- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #8.641
Yok canım transfer aralıkta nasipse rahimin dinlenmesi lazım dedi doktorumToplamadan hemen sonra mı oldun canım transferi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım transfer aralıkta nasipse rahimin dinlenmesi lazım dedi doktorumToplamadan hemen sonra mı oldun canım transferi ?
Hahaha ama onlr bizi istemio :))))ama ben çok sevdim napiyim.severek ayrilcam napimmmm:)
Yok canım transfer aralıkta nasipse rahimin dinlenmesi lazım dedi doktorum
öncelikle çoğumuz gibi ben de tutacağına hiç inanmadım..5, gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra idrarda çift çizgiyi silik gördüm ki predictor early ile..12 gün pozitifi aldım şükür..2 gün sonra artış gayet iyiydi şimdi yarını bekliyorum..yarın transferden sonra 17, günüm olmuş olacak..yarın da kanda baktır ve bizi ara dediler..çünkü merkezim adanada ben hataydayım.yarın belki kese de görünür.. ben hiç yatmadım,hemen çalıştım..işim masa başı zaten.. yürüyüş de yaptım,oğlumla da ilgileniyorum..Allah nasip ederse tutuyor zaten..ağır kaldırmayın, çok kasmayın. bol sıvı alımı önemli..ama sanmayın ki stres bitiyor..crınone jel kahvemsi akıntı ile geri geldikçe ağlıyorum ya bir şey mi oldu diye..her kontrole de elim kalbimde gideceğim çünkü daha önce hiç kanama vs belirti vermeden cinsiyet öğrenirim diye gittiğim kontrolden kürtaja alındım..hafif pıhtılaşma çıktı testlerde..şimdi hem kan sulandırıcı iğne hem aspirin 100 mg içiyorum..hakkımızda hayırlısı olsunrapunzelesk
Deriko arya
P pavese ve diger pozitifi gören kizlar
Tranfer sonrasi ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz kac gun evdeydiniz yazarmsiniz litfen :))
Evet canım jel kullanıyorum.. bilmem bende yapmadı mantar kaşınti.
kız ne alışmasıAy vallahi guldurdun beniadama da yazık napsin.alisman lazim seste uyumaya:)
Topragim hayırlı olsun :)öncelikle çoğumuz gibi ben de tutacağına hiç inanmadım..5, gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra idrarda çift çizgiyi silik gördüm ki predictor early ile..12 gün pozitifi aldım şükür..2 gün sonra artış gayet iyiydi şimdi yarını bekliyorum..yarın transferden sonra 17, günüm olmuş olacak..yarın da kanda baktır ve bizi ara dediler..çünkü merkezim adanada ben hataydayım.yarın belki kese de görünür.. ben hiç yatmadım,hemen çalıştım..işim masa başı zaten.. yürüyüş de yaptım,oğlumla da ilgileniyorum..Allah nasip ederse tutuyor zaten..ağır kaldırmayın, çok kasmayın. bol sıvı alımı önemli..ama sanmayın ki stres bitiyor..crınone jel kahvemsi akıntı ile geri geldikçe ağlıyorum ya bir şey mi oldu diye..her kontrole de elim kalbimde gideceğim çünkü daha önce hiç kanama vs belirti vermeden cinsiyet öğrenirim diye gittiğim kontrolden kürtaja alındım..hafif pıhtılaşma çıktı testlerde..şimdi hem kan sulandırıcı iğne hem aspirin 100 mg içiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun
öncelikle çoğumuz gibi ben de tutacağına hiç inanmadım..5, gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra idrarda çift çizgiyi silik gördüm ki predictor early ile..12 gün pozitifi aldım şükür..2 gün sonra artış gayet iyiydi şimdi yarını bekliyorum..yarın transferden sonra 17, günüm olmuş olacak..yarın da kanda baktır ve bizi ara dediler..çünkü merkezim adanada ben hataydayım.yarın belki kese de görünür.. ben hiç yatmadım,hemen çalıştım..işim masa başı zaten.. yürüyüş de yaptım,oğlumla da ilgileniyorum..Allah nasip ederse tutuyor zaten..ağır kaldırmayın, çok kasmayın. bol sıvı alımı önemli..ama sanmayın ki stres bitiyor..crınone jel kahvemsi akıntı ile geri geldikçe ağlıyorum ya bir şey mi oldu diye..her kontrole de elim kalbimde gideceğim çünkü daha önce hiç kanama vs belirti vermeden cinsiyet öğrenirim diye gittiğim kontrolden kürtaja alındım..hafif pıhtılaşma çıktı testlerde..şimdi hem kan sulandırıcı iğne hem aspirin 100 mg içiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun
Ayyy canım benim inşallah bende sabırla bekliyorum vallaAy günün bi an önce gelsin çok merak ediyorum.ama olacakmis gibi hissediyorum canım![]()
Valla alemsin yakız ne alışması
cinnet geçiriyorum
Canim benim de öyleydi geçiyor zamanla ama benim sislik devam ediyor oda transferden sonraKızlar selam pazartesi opu oldum hala karnımda şişkinlik ve ağrı var baya sizde de öyle oldu mu ne kadar sürdü cidden yoruyor beni
Benim transfer aralı kayına kaldı canım. Ay nasıl birşey bu ya resmen çok zorluyor bu ağrı beniCanim benim de öyleydi geçiyor zamanla ama benim sislik devam ediyor oda transferden sonra
Bende çok korkmustum ama dediğim gibi geçiyor bol bol gazın oluyor hamile gibi geziyordum karnım göbeğim şişti halada öyle.ama sen aralıkta rahat rahat transfer olursun geçiyor ağrı artık sabredeceksin kolay birşey gecirmiyoruz ki canımBenim transfer aralı kayına kaldı canım. Ay nasıl birşey bu ya resmen çok zorluyor bu ağrı beni
Ben de adanadayim metro da yaptırdım canım.senin merkez neresiöncelikle çoğumuz gibi ben de tutacağına hiç inanmadım..5, gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra idrarda çift çizgiyi silik gördüm ki predictor early ile..12 gün pozitifi aldım şükür..2 gün sonra artış gayet iyiydi şimdi yarını bekliyorum..yarın transferden sonra 17, günüm olmuş olacak..yarın da kanda baktır ve bizi ara dediler..çünkü merkezim adanada ben hataydayım.yarın belki kese de görünür.. ben hiç yatmadım,hemen çalıştım..işim masa başı zaten.. yürüyüş de yaptım,oğlumla da ilgileniyorum..Allah nasip ederse tutuyor zaten..ağır kaldırmayın, çok kasmayın. bol sıvı alımı önemli..ama sanmayın ki stres bitiyor..crınone jel kahvemsi akıntı ile geri geldikçe ağlıyorum ya bir şey mi oldu diye..her kontrole de elim kalbimde gideceğim çünkü daha önce hiç kanama vs belirti vermeden cinsiyet öğrenirim diye gittiğim kontrolden kürtaja alındım..hafif pıhtılaşma çıktı testlerde..şimdi hem kan sulandırıcı iğne hem aspirin 100 mg içiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun
Ay sonunu okumadım canım.insallah birşey olmaz dikkat et kendine.bende coraaprin kullaniyorum baştan beri bi sıkıntı olmasın duy verdi doktor.Topragim hayırlı olsun :)
Canım 28inde gideceğim inşallah korkuyorum bazen inşallah her şey yolunda gider ben korkunca eşim bana kızıyor bu arada aile hekimligine gittim tansiyon falan olctuler ve bana 22ocağa gün verdi ilk asi o zaman dedi bu de tahlil yapacağız dedixra221 cnm nasl gidio hamilelik sn keseyi gormeye ne zaman gideceksin
Ne asisi cnm aile hekimligine basvurmakmi gerekioms anlayamadm bnde 1 inde gicektm hastneyi brktm takbi yapck dr uma pazrtesiye rndevu aldm herkes keseyi oncden gormus bnde belirsiz olmak istemedm sn gidince kalp kese ikisi ayni anda goruleblir.Canım 28inde gideceğim inşallah korkuyorum bazen inşallah her şey yolunda gider ben korkunca eşim bana kızıyor bu arada aile hekimligine gittim tansiyon falan olctuler ve bana 22ocağa gün verdi ilk asi o zaman dedi bu de tahlil yapacağız dedi
üniversite hastaneleri malesef çok yoğun oldukları için embriyo dondurdurmuyorlar senın şansın ilk denemede tutması... ben bu yüzden üniversite hastanesini tercih etmedım... daha büyük şans ise ikiz olması :)) tek olsaydı bu sefer kardeş isteyebilirrdin :)) maşallah sana canım nazar değmesin hep böyle şansın açık olur inş :))Bizim merkez embriyo dondurmayı mı bilmiyor acaba. Benim 7 yumurta gelişti 2 transfer edildi gerisi gelişmedi dediler. Hala kaygılıyım mesela. Evet şuan çok şükür tutundular ama Allah korusun birşey olsa herşey en baştan... Allah korusın