- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #9.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burayı yenii gördümm :) ayy resmen işi gücü bıraktım burayı okuyorum hallimi görmelisinİnşallah canım![]()
Canim Allah yardimcin olsun insallah inan hic ağrımıyor benim canim cok kıymetlidir ben her islemde uykusuz kaldim agladim sızladım ama korkulacak hicbir sey yokMerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşimde DNA hasarı var bu yüzden çocuk sahibi olamıyoruz pazartesi bizde Acıbadem de tüp bebek için işlemlere baslıycaz ama korkularım var tabi anne olmayı çok istiyorum ama bu süreçte yumurta toplama da transferde çok canınız yandı mı sıııntılarınız oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben burayı yenii gördümm :) ayy resmen işi gücü bıraktım burayı okuyorum hallimi görmelisin
Aklina kötü bisey getrme canm belki idrar yolu enfksiyonudur.oda idrarda kan yaprmis merak etme hayrlisi olur inşallah benmde bugun transfrmn 8.günü zamn gecmiyo bu defa kizim zamnndan farkli surkli ksiklrim belim agriyo kizimda hic bir belirti olmamisti hepsi farkli oluyo bide benm miyomum var 2 buck cm onunda etkisi var .agri yapar diye dsunuyorm.son gune kadar test yapmiycam baklm dayana bilcekmiyim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah
şu hiç ağrı olmuyor diyenlere öyle özeniyorum ki...Canim Allah yardimcin olsun insallah inan hic ağrımıyor benim canim cok kıymetlidir ben her islemde uykusuz kaldim agladim sızladım ama korkulacak hicbir sey yok
Canım sen bugün test yapacaktın sanki ne olduşu hiç ağrı olmuyor diyenlere öyle özeniyorum ki...
ben opu da uyandım çok acı çektim,zaten işlemi bitirdiler sonra
ondan önce histereskopi de de uyanmıştım
Benm yumurtamın boş cıkma ihtimali vardı o yüzden opudan sonra ayar aymaz ayaklandm doktru bekliodm acımadı acsa da korkudan bilmedmşu hiç ağrı olmuyor diyenlere öyle özeniyorum ki...
ben opu da uyandım çok acı çektim,zaten işlemi bitirdiler sonra
ondan önce histereskopi de de uyanmıştım
Kızlar merhaba öncelikle allahım hepimzin istediğini versin hep güzel haberler alalm benm üye olmam yaklaşık üç gün oldu sürekli takipdeyimm benm bugün 6. Günüm kızlar vakit geçmiyor napsam olmuyor 3.gün transferimin pazartesi 9.günüm yapsam mı acaba![]()
ben dün yazıdm canım..Canım sen bugün test yapacaktın sanki ne oldu
Benimde canım çok tatlı iğneden bile korkarım düşün ama göze aldım hepsini sadece ne gibi sıkıntılar yaşarım canım çok yanar mı diye Bilgi almak istiyorum bu kadar korku sahibi bi insan nasıl anne olmak istiyor diceksiniz ama yokluğu hiç olmaması korkusu hayatınızdaki eksikliği bişeye benzemiyor ben artık çocuk odamı çamaşır odası olarak kullanmak istemiyorumCanim Allah yardimcin olsun insallah inan hic ağrımıyor benim canim cok kıymetlidir ben her islemde uykusuz kaldim agladim sızladım ama korkulacak hicbir sey yok
Canm snin nasıl kacncı günün yadaBeklemek en gıcık kısmi zaten allah kolaylık versin canım sana da,yerinde olsam yapardım 9. Gun ama yinede sabretmekte fayda var :)
Amin canm yok daha 2 yasinda memeyi yeni birakti yasim 37 dondurmsum varkn deniyim dedim yas geciyo 2 tane 3 gun transfer edildi.eger tutmazsa miyom ameliyati olcam sonvaharda yeniden tedaviye basliycm.insallahta gerek kalmaz kizim kardesiz kalmasin diye cok beklemek istemedim.bakalim hayrlisi Allah'tanBelirtiler hepimizi delirtti zaten canım:) birinin beli ağrıyo birinin göğsü şişiyor birinin bulantısı başlıyo:) ben belirtiye takınmadım fazla çok şükür dün 236 yi görünce sevindim.allahim sanada kolaylık versin canım.kizin 4 yaşında mi..allah bebelerimizi bize bagislasin![]()
Benim 11. Gun pozitif çok şükürCanm snin nasıl kacncı günün yada
Amin canm yok daha 2 yasinda memeyi yeni birakti yasim 37 dondurmsum varkn deniyim dedim yas geciyo 2 tane 3 gun transfer edildi.eger tutmazsa miyom ameliyati olcam sonvaharda yeniden tedaviye basliycm.insallahta gerek kalmaz kizim kardesiz kalmasin diye cok beklemek istemedim.bakalim hayrlisi Allah'tan
yaaaaBenim 11. Gun pozitif çok şükürben duramayıp 6. Gun kanda baktirmistim
![]()
6.gnde ne cıkmısdıı:)))Y
yaaaaçoook sevndm kacıncı günün embryosuydu kac gün dinlendn biraz bahsedermisin sana zahmet
Y
yaaaaçoook sevndm kacıncı günün embryosuydu kac gün dinlendn biraz bahsedermisin sana zahmet
42.99 çıkmıştı bu sayıyı ömrümde unutmayacağım galiba :)6.gnde ne cıkmısdıı:)))