2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağol detaylı yazmışsın :))
O kadar tedirginimki yan bile yatamadığim icin uyuyamadim dogru düzgün dün
Ama tutunacagi varsa tutunuyor anladigim Kadarıyla
Biraz konudan uzaklaşmak gerekiyo sanirim:)
Kafayi da boşaltmak lazım:)
Teşekkürler cevabın için

Canım ben neredeyse 90 kiloyum kilo etkilidir tabikide tek sebep değil bu fsh ile neden tedaviye başlamış anlamadım sıkma canını onun vakti saati var ve onu yalnız Allah biliyor

benim hala anlamadığım iğneler bir şekilde herkesin yumurtalığını büyütüyor.
büyükte küçükte bende hiç öle bişey olmadı.
triodi düşürdü ama fsh ile ilgili bişey yapmadı
fsh yumurtalığı etkiler mi onuda bilmiyorum

amin canım öyle tabiki vardır bunda da bir hayır çok sağol canım

Canım benimde fsh ım 10 nun üzerinde çıkmıştı cok üzülmüştüm ole ağlarken nette bu kadının yazısını okudum kendi yaşadıklarını paylaşmış.
https://www.google.com.tr/amp/s/poyrazligunler.wordpress.com/2009/09/17/fsh-ile-tanisma/amp/
Bana umut olmuştu.
Daha sonra 2 doktora gittim kadın doğum sonada tüp bebek doktorum ve 2 side fsh ı önemsemedi.hatta benim tüp bebek doktorum fsh ımı ölçtürmedi bile.prolaktinime baktı ve onu yuksek bulup ilaç verdi.

Gozun aydin canim sevindim

3.gün ve 5.gün çok farklı . Tutunma açısından bir fark yok tabiki ikisi de allah nasip ederse tutunuyo ama 5.günün tek farkı anne rahim ine ulaşmadan 2gün daha dışarıda kalmayi başarmış yani doktorlara göre daha ileri seviyede görünüyo. Ama eger toplanan yumurta az ise 3.günde donduruyorlar riske atamamak için bu yani ... ceymi

Gnowee Canim kac embriyon oldu? Kac tanesini transfer etti? Kemal bey pgt onerdimi? Bize boyle bir secenek var diye bahsetti. ama henuz karar vermedik pgt olsun olmasinmi diye. Dr opudan sonra karar verelim dedi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben geçen sene aralık ayında tüp bebek yaptırmıştım.toplamda 6 tane 5. Gün embriyom olmuştu.2 tanesi transfer edildi.4 tanesi donduruldu. Transfer edilen 2 embriyomdan bir tanesi de bölünmüş ve ücüzlerime hamile kalmıstım.fakat rahim ağzı yetmezliğinden dolayı nisan ayında 18 haftalıkken erken doğumla bebeklerimi kaybettim.zor zamanlardı rabbim kimseye yaşatmasın.ama atlattım sayılır.kendimi hazır hissettim ve daha fazla beklemek istemedim .4 eylül de adet oldum ve pazartesi günü yani 18 inde dondurulmuslarimla transfer oldum . 2 adet embriyo transfer edildi. İnsallah rabbim isteyen herkese saglikla kucaklayacagı bebekler nasip etsin . test icin heyecan yasıyorum sizlerinde heyecanına ortak olmak istedim :)

Ayyy canim yaaa cok gecmis olsun. Insallah bu defa bebisin yada bebislerin saglicakla dunyaya gelip kollarini doldururlar. Benimde kendiliginden olan ikiz kaybim var 13 haftalikken kaybettim ikisininde kalbi durmustu. Allah insallah bi daha yasatmasin

Merhaba ben tup bebek tedavisine yeni basladim gonalf ve menopur kullaniyorum toplam on tane kullanicam sanirim bugunde iki tane cetrotide verdi dr tek yumurtaligim var ve iki kucuk kistim cok tedirginim bugun dr uc tane yumurta olusmus dedi sizce yeterlimi

Yani iki gun icinde dahada olusurmu ki

Amin canım allah razı olsun . sanada cok gecmis olsun . yasadigin acıyı cok iyi anlıyorum.rabbim insallah bidaha yasatmasin saglikla kucaklayalim bebeklerimizi. Simdi tüp tedavisi mi oluyorsun ?

Aslında sayı cok önemli degil cnm önemli olan kalitesi.peki doktorun dozu arttirmadi mi ?

Aynen öyle önceden yapıp moralini bozanlar var en azından 10.günde fln idrarda silik çıkabilir . 3.gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…