- Konu Sahibi floransa17
- #11.041
Ben senin için sevindim canım.ben henüz baslamadim beklemedeyimCanım değerler kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin için sevindim canım.ben henüz baslamadim beklemedeyimCanım değerler kaç
Bayadır pozitif sonuç alan olmamıştı çok sevindim hayırlı olsun Gözün aydın canım :) Maşallah sonuç çok yüksek dördüde tutmuştur inşallabKızlar Bhcg 911
Insallah saglıkla sıhhatle kucagına alırsım bebegini (galiba bebeklerini bu bhcg ile:)))Kızlar Bhcg 911
Gozumuz aydinnn cok sevindim canim saglicakla devam etsinKızlar Bhcg 911
Çok şükür ya ben bile sessiz sessiz yüreğim ağzımda takip ediyordum.Gözün aydın canım maşallah..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Kızlar Bhcg 911
Çok şükür ya ben bile sessiz sessiz yüreğim ağzımda takip ediyordum.Gözün aydın canım maşallah..Allah saKızlar Bhcg 911
Gözünaydın cnm bnmUcuyorum sevinçten
Amin canim benim hepimizinkini insallahrabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
Mutluluğum daim olsunn inşallaah allahım kucagına almayı nasip etsn cok sevndmUcuyorum sevinçten
Insallah hep seninle kalır yavrunGuzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin![]()
Maşallah üçüz dördüz galıba :)
Allah yardımcın olsun canım benim dualarım hepimiz içinGuzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin![]()
Galiba sonuç onu gösteriyor macera başlıyor bakalım nasıl olacakBayadır pozitif sonuç alan olmamıştı çok sevindim hayırlı olsun Gözün aydın canım :) Maşallah sonuç çok yüksek dördüde tutmuştur inşallab
kanda gebelik testinde pozitif sonuç alanlar hangi ilaçları ve takviyeleri kullanıyorsunuz?
herhangi belirti, ağrı veya yasadiginiz değişiklikler var mı?
İnşallah hepimiz meleklerimize kavusuruz sağlıkla![]()
Ayyy canim benim yaaa. topik dostum benim.![]()
bugun temizlik yaptim malum uzanca elleyemeyecegim. sonrada ise kostur. Biraz gerginlik var ustumde. sanki regl ustu olursunya oyleyim. Ates basiyor biraz anlamadim. Sakin olmaya calisiyorum. Az once doktorun yardimcisini aradim rapor icin. Sekreter goya baglayacak konu neydi konu neydi diyip duruyor seytan git sacini basini yol. Bagirdim. Sonrada doktora sikayet ettim dedim orda olsam onu yolucam. Konu neyyy derdime devami olacak. Ay cildirtti beni 3 seferdir ariyorum konu neydi. Ananin hörekesiydi
Merhaba,
Benimde 2.tup bebek denemem..
Embriyo transferimin 11.gunundeyim..
Yarin kan testim yapilacak.. Bugjn gecmek bilmedi..
Umarim yarin guzel sonuclar alirim..
Rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Slm kızlar bugün dr.a gittik kalp atışını duyamadık.dr kese normal ama bebek 6 haftalık duruo dedi.8.haftalık hamileyim.bi iki gün daha bekleyelim olmazda kürtajla sonlandıralım dedi.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.yani o kadar tedavinin sonunda sevinmek bile haram bize.