- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.721
İnşallah Rabbim hepimize 2018 de anneliği tattırsın arkadaşımAslında çok haklısın doktorumda bilgi vermiyor sırf bu sebepten sanırım keşke bakmasam merak işte . O tek yumurta sayesinde bebişin şuan seninle canım benm öyle düşün.
Canim transferden 6 gun once progesteron bende 0.98 mis. E2 ye eylul 25 de baktirmisim 1778 mis
Canım suanki değerinin 2 nin altında olması gerektiğini doktorum sölemişti ama transfer sabahı kaç olmalı onu bilmiyorum çünkü benim doktorum ölçtürmedi bana.
İnşallah Rabbim hepimize 2018 de anneliği tattırsın arkadaşım
Ne demek melegimTamam canım normal ya o zaman bnmde 6 gün değerim 0.95 . Teşekkürler canım benim saol
Canım benim geçen hafta 7.15 imiş yani transferden bir hafta önceTamam canım çok saol yonca arkadaşımda yazmış değerlerimiz yakın demekki normal benimki de teşekkür ederim
Kızlar kafama takıldı transfer öncesinde e2 ve progesteron değerleriniz kaç çıkmıştı biliyomusunuz? Bnm bugünki değerim düşükte bu Protestan ilaçla Yükselmesi mi gerekiyor ?canım takılma böyle şeylere bende senin gibi transferin 2 günü fln ölçtürdüm progestan 60 dı e2hatırlamıyorum doktorum gereksiz dedi fırçaladı beni :)
Sen ilaçlarını aksatma kendine dikkat et yeter
Senin ne zaman test canim? Benim dr um estrofem, progestan vajinal fitil verdi. Birde transferin 6.gunu pruloton depot diye dusuk engelleyici igne verdi. Sen hangi ilaclari kullaniyorsun
Canım ben transferden üç gün önce yaptırdımKizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Herkes bu prulotom depoy igneyi oldu mu ? Standart mi?
Kızlar bu yatma konusu benımde kafamı karıştırıyor oğlumda hıc dışarı çıkmadım hep evdeydım yattım evın içinde tur atıyordum tuttu 2 ay öncekı transferimde hıc yatmadım tutmadı valla kafam çok karışık
Merhaba proluton iğneyi bende düşük geçmişi olduğu için verilmisti ve mükemmel bir ilaç resmen vücutta depolaniyor ben haftada bir kullandım her gun yaptırmak doğru değilmis benim durumum boyleKizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Herkes bu prulotom depot igneyi oldu mu ? Standart mi?
Ben 37 . günde hasta olmuştum diretti diretti ama pes etti ben kazandimKızlar hastalanmadan tedavim de başlamıyor çok strese girdim
Teşekkür ederimkardia mu hayirli olsun gebeliğin :)
Bizimle paylasmak istedigin birsey var mi
Tavsiyelerin ? Transfer sonrası neler yaptin ?
Bize yol gosterecek bilgiler paylasirsan seviniriz
Benim sadece transferde yapıldı crinone jel verdiklerine depo vermiyorlarmış bizim klinikteKizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Kizlar herkese soruyorum bu soruyu:
TRAnsfer günü birde transferden bir hafta sonra oldumKizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Evet ben de yaptırdım transfer günü sonrasında haftada birKizlar herkese soruyorum bu soruyu:
Bizim merkez de yatırmıyor. Yatmanın faydası yok diyorlar.Sağlıkla tutunsun yavruların inşallah..Arkadaşlar transferim yapıldı ve hemen kalkıp kıyafetlerimi giyip çıktım birkaç saat yatarım sanıyordum sizler de mi böyle yaptınız? Yatmanın bir etkisi yokmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?