2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bide folik asit ve coraspin kullaniyorum. Sabahlari birer aliyordum. Ama esrofem yarin, sabah aksam olacak. 4 -5 gun sonrada 2 ser almaya basliycam. Sonra 3 er olarak cogaliyo. Bilmiyorumki. daha regl olmadim arkadasim. Senden sonra olucam

Anladım cnm bn hep Regliyle beraber ilaç başlanıyor diye biliyorum aslında ama vardır senin doktorunun bir bildiği bnada sanırım estrofem verir, kan sulandırıcı bir de transfer sonrası progestan verir die düşünüyorum iğnen olmucak hap kullanıcaksın demişti bana . Peki sen bu arada doktor muayenesine gidicek misin?

Anladım cnm bn hep Regliyle beraber ilaç başlanıyor diye biliyorum aslında ama vardır senin doktorunun bir bildiği bnada sanırım estrofem verir, kan sulandırıcı bir de transfer sonrası progestan verir die düşünüyorum iğnen olmucak hap kullanıcaksın demişti bana . Peki sen bu arada doktor muayenesine gidicek misin?
Muayenem 2 kasim gorunuyor. Ogun progesteron testide yaptiracakmisim. 3 kasimda bu ilaclarin yanina crinone vajinal jel ekleniyor. 5 kasimda proluton depot ignem de var benim arkadasim:mapus:

Sağol canım 5. Gun embriyosuydu.3 gun dinlendim çok dikkat etmedim açıkçası.surekli yatamadim yani sıkıldım her akşam dışarı çıktım arabayla da olsa gezdim yani.ama yavaş hareket ettim ve zorlayacak hiçbirşey yapmadım.yarim saat yattıysam 15 dk yemekle uğraştım bir de hep olumlu düşündüm

Deriko arya Deriko arya merhaba
İlk 3 gün evden cikmayip dinlendinmi
Arabayla disari sonrami ciktin

Muayenem 2 kasim gorunuyor. Ogun progesteron testide yaptiracakmisim. 3 kasimda bu ilaclarin yanina crinone vajinal jel ekleniyor. 5 kasimda proluton depot ignem de var benim arkadasim:mapus:

Sende kaşıntı vardı dimi kesinlikle doktoruna sor olmadı bi muayene ol canım transfer üstü mantar falan olmayasın dikkat et . Bende bi regli olsamda başlasam artık sabırsızlandım iyice

Hawuc suyunu bende ictim canim transferden sonra basladim ki buda ibrahim saracoglunun tawsiyesi gunde bir bardak ama leke basladi sonra doktora ozele ws gittim bebekte bisey bulamadilar sadece pkoluyum we owerlerim asiri derecede doluydu hatta doktorlar sol owerimde iki yumurta catlayacak buyuklukte dedi sonra ne kadar dogru bilmem ama aklima geldi hawuc suyu ayni zamanda yumurtaliklari uyariyor we bana gore ben zaten pkodan dolayi kendini onaramayan yumurtaligimi birde hawuc suyula zorladim sonra kestim hawuc suyunu azalarak lekem gitti we artik yok cok sukur birdaha gelmez dun yine gittim gordum bebegimi yumurtaliklara bakti doktor sag kuculmus solda kuculmeye baslamis leken olmaz artik dedi oylede oluyor yani belli bir seyi war galiba bebgin tutunmasina faydasi olurken yumurtaligida zorluyor ondan bi 15 gun icin bence durmak lazim birde bende alttan baktirmak istemedim ama malesef 11 haftaliga kadar ustten gorunmuyo dediler benim kirmizi lekem warken alttan baktilar o sorun olmadi

Ne kadar sure ictin yani sen havuç suyunu Limon agacim Limon agacim

Sende kaşıntı vardı dimi kesinlikle doktoruna sor olmadı bi muayene ol canım transfer üstü mantar falan olmayasın dikkat et . Bende bi regli olsamda başlasam artık sabırsızlandım iyice
Evet yaaa :110: az kaldi arkadasim 1 haftaya olursun sen. yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Transferi dusununce kalp atisim degisiyo:KK36:

Bide folik asit ve coraspin kullaniyorum. Sabahlari birer aliyordum. Ama esrofem yarin, sabah aksam olacak. 4 -5 gun sonrada 2 ser almaya basliycam. Sonra 3 er olarak cogaliyo. Bilmiyorumki. daha regl olmadim arkadasim. Senden sonra olucam

Canım merhaba☺️ Bende estrofem kullanıyorum ve bugun aksamda almaya başladım.benim reglim estrofeme başladığım günün bi gun öncesi başladı ama 2 gunde bitti.doğum kontrol hapı kullandım öncesinde 35 gun.adet zamanlarım hepsi birbirine girdi.artık anlamıorum ara kanamamı adet mi? Nese estrofem herhangi bir kaşıntı yapmadı ama bende.transferede az kaldı.senin kaç taneydi donmuş embriyon? Benim 1 tane☺️Düşündükçe heyecan basıo❤️Umarım bizde güsel haberler veririz

Canım merhaba☺️ Bende estrofem kullanıyorum ve bugun aksamda almaya başladım.benim reglim estrofeme başladığım günün bi gun öncesi başladı ama 2 gunde bitti.doğum kontrol hapı kullandım öncesinde 35 gun.adet zamanlarım hepsi birbirine girdi.artık anlamıorum ara kanamamı adet mi? Nese estrofem herhangi bir kaşıntı yapmadı ama bende.transferede az kaldı.senin kaç taneydi donmuş embriyon? Benim 1 tane☺️Düşündükçe heyecan basıo❤️Umarım bizde güsel haberler veririz
Ayy canim ozletiyorsun yaa hosgeldin. Transfer gunun belli oldumu? Sorma haldur huldur kasinip dutuyorum yaaa o_O:KK23::KK23::KK23:cok sinir bozucu
Internetten bitkisel cozumlere baktim yogurt surun yaziyo :KK48: surdum valla. Ooofff allahimmm offff. Iyi geldi kiz ahahaha. Benim 5 tane canim
Ama ben pgt ye gondermedim hayirlisi bakalim. Senin pgt li 1 tane insallahhh sımsıkı tutunsun annesiii

Son düzenleme:
Kızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
İlaç yok bitki çayı yok. Ben nasıl iyileşeceğim?

Kızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
İlaç yok bitki çayı yok. Ben nasıl iyileşeceğim?

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Boğazın için sürekli ılık su iç zaten başka yapabilecek hiçbir şey yok.
Kendini sıcak tutmaya bak canım

Back