- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #10.461
bekleyince gelmiyor o adet rahat ol inşallah hayırlısı ile gelir ve transfer sürecin başlar canım
inş.cnm bnm böyle zamanlarda günde geçmek bilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekleyince gelmiyor o adet rahat ol inşallah hayırlısı ile gelir ve transfer sürecin başlar canım
Benim de düşük rakamlardı. Anlamanın en kolay yolu düzensiz artış değil arada bir azalma olması.Benim düşük rakamlarda idi canım. 580ni gördüm 8 haftalık idik o zaman
düzenli olmayan artışlar ile 8. haftayı buldu ama kese görünmedi dr o zaman dış gebelik dedi bana
Benim de dondurulmuş transferim olacak ayın 14’ündeKasım da kimler tüp bebek tedavisine başlıyor
Veya dondurulmuş transferi var?
Benım bugün hapım bitti adet olmayı beklıyorum cnm dondurulmus embrıyo transferı olucakKasım da kimler tüp bebek tedavisine başlıyor
Veya dondurulmuş transferi var?
5.gün 8 tane harika bi rakam, benim 3.gün 5 tane idiKızlar hastaneden aradılar bugün 5. Gün.
8 tanesi gelebilmis bugüne. 8 tane donduruldu yani. Nasıl sizce
Süper:)Kızlar hastaneden aradılar bugün 5. Gün.
MAŞALLAH MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZELKızlar hastaneden aradılar bugün 5. Gün.
:) rahatladım canimMAŞALLAH MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL
:) inş cözulurken bozulmazlarSüper:)
Bunlari duyunca rahatliyorum canlar :)5.gün 8 tane harika bi rakam, benim 3.gün 5 tane idi![]()
ÇOK NORMAL CANIM YENİ GEBE İKEN EPEYİ SANCIM OLURDUKızlar kasıklarım da agrı var bu neden olabilir
NASILSIN ARKADAŞIM DR GİTTİN Mİ SONRASüper:)
Ben cok tedirginim de şu kese ile kalp atısı da duysam rahatlıcam ayhhhÇOK NORMAL CANIM YENİ GEBE İKEN EPEYİ SANCIM OLURDU
6. HAFTAYA KADAR DEVAM ETMİŞTİ OĞLUMDA
Henüz olmadım dediğin gibi bugün yarın olurum heraldeBugün yarin baslar
4 gün sonra yaklasik
Dondurulmuşun varmiydiGlySn ?
Tekrar cem de mi deniyceksin ikinciyi?
Tek yumurta ile tedaviye start verdik hayırlısı bakalım
Sağol canım öncekinde ikiydi bunda tek vardır Bi hikmeti mutlaka ol der ve olurHayirlisi olsun o yumurtanin bebegine dönüşmemesi icin sebep yok canim
Moralini yüksek tut yeterki ve güzel seyler düşün