2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaslar bugun ikinci kan testini verdim ilkinde 53.06 idi ikicide 106.50 sanirsam artik gercekten hamisim ama merak ediyorum ayin 2side yumurtam toplandi 7sinde yani 5.gun embiriyosu tranfer oldu simdi ben kac gunluk hamileyim kafam da deli sorular
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah son adet tarihinden hesaplayablirsin zaten dr ultrasona girdiginde tam soyleyecek. Gozunaydin

kızlar günaydın cuma hayırlı haberleriyle gelsin inşallah.
asıl test günüm yarın ama sanırım benim de pozitif. inşallah yani.
regl de olmadım.
Gunaydin cnm pozitifse bsy olmaz adet gnleri hep regl olcakmissin gibi his ve belirti olur cok normal kendni sakin tut hayirli olsun

Ortaligi bi kolaçan edin siz sonra biz geliriz diyo:KK70: e sen dogurduktan sonra yazmazsin buraya bi süre tuh bilgi alamicaz :eek:
Yazmaz olurmuyum kiz sna haber ucurcm hemen soyle boyle diye deneyimlerimi paylascm ki snde ona gore hazirlikli git :)))

Alttan sakincaliymis galiba:) transfer sonrası kaçıncı günün senin
Canm hayrli olsun inşallah ama alttan tehlikeli degil merak etme benm kizimda 4. Ayina kdar alttan baktilar dr o konuda cok guveniyorm.bende korkup sormustm tehlikelimi diye ama asla oyle bisey soz konusu degil demisti.alttan bakma sebebleri Allah korusun gizli kanama baslarsa erkn mudahale icin daha net gorunuyo.benim bi arkdasim hep karindan bakiyoms drktru kizin gizli kanamasi varmis farktmemisler taki dusmeye baslyinca farktmslerdi ve kaybetti bebeginibence doktrna guven onlarda boyle biseyi rske aymazlar rahat ol:KK36:

Back