2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

L Leyl_a cok guzel yaşmışsın
İlk ikisi normal miydi tüp muydu?
Bu uzuntunun biri ikisi üçü yok cok dogru
Aci ayni aci
Tekrar deneyecekmisin

cango58
ben negatifi öğrendiğimde ilk 4 gün araliksiz nerdeyse ağladım gözlerim mosmordu..
dünya dönmese umrumda degildi .. ağır depresyona girmiştim
Ama şu an tekrar güç topluyorum
Hem bedenen hem maddi olarak

Gittigim bir doktor vardi devlet hastanesinde “ olur olur siz yeterki denemeyi birakmayin “ dedi

Hic bir fkrim yoktu ne demek istediğine dair

Simdi anliyorum..

Söyleme şekliniz yanlıştı ondan olabilir mi

Arkadaşlar ben goradanaz arkadaşımızın yorumunu okudum da kötü birsey söylememiş ki.Moral vermeye çalışmış üzerine defalarca açıklama yapmaya gerek yok.Benim de bir oğlum var,bu 4.tedavi 3.transferim olacak nasipse ama daha bugün arkadaşımla konusuyordum Allah'tan bi tane var.Hiç olmasa daha zor olurdu.Ha bu az istiyorum anlamına kesinlikle gelmez.Tabiki isterim bir kardeşi olmasını yürekten istiyorum hem de ama goradanaz bence gayet teselli edecek cümleler kurmaya çalışmış.Cango canm bugün ben de haberini bekliyordum.Ne yazacağımı bilemedim. Moralini yüksek tut.Umut var oldukça başarma şansımız herzaman yüksektir bence.Ben de her defasında bitti dedim ama sendelediğim yerde yeniden kalktım. Rabbim kimsenin emeğini araya vermesin.Belki transferim Aralık ya da Ocak ayını bulacak ama başından beri burayı hergün yeni bir güzel haber alma umuduyla takip ediyorum.

2.çocuk için bence hiç kimse üzülmesin , en azından bir tane var . Burada %95 tek çocuk için o kadar fedakarlık yapıyorken doğal yolla olmuyorsa ikinci çocuk için hiç kimse üzmesin kendini .
Katılmıyorum sıze benımde tüp bebekle bır oğlum var ıkıncıyı düşünmüyordum oglum çok ıstedıgı için şimdi ıkıncı için uğraşıyoruz ve denedık tutmadı ister istemez uzuluyor insan çünkü yavrumun tek kalmasını ıstemıyorum biride bir ikiside bir

Normal şekilde börtü böcükle denemeye devam ama ilaç almama eşimden müsade yok malesef bende şeker ve tansiyon var bunları tetikleyip kendime zarar vermiş olurum dediğin o depresyonu ağustosta yaşadım eylül sonuna kadar psikiyatriden terapi bile aldım on seans umut herdaim vardır Allah yoktan varedendir biraz zamana ihtiyaç var biraz da sabır ve dua ne güzelki burada sizler gibi desteklerim vardı ne Mutlu bana ki Bi sürü dua aldım bu dualar bugün olmazsa yarın bigün tutar belki de

Çok sağol canım ben elimden geleni yaptım bugün tam bir yılı doldurdum üstüste iki aşı iki tüple ruhen malesef yorulmuşum bu hafta raporla dinlenip haftaya yoğun nöbetlerime hastalarıma dönünce daha da gevşerim herhalde bundan sonra tevekkeltü alallah

Sağol canım Allah senin için hayırlısını ve evladını nasip etsin yol uzun dikkat kendine sende

cango58 canım
arisutu polen propolisli bal( uzerine tarcinla yiyebilirsin)
Saf arisutu
Çörekotu bal tarçın

Bunlar saglikli yumurta gelisimine destek ve hormonlari çalıştırıyor diyorlar

Baska kizlar bildiklerinizi yazin sizde..

Bunlara devam edebilirsin

Daha dün normal yolla degil, tüp bebekle bile hic sansin yok deyip tedaviye bile almadıkları birinin kendiliğinden hamile kaldigini ögrendim..
Allah isterse gönderiyor canim
Bizim yapabilecegimiz arastirip elimizden geleni yapmak..

Sağol canım Allah senin için hayırlısını ve evladını nasip etsin yol uzun dikkat kendine sende
Canim mücadeleni bırakma.İnaniyorum ki emeklerimizin karşılığını alacağız birgün.Bir söz okudum bugün hoşuma gitti.Uçamıyorsan koş,koşamiyorsan yürü,yürüyemiyorsan emekle ama asla pes etme..Pes etmeyelim bizler de kazanacağız Allah'ın izniyle..

Çok teşekkür ederim mutlaka kendime gelip şu sancılı adetim başladığında mutlaka yapacağım canım sende dikkat et kendine lütfen inşallah ocak anneleri topiğini de açarız

cango58 öncelikle tam bir kesinliğe ulaşmadan bence bu kadar yıkılma Allah nelere kadir. Bu yolda şunu anladım ki en iyi dostumuz TEVEKKÜL evladına sarıl kocana sarıl kendine sarıl ama umudunu kaybetme,benimde 2 minnoş kediciğim var bende onlara sarılıyorum doğurmadığım evlatlarıma,yinede hiç evladı olmayanlara bakıldığı zaman bir tesellin var allah hiç olmayanlarada o teselliyi nasip etsin. Yolun aydın olsun arkadaşım elbet yardanın daha güzel planları vardır

Herkese iyi akşamlar belki tanıyan olur ben masal833. Progestan değerini soran arkadaşa söylemek istiyorum. Benim ilk kan verdiğimde 1.56 çıktığı için tedavim sonraki aya kaldı o sonraki ay kan verdiğimde 0.38 çıktı dr transfere onay verdi. 9 çok yüksek değil mi ya ? Normalde sınır 1.50 olması gerekiyormuş benim ki 1.56 çıktı die o ay transfer iptal oldu.

Canım da benimde bildiğim zeytinyağında kuru inciri bekletiyorsun 1 gun sabah aç karnına yiyorsun bana bir arkadaşım transfer öncesi sölemişti.onunda bir arkadası ileri yasta hamile kalmış ve bunu yapmış.tabi sebep bumu değilmi bilinmez.transfer öncesi bende inandım yaptım tadı da kötü değil sabahları 1 bardak suyla yedim ohh tatlı tatlı.ufak bir saklama kabına 6-7 tane inciri diz içine serce parmagının yuksekliğinde zeytinyağ koy 1 gun beklesin ertesi gun 1 tane ye.yedinin yerine 1 tane daha koy onuda ilerki gunlerde ye.bu eslerimizin sperm kalitesinede iyi geliyormus. cango58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…