- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi floransa17
- #12.701
Benimde yakiyor canim morardi bide göbek çevremkızlar sızın bu göbekten vurulan clexan kan sulandırıcı cok canınızı yakıyormu benım bır dakıka cok canım yamıyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yakiyor canim morardi bide göbek çevremkızlar sızın bu göbekten vurulan clexan kan sulandırıcı cok canınızı yakıyormu benım bır dakıka cok canım yamıyor ya
Kalamış Tüp Bebek Merkezi canım bi tanıdık önerdi sen nerde tedavi görüyosunBende maltepe siz nerde tedavi görüyorsunuz
Medical park goztepe deyim benKalamış Tüp Bebek Merkezi canım bi tanıdık önerdi sen nerde tedavi görüyosun
Ne zor işlermiş canım bunlar belirti olsa dert olmasa dert benim de hala niye yok diye takıyorum ben de. Değer düşük gelse dert yüksek gelse dert. Bence en iyisi transferi yaptırıp test filan yapmadan üç, dört hafta sonra doktora gitmekAhh canim benim olumlu bir belirti olsa dunden heveslenmeye baslardim fakat benim tum belirtilerim olumsuz,testlerim negatif. Bu kadar siddetli agrilarda hamilelik olamaz gibi geliyor
Canım aynı zamanda coraspirin de kullanıyor musun? Saatte sıkıntı çıkacağını sanmıyorumkızlar bu clexane ıgnemın saatını kacırdım bır saat. gunu gunune olması gerekıyordu. sıkıntı olur mukı.hemsıre saatı saatıne yapılsın demıstı.
Canım bir defalık problem olmaz yap vaktini çok geçirmeden bende dün akşam yarım saat geçirdimkızlar bu clexane ıgnemın saatını kacırdım bır saat. gunu gunune olması gerekıyordu. sıkıntı olur mukı.hemsıre saatı saatıne yapılsın demıstı.
sagol canım.bılgısayarımın saatı 1 saat gerıydı ondan oyle olduCanım bir defalık problem olmaz yap vaktini çok geçirmeden bende dün akşam yarım saat geçirdim
yok canım bununla bırlıkte bırde 5 gunde br dusuk onleyıcı yaglı bır ıgne vurunuyrum.prunoton galıbaCanım aynı zamanda coraspirin de kullanıyor musun? Saatte sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Ben nöbet usulü çalışıyorum canım bazen baya uzun da sarktığı olabiliyor yapacak bir şeyim olmuyor maalesefsagol canım.bılgısayarımın saatı 1 saat gerıydı ondan oyle oldu
Aynenn canim aynennn keske test yapmasaydim. Yinede hersey Allahin elinde hepimize bir mujde nasip eder insllh. Dya edip sabredelim bakalim ya nasipNe zor işlermiş canım bunlar belirti olsa dert olmasa dert benim de hala niye yok diye takıyorum ben de. Değer düşük gelse dert yüksek gelse dert. Bence en iyisi transferi yaptırıp test filan yapmadan üç, dört hafta sonra doktora gitmek![]()
Bugun görüştük embrıyologla koyulan 2 tane 5 A en ıyısı tutmadı kalan 2 tane olanlar 4 A dedı 3 lü olanlarda 3 b miş oyuzden 2 tane 4 A olanı kabul ettık hayırlısı olsun bakalım heyecan korku basladı3 koydurman mantikliArse82 sansi artırmış olursun
Dogru karar bencede
Dusunemiyorum 3 tane ne güzel olurlar :))
Hepsi tutarsa naparsin :))
ya kızlar ne diyicem istanbulda yaşayanlar ile bir gün bir organizasyon yapsak nasıl olur bence güzel oluryemek yada çay kahve faslı
Canim hayirlisi olsun ben su cok kaliteli meselesinede takilmiyorum artik. Benimkilerde 4 a iki taneydi tuttu. allahim olacagi varsa olduruyor. Rabbim saglikla devamini getirsin insallahBugun görüştük embrıyologla koyulan 2 tane 5 A en ıyısı tutmadı kalan 2 tane olanlar 4 A dedı 3 lü olanlarda 3 b miş oyuzden 2 tane 4 A olanı kabul ettık hayırlısı olsun bakalım heyecan korku basladı![]()
Saol canım hakkımızda hayırlısı bende etrafta çok duydum kalıtesız olupta tutan rabbim nasıp ederse hersey olur takdır onunCanim hayirlisi olsun ben su cok kaliteli meselesinede takilmiyorum artik. Benimkilerde 4 a iki taneydi tuttu. allahim olacagi varsa olduruyor. Rabbim saglikla devamini getirsin insallah
Bugun görüştük embrıyologla koyulan 2 tane 5 A en ıyısı tutmadı kalan 2 tane olanlar 4 A dedı 3 lü olanlarda 3 b miş oyuzden 2 tane 4 A olanı kabul ettık hayırlısı olsun bakalım heyecan korku basladı![]()
İnş canım bu sefer çok dıkkat edıcem rabbim hakkımızda hayırlısını versın inşArse82 cim 4a gayet güzel olsun iki koyulsun
Unutma kendini yormak yok
Erken test yok
Pozitif düşünüyorsun :)
Bu sefer olcak insallah
Ahh canim benim olumlu bir belirti olsa dunden heveslenmeye baslardim fakat benim tum belirtilerim olumsuz,testlerim negatif. Bu kadar siddetli agrilarda hamilelik olamaz gibi geliyor
Yarin sabah kan tahlili vericem canim sabahtan. Ogretmenim bulundugum ilcede okullar tam gun o yuzden 3 gibi sonucu ogrenmeye giderim.zameboz bu erken test olayi bir kısır döngü
Deger düşük ve testte görünmüyor diyelim ilk günler
Moral bozuluyor olmadi moduna giriliyor
Beynin hamile olmadigina inaniyor
Testi bir an icin unut ve moralini bozma lütfen
Ne zaman test günün