2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benim sadece transferde yapıldı crinone jel verdiklerine depo vermiyorlarmış bizim klinikte

Ben de gecen sefer crinone jel kullandim
dupot igne yoktu hic yapilmadi
Herkesten bu igneyi duyunca merak ettim herkes kullandimi diye
Genelde herkes yaptirmis enteresan
Doktoruma sorucam umarim cok bilmişlik yapiyo gibi anlasilmam

Son düzenleme:
Arse82 peki stres seviyeni hatirliyomusun hangisinde daha gergindin oglundami negatiftemi?
Negatıfte oğlumda daha rahattım bırde yalnızdım şimdi oğlum 2.sınıfa gıdıyor derslerı okula getır gotur bılmıyorum sanırım bu sefer en az 3 4 gün evden çıkmıcam annem getırır goturur

Kizlar herkese soruyorum bu soruyu:

Herkes bu prulotom depot igneyi oldu mu ? Standart mi?

Ben henüz transfer olmadım ama bana da verilmedi o iğne . Onun yerine kullanıyoruz ztn ilaç canım eğer çok gerek görülse mutlaka bizimde kullanmamız gerekir riske atmaz doktorlar

canım benim mutlu sona adım adım yaklaşıyorsun inşallah güzel haberlerin daim olur
20 kasımda dualarım seninle

İn

İnşallah canım hayırlısıyla görürsünüz keseleri kaç tane bakalım Benim de öğleden sonra 3 gibi transferim var

canım transferin hayırlı olsun bu ay bol bol hamiş haberi alacağız allahın izniyle inşallah

canım o bahçeci drlarından imiş onun için bir köşe yapılmış bahçeci fulyada dr arkadaşları çalışanlar ve hastalar ve bebekler ile çekilmiş fotolar var orda gördüm ilk kez ve dedim ki helal olsun Mustafa Bahçeciye dr arkadaşını burda yaşatıyor

Kızlar oley oley oley 3 tane kese göründü ama biri net değil saklanıyor galiba cadı 29 unda kalp atışı için gideceğiz :))

oooyyy maşallah maşallah onlara inşallah 29 kasımda kalp atışları ilede bayram yapacağız arkadaşım

Kızlar ırenbe de tup bebek yaptıran varmi

arkadaşım burdaki arkadaşlar ya tedavide birinci aşamada opuya gidiyor, transfer için rahim dinlendirmede olanlar veya tranfer olup gün sayanlar hatta bebişine kavuşan hamiş arkadaşlarımız bile var

Arse82 canim 48 saat çok önemliymiş. Am 3 gün dinlen diyen de var
Ama 3 gunden sona normal hayatina donersin

Arse82 canim 48 saat çok önemliymiş. Am 3 gün dinlen diyen de var
Ama 3 gunden sona normal hayatina donersin
Evet cnm bakalım biz elimizden gelenı yapalım artık gerisi rabbimin takdiri sanırım en önemli etken stres onunlada nasıl başedicez bılmıyorum rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…