2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşimde DNA hasarı var bu yüzden çocuk sahibi olamıyoruz pazartesi bizde Acıbadem de tüp bebek için işlemlere baslıycaz ama korkularım var tabi anne olmayı çok istiyorum ama bu süreçte yumurta toplama da transferde çok canınız yandı mı sıııntılarınız oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
Canim Allah yardimcin olsun insallah inan hic ağrımıyor benim canim cok kıymetlidir ben her islemde uykusuz kaldim agladim sızladım ama korkulacak hicbir sey yok

Kızlar merhaba öncelikle allahım hepimzin istediğini versin hep güzel haberler alalm benm üye olmam yaklaşık üç gün oldu sürekli takipdeyimm benm bugün 6. Günüm kızlar vakit geçmiyor napsam olmuyor 3.gün transferimin pazartesi 9.günüm yapsam mı acaba:(

Aklina kötü bisey getrme canm belki idrar yolu enfksiyonudur.oda idrarda kan yaprmis merak etme hayrlisi olur inşallah benmde bugun transfrmn 8.günü zamn gecmiyo bu defa kizim zamnndan farkli surkli ksiklrim belim agriyo kizimda hic bir belirti olmamisti hepsi farkli oluyo bide benm miyomum var 2 buck cm onunda etkisi var .agri yapar diye dsunuyorm.son gune kadar test yapmiycam baklm dayana bilcekmiyim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah

Belirtiler hepimizi delirtti zaten canım:) birinin beli ağrıyo birinin göğsü şişiyor birinin bulantısı başlıyo:) ben belirtiye takınmadım fazla çok şükür dün 236 yi görünce sevindim.allahim sanada kolaylık versin canım.kizin 4 yaşında mi..allah bebelerimizi bize bagislasin :nazar:

Canim Allah yardimcin olsun insallah inan hic ağrımıyor benim canim cok kıymetlidir ben her islemde uykusuz kaldim agladim sızladım ama korkulacak hicbir sey yok
şu hiç ağrı olmuyor diyenlere öyle özeniyorum ki...
ben opu da uyandım çok acı çektim,zaten işlemi bitirdiler sonra
ondan önce histereskopi de de uyanmıştım

şu hiç ağrı olmuyor diyenlere öyle özeniyorum ki...
ben opu da uyandım çok acı çektim,zaten işlemi bitirdiler sonra
ondan önce histereskopi de de uyanmıştım
Benm yumurtamın boş cıkma ihtimali vardı o yüzden opudan sonra ayar aymaz ayaklandm doktru bekliodm acımadı acsa da korkudan bilmedm

Kızlar merhaba öncelikle allahım hepimzin istediğini versin hep güzel haberler alalm benm üye olmam yaklaşık üç gün oldu sürekli takipdeyimm benm bugün 6. Günüm kızlar vakit geçmiyor napsam olmuyor 3.gün transferimin pazartesi 9.günüm yapsam mı acaba:KK43:

Beklemek en gıcık kısmi zaten allah kolaylık versin canım sana da,yerinde olsam yapardım 9. Gun ama yinede sabretmekte fayda var :)

Canım sen bugün test yapacaktın sanki ne oldu
ben dün yazıdm canım..
benm serüven bitti,
25 ten 22 ye düşmüş iki gün sonraki dğer, dün dr a gittim ağladım , dr cumartesi erkenden gel bi daha kana bakalım ona göre karar verelim dedi ama bitti belli yani...
rutin hayatıma döndüm bugün, xray cihazlarında da geçtim hzlı da yürüdüm, bitti bu seferlik..
ama keşke geri kalanlrı dondursalardı, sil baştan herşeyi yaşamak zor geliyor

Benimde canım çok tatlı iğneden bile korkarım düşün ama göze aldım hepsini sadece ne gibi sıkıntılar yaşarım canım çok yanar mı diye Bilgi almak istiyorum bu kadar korku sahibi bi insan nasıl anne olmak istiyor diceksiniz ama yokluğu hiç olmaması korkusu hayatınızdaki eksikliği bişeye benzemiyor ben artık çocuk odamı çamaşır odası olarak kullanmak istemiyorum :(

Belirtiler hepimizi delirtti zaten canım:) birinin beli ağrıyo birinin göğsü şişiyor birinin bulantısı başlıyo:) ben belirtiye takınmadım fazla çok şükür dün 236 yi görünce sevindim.allahim sanada kolaylık versin canım.kizin 4 yaşında mi..allah bebelerimizi bize bagislasin :nazar:
Amin canm yok daha 2 yasinda memeyi yeni birakti yasim 37 dondurmsum varkn deniyim dedim yas geciyo 2 tane 3 gun transfer edildi.eger tutmazsa miyom ameliyati olcam sonvaharda yeniden tedaviye basliycm.insallahta gerek kalmaz kizim kardesiz kalmasin diye cok beklemek istemedim.bakalim hayrlisi Allah'tan

Amin canm yok daha 2 yasinda memeyi yeni birakti yasim 37 dondurmsum varkn deniyim dedim yas geciyo 2 tane 3 gun transfer edildi.eger tutmazsa miyom ameliyati olcam sonvaharda yeniden tedaviye basliycm.insallahta gerek kalmaz kizim kardesiz kalmasin diye cok beklemek istemedim.bakalim hayrlisi Allah'tan

En iyisini yapmissin insallah tutar kızına kardeşler gelir,ben de bunu doğurmuş gibi hayaller kuruyorum.dondurulmusum var benimde hemen arayı çok açmadan kardeş yaparım diyorum.allah gönlümüze göre versin ya..hayali de guzel:anneadayı:

Y

yaaaa:halay::halay: çoook sevndm kacıncı günün embryosuydu kac gün dinlendn biraz bahsedermisin sana zahmet

Sağol canım 5. Gun embriyosuydu.3 gun dinlendim çok dikkat etmedim açıkçası.surekli yatamadim yani sıkıldım her akşam dışarı çıktım arabayla da olsa gezdim yani.ama yavaş hareket ettim ve zorlayacak hiçbirşey yapmadım.yarim saat yattıysam 15 dk yemekle uğraştım bir de hep olumlu düşündüm

Back