• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet cnm bakalım biz elimizden gelenı yapalım artık gerisi rabbimin takdiri sanırım en önemli etken stres onunlada nasıl başedicez bılmıyorum rabbim yardımcımız olsun

Valla benim daha bi ay var hersey yolunda giderse
Hepinize stres yapmayin diyorum ama uykularim kaciyoo :))) simdideeeennn

Topik annem bana kizican ama ben varya ilk gun 9 saat yol gittim arabayla ikinci gun yaya olarak mersinin altini ustune getirdim aksam varya ayaklarimin alti igneleniyordu. 3. Gunde yine gezdim arabayla silifke tasucu biraz yuruyus aksam balik tuttum. 4. Gun astim magarasina indim cok buyuk ve birsuru merdivenle inilip cikiliyor ciktigimda terde kalmistik esimde bende ordanda yine 9 saat yolculukla eve geldim. Deli cesareti :)

Yuh diyorum Yonca___ Yonca___ sana :)))
Normalde o yaptigimi kimse yapamaz
Delisin valla :))
Hayirlisi olsun gelecegi varsa geliyor merak etme

Yok arkadasim bana uymayin sakin ben biraz da es durumumdan boyle hareketli gecirdim. Normal i karari. Rabbim verecekse her turlu verirde. Ama bennnnnn cok dua ediyorumkiiiii senin pozitifini goreyim tum kalbimle. Rabbim isteyen herkeze insallahhhh

dualar karşılıklı canım benim :dua:. ilk senden pozitifi duyalım sonra bizler peşinden geliriz inş.:KK200::anneadayı:

Evet arkadasim bende biraz buna inaniyorum gelecekse geliyor. uyum saglamaya calistim esime. Haaa oneriyormuyum hayirrrrr. Bence normali karari. Bir daha transferim olsa sehir disi yaparmiyim hayir. Yatagada baglanmam ama kendimi yormadan guncel hayatima devam ederdim. Bu boyle cok macerali oldu.

Haaa bide topik annem sanat2017 cok guzel yazmis. Dr a sormaktan cekinme lutfen ne sanarsa sansin. Bizde jel kullaniyoruz tutunsun diye ama yinede ignede olduk. Hocam arkadaslarim ptuloton depotta kullaniyorlar da bende kullanayimmi de. Birsey yok bunda gerekeni soyler zaten

Bende biraz yiyecek ekmegi varsa her turlu olduguna inaniyorum arkadasim. O yuzden biraz bende esime uyum gosterdim aslinda. Cunki olacaksa yurumekle merdivenle degismez bu isler. kendini cooookkkk yormadigin surece. Simdiki surecin nedir?
Pozitifi alınca herseyin bitmediğini birebir yaşıyorum. Transfer sonrasını sıkıntılı gecirdim. Rapor yıllık izin 1 ay kadar ise gitmedim. 2 gün ise gittim gecen hafta 2.günün akşamı kanamayla hastaneye gittik. Progestan vuruldu 100 mg ertesi sabah tekrar crinone 2 çıkarıldı. Bebegin kalp atışı görüldü. Ertesi gün tüp bebek doktoruma randevum vardı. Kalp atışını gördük ondada kanamayı önemsemedi. Jelide igneyide teke çekti. 1 ay sonrasina bazi tahliller istedi randevu verdi. Ben kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Kutusu 140 lira icinde 10 igne var doguma kadar kullanmam gerek dedim rapor çıkarayım. Pazartesi eski doktoruma gittim ilk bebekte kürtajı yapan durumu anlattım. Kanama alanına bende bakayım dedi. Kanama alanı keseye çok yakın degil ama baska bir kese daha var. Kendi doktorum vajinal 24 saat önce baktı diyince emin olamadi baska bir doktor daha çağırdı. 2.kese ama gelişimi geri bozulacak ve ilk bebeğe zarar verebilir. Jeli sabah aksama çıkar igneye devam kendi doktoruna haber ver dedi. Doktorum 2. Kese icin aa öylemi gibi bi tepki verdi. İlaclar ayni kalsin 1 ay sonra durumlarina bakariz dedi. Bugun tekrar görüş almak icin genetik testlerimi yaptiran doktora gidecegim 3 te randevum var. Bende işler cok karışık yani

floransa17 floransa17 proluton progestanın deposu benim doktorda kullandırmadı. Onun yerine hergün progestan iğneyle bana iskence yapmayı seçti. Hala devam ediyor igneler Kıçımın üstüne oturamıyorum :63: ben sormustum depo iğne tutunmaya yardimci ama gelisimi yavaslatir demisti

Pozitifi alınca herseyin bitmediğini birebir yaşıyorum. Transfer sonrasını sıkıntılı gecirdim. Rapor yıllık izin 1 ay kadar ise gitmedim. 2 gün ise gittim gecen hafta 2.günün akşamı kanamayla hastaneye gittik. Progestan vuruldu 100 mg ertesi sabah tekrar crinone 2 çıkarıldı. Bebegin kalp atışı görüldü. Ertesi gün tüp bebek doktoruma randevum vardı. Kalp atışını gördük ondada kanamayı önemsemedi. Jelide igneyide teke çekti. 1 ay sonrasina bazi tahliller istedi randevu verdi. Ben kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Kutusu 140 lira icinde 10 igne var doguma kadar kullanmam gerek dedim rapor çıkarayım. Pazartesi eski doktoruma gittim ilk bebekte kürtajı yapan durumu anlattım. Kanama alanına bende bakayım dedi. Kanama alanı keseye çok yakın degil ama baska bir kese daha var. Kendi doktorum vajinal 24 saat önce baktı diyince emin olamadi baska bir doktor daha çağırdı. 2.kese ama gelişimi geri bozulacak ve ilk bebeğe zarar verebilir. Jeli sabah aksama çıkar igneye devam kendi doktoruna haber ver dedi. Doktorum 2. Kese icin aa öylemi gibi bi tepki verdi. İlaclar ayni kalsin 1 ay sonra durumlarina bakariz dedi. Bugun tekrar görüş almak icin genetik testlerimi yaptiran doktora gidecegim 3 te randevum var. Bende işler cok karışık yani
Canim cok uzuldum. ama moralini yuksek tit cunki suan bir bebegin var ve bu cok iyi bir haber. Digeri ne olur bilinmez ama o kadar cok okudum ve tanidigim arkadasim bile var ikiz gebelikte birini kaybetti ama digeri saglikli dunyaya geldi. Sen tabi tedbiri elden birakma cok iyi yapmissin farkli goruslere basvurmakla ihmal etmemissin. Sen simdi iyi olan bebegin icin psikolojik olarak iyice saril ona. Allahim yar ve yardimcin olsun. Hic korkma eger yiyecek ekmegi varsa dogacak o. Insallah tum kalbimle diliyorumki ikiside saglikli olsun. Haber yaz olurmu :KK15:

Topik annem bana kizican ama ben varya ilk gun 9 saat yol gittim arabayla ikinci gun yaya olarak mersinin altini ustune getirdim aksam varya ayaklarimin alti igneleniyordu. 3. Gunde yine gezdim arabayla silifke tasucu biraz yuruyus aksam balik tuttum. 4. Gun astim magarasina indim cok buyuk ve birsuru merdivenle inilip cikiliyor ciktigimda terde kalmistik esimde bende ordanda yine 9 saat yolculukla eve geldim. Deli cesareti :)
cennet cehenneme mi gittin oyyy benim memleketin altını üstüne getirmişsin vallahi iyi cesaret ama şuda bir gerçek nasibi varsa yiyeceği ekmek varsa takla at birşey olmuyor nasibi yoksa yataktan çıkma yine nasip olmuyor

Oncelikle merhaba kizlar.ben 24 ekim transfer olanlardanim.3tane 3. Embriyousu koyulduydu.6 kasim deyerlerim 51hcg cikdi kimyasal diye uzuldum,agladim derken artmalar basladi.10 kasim kan verib eve geldim kanamam basladi.oylen sonucu aldim hcg 306. Cumartesi agrili kanama,pazar kan bihtilari ve doku parcalari geldi,cok kotu ates basdi ,titreme oldu.pazartesi yine kan verdim hcg 842. Kan pazar gununden baska pihti ,doku filan yok,sadece sivi agrili kanama var.agriyida opu yaparkene sidik kesesini ezmisler,ona bagliyorum.sali usm gitdim kese gozukmedi,kan verdim.hcg 815 e gerilemis.artma yok dusuk dedi dokyor ilaclari kesdi.benim sormak istediyim dusuk yapaniniz varsa yardimci olsun lutfen.nasil oluyoda doku ve pihti dusdukden sonra hcg artiyo,sadece akinti oldugunda hcg dusuyor?

canım drüzensiz hcg artışları dış gebelik göstergesi olabilir drnuz bu konuda birşey dedi mi
çok geçmiş olsun arkadaşım

Gunaydinnn :) ne yapayim ya esiminde .....de kurt kayniyo adam surekli birsey yapacak duramiyo. Dr da guncel hayat devam dediya sanki ben hic transfer olmadim oyle davrandi. Ikinci gunn kalktik dedim ben dun bittim cok yoruldum cikmayalim askim tek arabada dur gezelim dedi bi cikiyoz allaaaaaahhhh illallahhh ordan ora ordan ora. Tam eve gidicez balik tutalim askim iyi tutalim. Ordan zor eve dusuyordum. Sabah kalk cennet cehennem var buralari gormeden gitme karicim tamam dedim ordan antalyaya donelim cunki ora bura derken hic dinlenemedim. Gittik cennet cehennem orda astim magarasi aaaaaa karicim cok guzel bu magara iki bilet abi. In babam inn in babam innn :KK48: Bide cikmasi var. Ciktihimizda terden olduk ikimizde. Arabaya binip 9 saatte yolll. Kendimi evime zor attim 4. Gun aksami. Allaha emanet artik bilmiyorum. Sagol canim ya. Sen ne durumdasin

Yonca biliyormusun sen ve kocişin
aynı bizim gibisiniz ben ve eşim aynıyız
bizde karı koca gezmeyi yeni yerler görmeyi severiz
eşim kurum müdürü ondan dolayı tayinciyiz inan her gittiğimiz bölgede gezmediğimiz ilçesi köyü kalmaz birde çevre illerini gezeriz bu sayede çok yer gördüm

oğlana hamile ikende çok gezdim vee oğlan doğdu hiç değişmedi yavrumda bizim gibi gezmeyi sever annem diyor gezerken yaptınız bu çocuğu ondan evde duramıyor :)

allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım zor bir süreçten geçmişsin sende rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin arkadaşım
canım embriyolara senin pgt yapılmış mıydı
8. haftada kandan harmony testi yapılıyormuş onumu yaptıracaksın
hep bir endişemiz oluyor malesef

Kızlar bide kan sulandırıcı dıkkatımı çektı bana dr vermemişti oğlumda içmiştim gecen hafta sordum dr transferde verırız demişti bakalım daha ben progestana başlamadım yarın ne verecek bakalım

Yonca biliyormusun sen ve kocişin
aynı bizim gibisiniz ben ve eşim aynıyız
bizde karı koca gezmeyi yeni yerler görmeyi severiz
eşim kurum müdürü ondan dolayı tayinciyiz inan her gittiğimiz bölgede gezmediğimiz ilçesi köyü kalmaz birde çevre illerini gezeriz bu sayede çok yer gördüm

oğlana hamile ikende çok gezdim vee oğlan doğdu hiç değişmedi yavrumda bizim gibi gezmeyi sever annem diyor gezerken yaptınız bu çocuğu ondan evde duramıyor :)
:) gezmek evet yeni yerler kesifler cok hosumuza gider. bide balik tutmak. Ne guzel iste hayat bize guzelllll. Annenin tespiti harika :KK48:

allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım zor bir süreçten geçmişsin sende rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin arkadaşım
canım embriyolara senin pgt yapılmış mıydı
8. haftada kandan harmony testi yapılıyormuş onumu yaptıracaksın
hep bir endişemiz oluyor malesef
Pgt yi ben özellikle sordum. Ama sağlıksız embriyoyu doğal seçilimle vücudun kabul etmediğini gerek görmediğini söyledi. Harmony test hakkinda henüz birsey söylemediler. Ben 7+3 üm şu an 2 doktorun kese dedigini bugün doktor kanama alanı olarak gördü. Kendimi yormamamı kaytararak çalışmamı istedi. Heyet raporu icin durumu gözlemleyeceğiz. Haftaya persembe kontrolüm var. Kese gören doktorada 28 inde iki doktora birde tüp doktoruma devam edeceğim. Karar verip tek doktora düşüreceğim.

Pgt yi ben özellikle sordum. Ama sağlıksız embriyoyu doğal seçilimle vücudun kabul etmediğini gerek görmediğini söyledi. Harmony test hakkinda henüz birsey söylemediler. Ben 7+3 üm şu an 2 doktorun kese dedigini bugün doktor kanama alanı olarak gördü. Kendimi yormamamı kaytararak çalışmamı istedi. Heyet raporu icin durumu gözlemleyeceğiz. Haftaya persembe kontrolüm var. Kese gören doktorada 28 inde iki doktora birde tüp doktoruma devam edeceğim. Karar verip tek doktora düşüreceğim.
Canim cok gecmis olsun dinlen lutfen rabbim saglik sihat versin bebegine ve sana

Back