- Konu Sahibi floransa17
- #9.041
Ozmann senin 5. Gün embryosuydu demiiii aay ne gğzeel yaa42.99 çıkmıştı bu sayıyı ömrümde unutmayacağım galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozmann senin 5. Gün embryosuydu demiiii aay ne gğzeel yaa42.99 çıkmıştı bu sayıyı ömrümde unutmayacağım galiba :)
Kimyasal gebelik olmuş sanırım. Bu rahminde bebeğin tutunsbildigini gösterir .Görmedim canım kusura bakma ne olur.ama bir dahaki denemeyi embriyo donduran iyi labratuari olan bi yerde yapmanı öneririm.ben dün yazıdm canım..
benm serüven bitti,
25 ten 22 ye düşmüş iki gün sonraki dğer, dün dr a gittim ağladım , dr cumartesi erkenden gel bi daha kana bakalım ona göre karar verelim dedi ama bitti belli yani...
rutin hayatıma döndüm bugün, xray cihazlarında da geçtim hzlı da yürüdüm, bitti bu seferlik..
ama keşke geri kalanlrı dondursalardı, sil baştan herşeyi yaşamak zor geliyor
Canim benim inan anne olmak kolay degilmis hep eskiler derdi simdi yeni anliyorum sen de anne olacak bak ne var biliyormusun bu bir sinav bence allah sana bir kapi actiysa mücadele ye devam hayatta bir mucadele degil mi bu tedavinin sadece manevi bir psikolojisi var inan o igneleri zamani gelicek kendi kendine yapacaksin sabir ve umutla kos uzulme kendini oyalayacak bir sey bul bu zaman da kanavice puzzle inan hersey oluyor biliyirmusun sen yemene icmene dikkat et hazir gida yemeBenimde canım çok tatlı iğneden bile korkarım düşün ama göze aldım hepsini sadece ne gibi sıkıntılar yaşarım canım çok yanar mı diye Bilgi almak istiyorum bu kadar korku sahibi bi insan nasıl anne olmak istiyor diceksiniz ama yokluğu hiç olmaması korkusu hayatınızdaki eksikliği bişeye benzemiyor ben artık çocuk odamı çamaşır odası olarak kullanmak istemiyorum![]()
ay pardon yazmıssın zatenn sende belirti cok olmusmuydu bende tık yokOzmann senin 5. Gün embryosuydu demiiii aay ne gğzeel yaa
Ozmann senin 5. Gün embryosuydu demiiii aay ne gğzeel yaa
Aa
ay pardon yazmıssın zatenn sende belirti cok olmusmuydu bende tık yok
Amiiin amiiin amiiin inşallah hepmizin yüzü gülsün inşallaah canımm yaa ben de ki korku içimdeki umudu bastırıyor sanırım
Doğru söylüyorsunn bn de cok yatmadmm cmartesi transfer oldu carsamba işe başladımm allahım hayırlısını versinn inşallah tek embryo mu canımKorkma hep umutlu ol.zaten allah nasip etmezse vardır bir hayır der geçerim diyordum ben..
canım benim rahim filmim temizdi sanırım o yüzden dr histereskopi falan istemedi. sadece ilki taze transferdi, dr um dondurulmuş da şansımız daha çok artar dedi rahim dinlenmiş oluyormuş.
Canm ben iş yerinde yatacak yer var bekleme salonu oraya geciom yatıom hatta sua yatıyormkızlar ben daha önceki gebeliğimde progestorunu ağızdan alıyordum ama çok sersem yapıyordu beni. şimdi transferden sonra mutlaka yazacak doktorum ..
bir şey sormak istiyorum işe giden arkadaşlar fitili nasıl kullanıosunuz, ayağa kalkınca dışarı çıkmıyor mu ?faydası olur mu ki öle
Canmm benm de test günüm 26 ekimm naptn sen nasılsınSlamlar arkdaslar negatif sonucunu duyunca cok etkilniyorm ya ne diycgimi bilmiyorm Rabbim yardimcinz olsun.insallah en kisa zamnda nasip etsin. pozitif alan arkadaslar hayrli olsun saglikla kucklarina alsinlar insallah. Benim de test gunm 25 ekim gun gecmiyo ya surekli saate takvime bakiyorm.bu arada ben nişantasinda aret kamara gidyorm aranizda aret beye tedaviye giden varmi.
Canm ben iş yerinde yatacak yer var bekleme salonu oraya geciom yatıom hatta sua yatıyorm
Hawuc suyunu bende ictim canim transferden sonra basladim ki buda ibrahim saracoglunun tawsiyesi gunde bir bardak ama leke basladi sonra doktora ozele ws gittim bebekte bisey bulamadilar sadece pkoluyum we owerlerim asiri derecede doluydu hatta doktorlar sol owerimde iki yumurta catlayacak buyuklukte dedi sonra ne kadar dogru bilmem ama aklima geldi hawuc suyu ayni zamanda yumurtaliklari uyariyor we bana gore ben zaten pkodan dolayi kendini onaramayan yumurtaligimi birde hawuc suyula zorladim sonra kestim hawuc suyunu azalarak lekem gitti we artik yok cok sukur birdaha gelmez dun yine gittim gordum bebegimi yumurtaliklara bakti doktor sag kuculmus solda kuculmeye baslamis leken olmaz artik dedi oylede oluyor yani belli bir seyi war galiba bebgin tutunmasina faydasi olurken yumurtaligida zorluyor ondan bi 15 gun icin bence durmak lazim birde bende alttan baktirmak istemedim ama malesef 11 haftaliga kadar ustten gorunmuyo dediler benim kirmizi lekem warken alttan baktilar o sorun olmadiBende havuç yedim baya bazıları bana mantıksız geldi
Arkadasim hic korkma ben daha once hic vajinal muayene olmamis ve bir igne icin hemsireleri yarim saat yalvartan bir tiptim. Ama bu tedaviye resmen kanat cikartarak gittim cunki o kadar cok anne olmak istedimki aci bile umurumda degildi. O muayene koltuga oturdugumda bu benim icin bir evrim dedim hemsireye. Hatta doktora gidecegim gunu 4 gozle bekler oldum. Hersey kafada bitiyormus. Bunca kadin, benden yaslari cok kucukler bu yoldan gecerken benim kafamda yarattigim korku yuzunden zirvaladigimi cok sonra anladim. Heee ignemi kendim vuramadim ama vurdurmaya kosarak sevincle gittim. Yani demem oki hic korkma. Opuda cok kolaydi. Uyandim ki bitmis. Agrimda olmadi sukur. Darisi sana olsun insallah. Bide anne olamamak oyle acittiki canimi. Bu tedavi 100 de biri olamaz hisleriminBenimde canım çok tatlı iğneden bile korkarım düşün ama göze aldım hepsini sadece ne gibi sıkıntılar yaşarım canım çok yanar mı diye Bilgi almak istiyorum bu kadar korku sahibi bi insan nasıl anne olmak istiyor diceksiniz ama yokluğu hiç olmaması korkusu hayatınızdaki eksikliği bişeye benzemiyor ben artık çocuk odamı çamaşır odası olarak kullanmak istemiyorum![]()
Eğer taze transfer olduysan yumurtaların büyük olması normal.havuç suyu yumurta catlamaya yarar. Zaten ben havuç yedim suyunu içmedim.Hawuc suyunu bende ictim canim transferden sonra basladim ki buda ibrahim saracoglunun tawsiyesi gunde bir bardak ama leke basladi sonra doktora ozele ws gittim bebekte bisey bulamadilar sadece pkoluyum we owerlerim asiri derecede doluydu hatta doktorlar sol owerimde iki yumurta catlayacak buyuklukte dedi sonra ne kadar dogru bilmem ama aklima geldi hawuc suyu ayni zamanda yumurtaliklari uyariyor we bana gore ben zaten pkodan dolayi kendini onaramayan yumurtaligimi birde hawuc suyula zorladim sonra kestim hawuc suyunu azalarak lekem gitti we artik yok cok sukur birdaha gelmez dun yine gittim gordum bebegimi yumurtaliklara bakti doktor sag kuculmus solda kuculmeye baslamis leken olmaz artik dedi oylede oluyor yani belli bir seyi war galiba bebgin tutunmasina faydasi olurken yumurtaligida zorluyor ondan bi 15 gun icin bence durmak lazim birde bende alttan baktirmak istemedim ama malesef 11 haftaliga kadar ustten gorunmuyo dediler benim kirmizi lekem warken alttan baktilar o sorun olmadi
Arkadasim merhaba nasilsin? Sende tansiyon disinda ilac iciyorsun degilmi? Esrofem iciyorum ben. Bisey sorcam yaaa vajinada cok kasinti var bende. sinir geldi bana yirtip atcam. Sendede oldumu?A anneveoglusu canım nasılsın? operasyon oldun mu bugün?
Arkadasim merhaba nasilsin? Sende tansiyon disinda ilac iciyorsun degilmi? Esrofem iciyorum ben. Bisey sorcam yaaa vajinada cok kasinti var bende. sinir geldi bana yirtip atcam. Sendede oldumu?