- Konu Sahibi floransa17
- #9.061
İnşallah hadi bakalım cesaret verdiniz bana çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda bende yazarım size pozitif aldım hepsi geçti bitti diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 7 yumurtadan 6 sı olgun çıkmış bunları döllendirmişler. 4 ü sağlıklı embriyo olmuş. şimdi bekliyoruz. Böyle sağlıklı devam ederlerse pazartesi veya salı transferim olacak. :)))
Doğru söylüyorsunn bn de cok yatmadmm cmartesi transfer oldu carsamba işe başladımm allahım hayırlısını versinn inşallah tek embryo mu canım
arkadaşlar transferimin 11. günü ikinci değerim çıktı 139. ilki 9. gün 75 ti. doktorum artış için iyi dedi tekrar kan vermene gerek yok 15 gün sonra muayeneye gel dedi. bir kere artış olunca bi daha kan verilmiyor mu ki? bana 2 embriyo tarnsfer edilmişti ama bu değere göre tek galiba dimi arkadaşlar.
Canmm senin kacıncı gün embriyosu hayırlı uvurlu olsun bana da dua edermisinnn sizin dualarnz kabul oluurarkadaşlar transferimin 11. günü ikinci değerim çıktı 139. ilki 9. gün 75 ti. doktorum artış için iyi dedi tekrar kan vermene gerek yok 15 gün sonra muayeneye gel dedi. bir kere artış olunca bi daha kan verilmiyor mu ki? bana 2 embriyo tarnsfer edilmişti ama bu değere göre tek galiba dimi arkadaşlar.
Bencee senin ikiz yaaa inşallaaahhHayırlı olsun canım,benimde 11. Gun 236 cıktı iki gun sonra yine ölçtür dediler.1000 i görünce gel keseye bakalim dediler bana da..
Bencee senin ikiz yaaa inşallaaahh
Bnde ikiz mi acaba diye dusunuorm ilk ve 2. Degerlern be idi gunu ve degeri yazrmsn ?Inşallah öyledir çok isterim ikiz![]()
Oncelikle hayirli olsun cnm o hic belli olmuyo gecen iki kisi normal degerleri cikmasina ragmen ikizleri olacagnibyazmisti. İnsallah hakkmizda hayirlisi olur ve saglikla evlatlrmzi kucagimza almak nasip olurarkadaşlar transferimin 11. günü ikinci değerim çıktı 139. ilki 9. gün 75 ti. doktorum artış için iyi dedi tekrar kan vermene gerek yok 15 gün sonra muayeneye gel dedi. bir kere artış olunca bi daha kan verilmiyor mu ki? bana 2 embriyo tarnsfer edilmişti ama bu değere göre tek galiba dimi arkadaşlar.
Evet canım 925 çıktı.doktir belki ikizdir diyo ama tek transfer yapilmisti:)rapunzelesk kan sonucun çıktı mi
canım 5. gün embriyosuydu. allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaCanmm senin kacıncı gün embriyosu hayırlı uvurlu olsun bana da dua edermisinnn sizin dualarnz kabul oluur
çok istiyorum ikiz olmasını. tabi önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsun diye tüm dualarım. malum yaş ilerledi 2 ay sonra 36 oluyorum tek olursa bir daha bunları yaşayıp tüp bebek yaptıramam diye düşünüyorum.Oncelikle hayirli olsun cnm o hic belli olmuyo gecen iki kisi normal degerleri cikmasina ragmen ikizleri olacagnibyazmisti. İnsallah hakkmizda hayirlisi olur ve saglikla evlatlrmzi kucagimza almak nasip olur
Ewet taze transfer oldum yani icmek daha etkili sonucta bir bardakta en az 5-6 tane hawuc oluyorEğer taze transfer olduysan yumurtaların büyük olması normal.havuç suyu yumurta catlamaya yarar. Zaten ben havuç yedim suyunu içmedim.
Aynen snn yas ilerlemis ikiz olmasni istemek cok hakkin sahsen bnde suan okdr ikiz olmasda ikincide ikiz olmasni belki dha ck isteyeblrm tutmasi zten zmn alior eee bi de yas da gecior Rabbim bizim icin en hayrlisini nasip etsn ve cocklrmiza kardes nasip etsin insallahçok istiyorum ikiz olmasını. tabi önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsun diye tüm dualarım. malum yaş ilerledi 2 ay sonra 36 oluyorum tek olursa bir daha bunları yaşayıp tüp bebek yaptıramam diye düşünüyorum.
Bakti mi ki keselere cnm kan degern normal artmis neye dayanark ole dio :)) bolunmuste olablr tbi ama demesi neye dayanark onu merk ettm :)Evet canım 925 çıktı.doktir belki ikizdir diyo ama tek transfer yapilmisti:)
Hayırlı olsun sonucun canım kese görünür heralde artık.. belki kendi içinde bölünüp ikiz olmuştur:)Evet canım 925 çıktı.doktir belki ikizdir diyo ama tek transfer yapilmisti:)
Bide folik asit ve coraspin kullaniyorum. Sabahlari birer aliyordum. Ama esrofem yarin, sabah aksam olacak. 4 -5 gun sonrada 2 ser almaya basliycam. Sonra 3 er olarak cogaliyo. Bilmiyorumki. daha regl olmadim arkadasim. Senden sonra olucamcanım benm iyiyim sen nasılsın? folik asit ve tansiyon ilacı dışında başka ilaç kullanmıyorum canım ben. regli ile beraber kullanıcam diğer ilaçları neler olduğunu da henüz bilmiyorum, rahşm kalınlaştırmak için hap vericem demişti o kadarını biliyorum.
estrofem dışında var mı ilacın? acaba sana niye bu kadar erken başlattılar ilacı daha regli olmadın değil mi sen