- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
- #8.981
Cnm tavsiyem ole seyler icme tamamen dogal olsn bn surup bile icmemeye calisiorm kendm evde bseyler yapiormkızlarr kefir denedim dün akşam sabah işe yaradı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm tavsiyem ole seyler icme tamamen dogal olsn bn surup bile icmemeye calisiorm kendm evde bseyler yapiormkızlarr kefir denedim dün akşam sabah işe yaradı
Yok bn almiim bilmedgm sylerinicmem cnmkefiri dene cnm bi de
Yavrunda snn gibi bnm yavrumubhep onden onden gonderiyo :))))Seninki büyük ya ondan saygıdan bekliyor yavrum![]()
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah son adet tarihinden hesaplayablirsin zaten dr ultrasona girdiginde tam soyleyecek. GozunaydinArkadaslar bugun ikinci kan testini verdim ilkinde 53.06 idi ikicide 106.50 sanirsam artik gercekten hamisim ama merak ediyorum ayin 2side yumurtam toplandi 7sinde yani 5.gun embiriyosu tranfer oldu simdi ben kac gunluk hamileyim kafam da deli sorular
kefir süt ürünü canım. hiç içmediysen içme tabiCnm tavsiyem ole seyler icme tamamen dogal olsn bn surup bile icmemeye calisiorm kendm evde bseyler yapiorm
Yok hic icmedim zaten sut de bna cok dokunuo sutu zor iciom :/kefir süt ürünü canım. hiç içmediysen içme tabi
10.gunun değilmi çıkar yaHayır canım yapmayacağımgaza getirme beni bak
![]()
![]()
Ortaligi bi kolaçan edin siz sonra biz geliriz diyoYavrunda snn gibi bnm yavrumubhep onden onden gonderiyo :))))
Gunaydin cnm pozitifse bsy olmaz adet gnleri hep regl olcakmissin gibi his ve belirti olur cok normal kendni sakin tut hayirli olsunkızlar günaydın cuma hayırlı haberleriyle gelsin inşallah.
asıl test günüm yarın ama sanırım benim de pozitif. inşallah yani.
regl de olmadım.
Ayy çok heyecanlı hadi bi hamis daha bi hamis dahakızlar günaydın cuma hayırlı haberleriyle gelsin inşallah.
regl de olmadım.
Yazmaz olurmuyum kiz sna haber ucurcm hemen soyle boyle diye deneyimlerimi paylascm ki snde ona gore hazirlikli git :)))Ortaligi bi kolaçan edin siz sonra biz geliriz diyoe sen dogurduktan sonra yazmazsin buraya bi süre tuh bilgi alamicaz
![]()
Olmazsın insallah canım,şimdiden tebrik edelim.saglikla kucagimiza aliriz insallah bebelerikızlar günaydın cuma hayırlı haberleriyle gelsin inşallah.
regl de olmadım.
Ayy çok heyecanlı yaa ofYazmaz olurmuyum kiz sna haber ucurcm hemen soyle boyle diye deneyimlerimi paylascm ki snde ona gore hazirlikli git :)))
Herkese gunaydin kızlartransferden kaç gün sonra bhcg 1000 e ulaştı sizin.bir de 1000 e ulaşınca ilk muayeneye gidenlere doktor karından ultrason mu yapiyo
Sen bu gidisle doguma kadr dokuz dogurcan :)))Ayy çok heyecanlı yaa of![]()
Alttan sakincaliymis galiba:) transfer sonrası kaçıncı günün seninCanım ben bugün tahlil veri cem bakalım 1000 ı bulmuş mumuayene alttan isyemicem ama ben
Canm hayrli olsun inşallah ama alttan tehlikeli degil merak etme benm kizimda 4. Ayina kdar alttan baktilar dr o konuda cok guveniyorm.bende korkup sormustm tehlikelimi diye ama asla oyle bisey soz konusu degil demisti.alttan bakma sebebleri Allah korusun gizli kanama baslarsa erkn mudahale icin daha net gorunuyo.benim bi arkdasim hep karindan bakiyoms drktru kizin gizli kanamasi varmis farktmemisler taki dusmeye baslyinca farktmslerdi ve kaybetti bebeginibence doktrna guven onlarda boyle biseyi rske aymazlar rahat olAlttan sakincaliymis galiba:) transfer sonrası kaçıncı günün senin