- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.441
yakınlarda olmus hatta.bende cok sasırdım varmıs oyle bir ihtimal tek yumurtadan da coğul gebelık olusabılıyormusAllah allah daha neler duycaz :))
Söyleme şekliniz yanlıştı ondan olabilir miEvlat acısı için demedim ki , tutmamasına üzülmemesi için söyledim. Son derece realist bir yaklaşım , süreç tzor ilaçlar zor ama hiç çocuğu olmayanın tutmayınca ki üzüntüsü ile bir çocuğu olanın üzüntüsü bir olmamalı . teselli edecek bir çocuğu var ona sarılmalı . Çok basit ve gerçekçi bir söylemde bulundum , yanlış anlaşılmasını anlayamadım. Teselli etmek adına söyledim.
Katılmıyorum sıze benımde tüp bebekle bır oğlum var ıkıncıyı düşünmüyordum oglum çok ıstedıgı için şimdi ıkıncı için uğraşıyoruz ve denedık tutmadı ister istemez uzuluyor insan çünkü yavrumun tek kalmasını ıstemıyorum biride bir ikiside bir2.çocuk için bence hiç kimse üzülmesin , en azından bir tane var . Burada %95 tek çocuk için o kadar fedakarlık yapıyorken doğal yolla olmuyorsa ikinci çocuk için hiç kimse üzmesin kendini .
Normal şekilde börtü böcükle denemeye devam ama ilaç almama eşimden müsade yok malesef bende şeker ve tansiyon var bunları tetikleyip kendime zarar vermiş olurum dediğin o depresyonu ağustosta yaşadım eylül sonuna kadar psikiyatriden terapi bile aldım on seans umut herdaim vardır Allah yoktan varedendir biraz zamana ihtiyaç var biraz da sabır ve dua ne güzelki burada sizler gibi desteklerim vardı ne Mutlu bana ki Bi sürü dua aldım bu dualar bugün olmazsa yarın bigün tutar belki deL Leyl_a cok guzel yaşmışsın
İlk ikisi normal miydi tüp muydu?
Bu uzuntunun biri ikisi üçü yok cok dogru
Aci ayni aci
Tekrar deneyecekmisin
cango58
ben negatifi öğrendiğimde ilk 4 gün araliksiz nerdeyse ağladım gözlerim mosmordu..
dünya dönmese umrumda degildi .. ağır depresyona girmiştim
Ama şu an tekrar güç topluyorum
Hem bedenen hem maddi olarak
Gittigim bir doktor vardi devlet hastanesinde “ olur olur siz yeterki denemeyi birakmayin “ dedi
Hic bir fkrim yoktu ne demek istediğine dair
Simdi anliyorum..
Sağol canım Allah sizlerin yüzünü güldürsüncango58 çok üzüldüm diyecek bırsey bulamıyorum negatıfı yaşamış biri olarak rabbim hakkında hayırlısını versın inş
Çok sağol canım ben elimden geleni yaptım bugün tam bir yılı doldurdum üstüste iki aşı iki tüple ruhen malesef yorulmuşum bu hafta raporla dinlenip haftaya yoğun nöbetlerime hastalarıma dönünce daha da gevşerim herhalde bundan sonra tevekkeltü alallahuzuntunuzu ve kirginliginizi okadar iyi anlıyorum ki Rabbim hayırlı zamanda tekrar evlat sahibi olmanızı nasip etsin.cani gönülden diliyorum isteyen herkese Allah'ım tekrar tekrar nasip etsin bu duyguyu.birkac gün önce bende negatif sonuç aldım.2 tane evladım var biri kız diğeri erkek.yinede çok üzüldüm negatif olmasina.umit ettim hayal kurdum maddi manevi bir sürü yükün altına girdim.Allahtan hayırlısını istedim.kismet değil mis.ama çocuklarım olmasına rağmen yinede üzüldüm.bende 3. Çocuğu istiyorum arkadaşım.Allahin hazinesi geniş istemek dua etmek çabalamak gerekiyor.hayirlisiyla isteyene ikinciyi üçüncüyü dördüncüyu versin inşaallah
Sağol canım Allah senin için hayırlısını ve evladını nasip etsin yol uzun dikkat kendine sendeArkadaşlar ben goradanaz arkadaşımızın yorumunu okudum da kötü birsey söylememiş ki.Moral vermeye çalışmış üzerine defalarca açıklama yapmaya gerek yok.Benim de bir oğlum var,bu 4.tedavi 3.transferim olacak nasipse ama daha bugün arkadaşımla konusuyordum Allah'tan bi tane var.Hiç olmasa daha zor olurdu.Ha bu az istiyorum anlamına kesinlikle gelmez.Tabiki isterim bir kardeşi olmasını yürekten istiyorum hem de ama goradanaz bence gayet teselli edecek cümleler kurmaya çalışmış.Cango canm bugün ben de haberini bekliyordum.Ne yazacağımı bilemedim. Moralini yüksek tut.Umut var oldukça başarma şansımız herzaman yüksektir bence.Ben de her defasında bitti dedim ama sendelediğim yerde yeniden kalktım. Rabbim kimsenin emeğini araya vermesin.Belki transferim Aralık ya da Ocak ayını bulacak ama başından beri burayı hergün yeni bir güzel haber alma umuduyla takip ediyorum.
Canim mücadeleni bırakma.İnaniyorum ki emeklerimizin karşılığını alacağız birgün.Bir söz okudum bugün hoşuma gitti.Uçamıyorsan koş,koşamiyorsan yürü,yürüyemiyorsan emekle ama asla pes etme..Pes etmeyelim bizler de kazanacağız Allah'ın izniyle..Sağol canım Allah senin için hayırlısını ve evladını nasip etsin yol uzun dikkat kendine sende
Çok teşekkür ederim mutlaka kendime gelip şu sancılı adetim başladığında mutlaka yapacağım canım sende dikkat et kendine lütfen inşallah ocak anneleri topiğini de açarızcango58 canım
arisutu polen propolisli bal( uzerine tarcinla yiyebilirsin)
Saf arisutu
Çörekotu bal tarçın
Bunlar saglikli yumurta gelisimine destek ve hormonlari çalıştırıyor diyorlar
Baska kizlar bildiklerinizi yazin sizde..
Bunlara devam edebilirsin
Daha dün normal yolla degil, tüp bebekle bile hic sansin yok deyip tedaviye bile almadıkları birinin kendiliğinden hamile kaldigini ögrendim..
Allah isterse gönderiyor canim
Bizim yapabilecegimiz arastirip elimizden geleni yapmak..
Etkili sanirim bu degerde baya gebe kalinmasi icin
cango58 canım
arisutu polen propolisli bal( uzerine tarcinla yiyebilirsin)
Saf arisutu
Çörekotu bal tarçın
Bunlar saglikli yumurta gelisimine destek ve hormonlari çalıştırıyor diyorlar
Baska kizlar bildiklerinizi yazin sizde..
Bunlara devam edebilirsin
Daha dün normal yolla degil, tüp bebekle bile hic sansin yok deyip tedaviye bile almadıkları birinin kendiliğinden hamile kaldigini ögrendim..
Allah isterse gönderiyor canim
Bizim yapabilecegimiz arastirip elimizden geleni yapmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?