2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

içiyorum vallahi alistim:-)inşallah düzelir ama düzelmezse kendini zorlama boşuna sonuçta bir zararı olmayan ilacı içiceksin.mesela bulantim var onun içinde sürüp verdi doktorum kendine aci çektirmeye gerek yok icio rahatla diyor hicbir zararı olmayanı veriyorlar zaten canım
İlerleyen zmnlarda bole devam ederse sanrm bnde surup yiluna basvuracagim bgunluk skntim gecti :)))

Arkadaslar bugun ikinci kan testini verdim ilkinde 53.06 idi ikicide 106.50 sanirsam artik gercekten hamisim ama merak ediyorum ayin 2side yumurtam toplandi 7sinde yani 5.gun embiriyosu tranfer oldu simdi ben kac gunluk hamileyim kafam da deli sorular

maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hiç opu ve transfer gününü karıştırma. son adetinin ilk gününden hesapla. zaten transfer tarihine göre de hesaplasan 1-2 gün fark ediyor sadece

Evet rapunzelesk rapunzelesk havuç yasak diyor
Ama tüp bebek sonrasi havuç suyu icenlerin tuttu genelde
Suyu olunca mi farkli oluyor bende anlamadim
Hamilelere yasak liste diye ilk sayfalarda yazmıştım
Ama yiyenler hamile kaldi
Belki cok yemek düşüge sebep oluyordur
Siz yine de dikkat edin
Ben yasak olan hiçbir şeyi yemiyorum.zor buldum evladimi 9 ay disimi sikarim faydalı şeyler yerim : D

Canım benim inşallah yaşayacaksınız en kısa sürede bu duyguları.
Ben hayata hep böyle bakıyorum. Evrene ne gönderirsen onu alıyorsun. Ne felsefesiydi bu bilmiyorum ama var böyle birşey :))
Ben bu yılın başında babamı kaybettim akabinde iş yerimde sorunlarım başladı. Eşimin işleri tepetaklak oldu. Yıl boyunca ağzımda şu cümle vardı hep. "Ben 2017den bir hayır beklemiyorum"
Ve ağustosta 12 yıl emek verdiğim yöneticilik vasfıyla çalıştığım ve yaklaşık 5.500 tl maaş aldığım işimden çıkarıldım.
O işte beni kendime getirdi. Bilirsiniz belki işten çıkarılınca sağlık güvencesi 3 ay devam ediyor. Kocama kalk dedim mersine gidelim ve tüp bebek tedavisine başlayalım o 3 aylık sürede belki tuttururuz. Ve tedaviye başladığımdan beri ağzımda bu kez şu söz var " 2018e çift çocuk çift maaşla gireceğim" :))
Çift çocuk şükür cepte. Çift maaş için de temellerimi atıyorum. Bir mani çıkmazsa (ki çıkmayacak) ocakta kendi işimizi kuracağız.
Ben niye bu kadar anlattım ya.
Demem o ki hayata heeep pozitif bakmak gerekiyor. Hayat sana ne istersen onu veriyor.
masallah cnm....

Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşimde DNA hasarı var bu yüzden çocuk sahibi olamıyoruz pazartesi bizde Acıbadem de tüp bebek için işlemlere baslıycaz ama korkularım var tabi anne olmayı çok istiyorum ama bu süreçte yumurta toplama da transferde çok canınız yandı mı sıııntılarınız oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğine kavusursun.hiç korkma yumurta toplamada baygın oluyosun anestezi veriyorlar.sonrasinda benim acim kanamam olmadı.transferde de normal muayene aletini takıyorlar oda hafifcik bi acı zaten 10 dakika sonra bitiyo işlem.

İyi geceler kızlar,
Taze transfer ile iki ay bekleyip dondurulmuş transfer arasında ne fark var bileniniz var mı? Benim taze transfer olacak pazartesi veya salı günü
Canım benim dondurulmuş transfer oldu
.doktorum vücut ilaçları atiyo dinlenince adette dedi.tutunma şansı artiyo dedi. Ama tabi taze transferde başarı az diye birşey yok doktorun kendi inisiyatifinisiyatifi bence.insallah hayırlısı olur hakkinda

Arkadaslar bugun ikinci kan testini verdim ilkinde 53.06 idi ikicide 106.50 sanirsam artik gercekten hamisim ama merak ediyorum ayin 2side yumurtam toplandi 7sinde yani 5.gun embiriyosu tranfer oldu simdi ben kac gunluk hamileyim kafam da deli sorular
Hayırlı olsun canım. Son adet tarihinden itibaren sayiliyomus:) bi hamis daha geldi ay burası bebis kayniyo ayoll maşallah maşallah :nazar:

Back