2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar bu clexane ıgnemın saatını kacırdım bır saat. gunu gunune olması gerekıyordu. sıkıntı olur mukı.hemsıre saatı saatıne yapılsın demıstı.

Ahh canim benim olumlu bir belirti olsa dunden heveslenmeye baslardim fakat benim tum belirtilerim olumsuz,testlerim negatif. Bu kadar siddetli agrilarda hamilelik olamaz gibi geliyor
Ne zor işlermiş canım bunlar belirti olsa dert olmasa dert benim de hala niye yok diye takıyorum ben de. Değer düşük gelse dert yüksek gelse dert. Bence en iyisi transferi yaptırıp test filan yapmadan üç, dört hafta sonra doktora gitmek :super:

kızlar bu clexane ıgnemın saatını kacırdım bır saat. gunu gunune olması gerekıyordu. sıkıntı olur mukı.hemsıre saatı saatıne yapılsın demıstı.
Canım bir defalık problem olmaz yap vaktini çok geçirmeden bende dün akşam yarım saat geçirdim

Ne zor işlermiş canım bunlar belirti olsa dert olmasa dert benim de hala niye yok diye takıyorum ben de. Değer düşük gelse dert yüksek gelse dert. Bence en iyisi transferi yaptırıp test filan yapmadan üç, dört hafta sonra doktora gitmek :super:
Aynenn canim aynennn keske test yapmasaydim. Yinede hersey Allahin elinde hepimize bir mujde nasip eder insllh. Dya edip sabredelim bakalim ya nasip:emir_bebek::emir_bebek:

3 koydurman mantikli Arse82 Arse82 sansi artırmış olursun
Dogru karar bencede

Dusunemiyorum 3 tane ne güzel olurlar :))

Hepsi tutarsa naparsin :))
Bugun görüştük embrıyologla koyulan 2 tane 5 A en ıyısı tutmadı kalan 2 tane olanlar 4 A dedı 3 lü olanlarda 3 b miş oyuzden 2 tane 4 A olanı kabul ettık hayırlısı olsun bakalım heyecan korku basladı :(

Bugun görüştük embrıyologla koyulan 2 tane 5 A en ıyısı tutmadı kalan 2 tane olanlar 4 A dedı 3 lü olanlarda 3 b miş oyuzden 2 tane 4 A olanı kabul ettık hayırlısı olsun bakalım heyecan korku basladı :KK43:
Canim hayirlisi olsun ben su cok kaliteli meselesinede takilmiyorum artik. Benimkilerde 4 a iki taneydi tuttu. allahim olacagi varsa olduruyor. Rabbim saglikla devamini getirsin insallah

Canim hayirlisi olsun ben su cok kaliteli meselesinede takilmiyorum artik. Benimkilerde 4 a iki taneydi tuttu. allahim olacagi varsa olduruyor. Rabbim saglikla devamini getirsin insallah
Saol canım hakkımızda hayırlısı bende etrafta çok duydum kalıtesız olupta tutan rabbim nasıp ederse hersey olur takdır onun :dua:

Bugun görüştük embrıyologla koyulan 2 tane 5 A en ıyısı tutmadı kalan 2 tane olanlar 4 A dedı 3 lü olanlarda 3 b miş oyuzden 2 tane 4 A olanı kabul ettık hayırlısı olsun bakalım heyecan korku basladı :KK43:

Arse82 Arse82 cim 4a gayet güzel olsun iki koyulsun
Unutma kendini yormak yok
Erken test yok
Pozitif düşünüyorsun :)
Bu sefer olcak insallah

Ahh canim benim olumlu bir belirti olsa dunden heveslenmeye baslardim fakat benim tum belirtilerim olumsuz,testlerim negatif. Bu kadar siddetli agrilarda hamilelik olamaz gibi geliyor

zameboz zameboz bu erken test olayi bir kısır döngü
Deger düşük ve testte görünmüyor diyelim ilk günler
Moral bozuluyor olmadi moduna giriliyor
Beynin hamile olmadigina inaniyor

Testi bir an icin unut ve moralini bozma lütfen
Ne zaman test günün

zameboz zameboz bu erken test olayi bir kısır döngü
Deger düşük ve testte görünmüyor diyelim ilk günler
Moral bozuluyor olmadi moduna giriliyor
Beynin hamile olmadigina inaniyor

Testi bir an icin unut ve moralini bozma lütfen
Ne zaman test günün
Yarin sabah kan tahlili vericem canim sabahtan. Ogretmenim bulundugum ilcede okullar tam gun o yuzden 3 gibi sonucu ogrenmeye giderim.

Back