- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.001
Sen bu gidisle doguma kadr dokuz dogurcan :)))
Canm hayrli olsun inşallah ama alttan tehlikeli degil merak etme benm kizimda 4. Ayina kdar alttan baktilar dr o konuda cok guveniyorm.bende korkup sormustm tehlikelimi diye ama asla oyle bisey soz konusu degil demisti.alttan bakma sebebleri Allah korusun gizli kanama baslarsa erkn mudahale icin daha net gorunuyo.benim bi arkdasim hep karindan bakiyoms drktru kizin gizli kanamasi varmis farktmemisler taki dusmeye baslyinca farktmslerdi ve kaybetti bebeginibence doktrna guven onlarda boyle biseyi rske aymazlar rahat ol
Bugün 15.gunum canım.valla ben normal ultrasonla baktirmayi düşünüyorum 1 hafta geç olsun ama o alttan istemiyorum şimdilik.allah korusun ne olur ne olmazAlttan sakincaliymis galiba:) transfer sonrası kaçıncı günün senin
Bugün 15.gunum canım.valla ben normal ultrasonla baktirmayi düşünüyorum 1 hafta geç olsun ama o alttan istemiyorum şimdilik.allah korusun ne olur ne olmaz
Hayırlı olsun cnm inş güzel hbr ler verırsınYok benim doktorum dışarıdan fulya acıbadem ile anlaşması var işlemlerini orada yapıyor. Ben Ferhat beye gidiyorum
ben de maalesef devam edemeyen sevincimle aranızdan ayrılıyorum..yarın beta hcg tekrarı var ama ara kanama ve lekelenme de başaldı.zaten bugün transferimin 18, günü adet olmadım ama rahim kalınlığı artmamış ve ultarsonda bir şey yok. muhtemelen beta git gide düşüyordur. tüp bebek tedavisinde de kimyasal olabiliyormuş,hiç aklıma gelmezdi..daha önce defalarca aşılama ve 2 tüp deneyen biri olarak..işte tutunamayan embriyo tutunamıyor..artık adana defterini kapatıp hatayda şansımı deneyeceğim..sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yazarim size sonucu.ya ben tüp bebek doktoruma bi danisicam sonrasında bi doktor bulucam guvenirsem baktiririm ama şu ilk sıralar düşünmüyorum alttan muayene.zaten tutunsun sıkıntı olmasın diye o kadar ilaçlar kullanıyoruz o alet korkutuyor yani beniBenimde 11. Gun bhcg ye batırırsan bugun yaz bakalim kaç olmus merak ettim.alttan mi üstten mi bilemedim ben doktora bırakıcam kararı galiba
Canım allah yardimcin olsun sana ne desek acini azaltmaz.hatayda ertan aydın var iskenderunda benim amcamin oğlu çok iyi bi doktordur.bi muayene ol belki derdinin çaresi ondadir.insallah bebegine bi an önce kavusursunben de maalesef devam edemeyen sevincimle aranızdan ayrılıyorum..yarın beta hcg tekrarı var ama ara kanama ve lekelenme de başaldı.zaten bugün transferimin 18, günü adet olmadım ama rahim kalınlığı artmamış ve ultarsonda bir şey yok. muhtemelen beta git gide düşüyordur. tüp bebek tedavisinde de kimyasal olabiliyormuş,hiç aklıma gelmezdi..daha önce defalarca aşılama ve 2 tüp deneyen biri olarak..işte tutunamayan embriyo tutunamıyor..artık adana defterini kapatıp hatayda şansımı deneyeceğim..sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun canım tebrik ederim.ven Bugün 3.kani vercem hala korku ve heyecan var.insallah yükselmiştir korkma :)arkadaşlar merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. ilk denemem negatifti, 2 ay sonra dondurulmuş 2 tane 5. embriyosu transferim oldu 10 ekimde. allaha şükür 9. günde kanda pozitif aldım değerim 75 çıktı. bu sabah tekrar kan verdim katlanması gerekiyor. çok heyecanlıyım ya katlanmazsa diye. ilk pozitifi alınca insan rahatlamıyor muş bunu anladım
arkadaşlar merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. ilk denemem negatifti, 2 ay sonra dondurulmuş 2 tane 5. embriyosu transferim oldu 10 ekimde. allaha şükür 9. günde kanda pozitif aldım değerim 75 çıktı. bu sabah tekrar kan verdim katlanması gerekiyor. çok heyecanlıyım ya katlanmazsa diye. ilk pozitifi alınca insan rahatlamıyor muş bunu anladım
Bende havuç yedim baya bazıları bana mantıksız geldiEvetrapunzelesk havuç yasak diyor
Ama tüp bebek sonrasi havuç suyu icenlerin tuttu genelde
Suyu olunca mi farkli oluyor bende anlamadim
Hamilelere yasak liste diye ilk sayfalarda yazmıştım
Ama yiyenler hamile kaldi
Belki cok yemek düşüge sebep oluyordur
Siz yine de dikkat edin
Aklina kötü bisey getrme canm belki idrar yolu enfksiyonudur.oda idrarda kan yaprmis merak etme hayrlisi olur inşallah benmde bugun transfrmn 8.günü zamn gecmiyo bu defa kizim zamnndan farkli surkli ksiklrim belim agriyo kizimda hic bir belirti olmamisti hepsi farkli oluyo bide benm miyomum var 2 buck cm onunda etkisi var .agri yapar diye dsunuyorm.son gune kadar test yapmiycam baklm dayana bilcekmiyim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallahÇok sağol canım bildiklerini paylastigin için.iki gün önce ben saglik ocağında kan ve idrar tahlili yaptırdım.sonucunda idrarda hafif kana rastlanmış.bu bebekle ilgili de olabilir başka bir sebepten de olabilir dedi.ben çok korktum.kendi doktoruma gidince baksın o zaman,belki dediğin gibi gizli bi kanama falan varsa ortaya çıkar.allah korusun ya...gecirdigimiz işlemlerdendir belki diyorum ama korku düştü icime
Allah yardimcin olsun canm diycek bisey bulamiyorumben de maalesef devam edemeyen sevincimle aranızdan ayrılıyorum..yarın beta hcg tekrarı var ama ara kanama ve lekelenme de başaldı.zaten bugün transferimin 18, günü adet olmadım ama rahim kalınlığı artmamış ve ultarsonda bir şey yok. muhtemelen beta git gide düşüyordur. tüp bebek tedavisinde de kimyasal olabiliyormuş,hiç aklıma gelmezdi..daha önce defalarca aşılama ve 2 tüp deneyen biri olarak..işte tutunamayan embriyo tutunamıyor..artık adana defterini kapatıp hatayda şansımı deneyeceğim..sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Olacaakk inşallaah aglamaKızlar dua ederken istemsizce ağlıyorum dayanamıyorum napcam ben
Bence İstanbul Ankara gibi yerlerde daha iyi doktorlarda denemelisinben de maalesef devam edemeyen sevincimle aranızdan ayrılıyorum..yarın beta hcg tekrarı var ama ara kanama ve lekelenme de başaldı.zaten bugün transferimin 18, günü adet olmadım ama rahim kalınlığı artmamış ve ultarsonda bir şey yok. muhtemelen beta git gide düşüyordur. tüp bebek tedavisinde de kimyasal olabiliyormuş,hiç aklıma gelmezdi..daha önce defalarca aşılama ve 2 tüp deneyen biri olarak..işte tutunamayan embriyo tutunamıyor..artık adana defterini kapatıp hatayda şansımı deneyeceğim..sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?