- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.741
Gunaydin arkadasim ben transferden iki once vurundum. Cuma sonucum ciktiginda hamileysem o gunden baslayarak 4 hafta boyunca haftada bir seklinde vurdurucam.Kizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Herkes bu prulotom depot igneyi oldu mu ? Standart mi?
Benim sadece transferde yapıldı crinone jel verdiklerine depo vermiyorlarmış bizim klinikte
Canım benim geçen hafta 7.15 imiş yani transferden bir hafta önce
Ben olmamıştım progestan iğne oluyordum sabah akşamKizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Negatıfte oğlumda daha rahattım bırde yalnızdım şimdi oğlum 2.sınıfa gıdıyor derslerı okula getır gotur bılmıyorum sanırım bu sefer en az 3 4 gün evden çıkmıcam annem getırır gotururArse82 peki stres seviyeni hatirliyomusun hangisinde daha gergindin oglundami negatiftemi?
Kizlar herkese soruyorum bu soruyu:
günaydın kızlar bende estrofem kullanalı 10 gün oldu bugün kontolüm vardı. rahim kalınlığı güzel dedi önümüzdeki pazartesi yani ayın 20.sinde transfer olucak nasipse. transferin olduğu gün sabahı progestoron değerime baklıcakmış o uygunsa transfer olucak dedi doktorum. sizde de bu şekilde mi olmuştu? ayy çok heyecan yaptım ya bu ay sonu inş güzel haber almak bana da nasip olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
İn
İnşallah canım hayırlısıyla görürsünüz keseleri kaç tane bakalımBenim de öğleden sonra 3 gibi transferim var
Kizlar geçen gün ileri yas gebeliği diye bir video paylaşmıştım. Simdi tesadüf gördüm o doktor 2 sene once kanserden vefat etmiş. Dr Bora cengiz
Allah rahmet eylesin
Oldukten sonra bile burda yaptigi konusmayla hala bircok insana umut veriyor.. ne mutlu ona
Kızlar oley oley oley 3 tane kese göründü ama biri net değil saklanıyor galiba cadı29 unda kalp atışı için gideceğiz :))
Kızlar ırenbe de tup bebek yaptıran varmi
Bugün transferin 3. günü rahimde sanarsın yüzyılın savaşı varmerakla bekliyoruz
Negatıfte oğlumda daha rahattım bırde yalnızdım şimdi oğlum 2.sınıfa gıdıyor derslerı okula getır gotur bılmıyorum sanırım bu sefer en az 3 4 gün evden çıkmıcam annem getırır goturur
Evet cnm bakalım biz elimizden gelenı yapalım artık gerisi rabbimin takdiri sanırım en önemli etken stres onunlada nasıl başedicez bılmıyorum rabbim yardımcımız olsunArse82 canim 48 saat çok önemliymiş. Am 3 gün dinlen diyen de var
Ama 3 gunden sona normal hayatina donersin
oooyyy maşallah maşallah onlara inşallah 29 kasımda kalp atışları ilede bayram yapacağız arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?