrarda gec cikiyor ve bende bu strese girnek istemedim. Negatif olsaydi bu seferde bos hayallere kapilabilirdim acaba kanda cikarmi diye... beklemeyi sectim en zoru buymus. Keske tip bunada care bulsa mesela test gunune kadar uyutsalar biziOhh maşallah sona yaklamıssın idrar testi yaptnmı hiç cnm? Varmı hissettgm brsyler
Ztn belirti olmaz diyorlar ilaçlardan kaynaklıdr diyırlar ama biz yinede takip edyrz vucudumuzuHic yapmadim.. idrarda gec cikiyor ve bende bu strese girnek istemedim. Negatif olsaydi bu seferde bos hayallere kapilabilirdim acaba kanda cikarmi diye... beklemeyi sectim en zoru buymus. Keske tip bunada care bulsa mesela test gunune kadar uyutsalar bizisaniyelik kasik agrilarim oldu.karin agrisi ara ara hafif. Birde dus alirken sacimi yikarken kasigima kramp girdi eyvah dedim ne oluyor. Baskada belirti olmadi.
![]()
Allah yardımcın olsun..İnşallah hiç zorlanmadan sağlıklı hayırlı evlatlarını kucağına alırsın canım..Mide bulantıları çok zordur ama geçici canım.İnşallah uzun sürmez. Elma da iyi diye biliyorum..Maşallah dogunca da çok tatlı olurlar.:) Rabbim korusun..Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah yoruyor sıpalar sorma Rabb'im emeklerinizi boşa çıkarmasınkabız olmuyorum çok şükür ama böyle giderse içim kuruyacak yemek yiyemiyorum dediğin gibi kraker meyve geçiştiriyorum dua edin lütfen
![]()