2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

rapunzelesk rapunzelesk Deriko arya Deriko arya
P pavese ve diger pozitifi gören kizlar
Tranfer sonrasi ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz kac gun evdeydiniz yazarmsiniz litfen :))
öncelikle çoğumuz gibi ben de tutacağına hiç inanmadım..5, gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra idrarda çift çizgiyi silik gördüm ki predictor early ile..12 gün pozitifi aldım şükür..2 gün sonra artış gayet iyiydi şimdi yarını bekliyorum..yarın transferden sonra 17, günüm olmuş olacak..yarın da kanda baktır ve bizi ara dediler..çünkü merkezim adanada ben hataydayım.yarın belki kese de görünür.. ben hiç yatmadım,hemen çalıştım..işim masa başı zaten.. yürüyüş de yaptım,oğlumla da ilgileniyorum..Allah nasip ederse tutuyor zaten..ağır kaldırmayın, çok kasmayın. bol sıvı alımı önemli..ama sanmayın ki stres bitiyor..crınone jel kahvemsi akıntı ile geri geldikçe ağlıyorum ya bir şey mi oldu diye..her kontrole de elim kalbimde gideceğim çünkü daha önce hiç kanama vs belirti vermeden cinsiyet öğrenirim diye gittiğim kontrolden kürtaja alındım..hafif pıhtılaşma çıktı testlerde..şimdi hem kan sulandırıcı iğne hem aspirin 100 mg içiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun

öncelikle çoğumuz gibi ben de tutacağına hiç inanmadım..5, gün embriyosuydu transferden 10 gün sonra idrarda çift çizgiyi silik gördüm ki predictor early ile..12 gün pozitifi aldım şükür..2 gün sonra artış gayet iyiydi şimdi yarını bekliyorum..yarın transferden sonra 17, günüm olmuş olacak..yarın da kanda baktır ve bizi ara dediler..çünkü merkezim adanada ben hataydayım.yarın belki kese de görünür.. ben hiç yatmadım,hemen çalıştım..işim masa başı zaten.. yürüyüş de yaptım,oğlumla da ilgileniyorum..Allah nasip ederse tutuyor zaten..ağır kaldırmayın, çok kasmayın. bol sıvı alımı önemli..ama sanmayın ki stres bitiyor..crınone jel kahvemsi akıntı ile geri geldikçe ağlıyorum ya bir şey mi oldu diye..her kontrole de elim kalbimde gideceğim çünkü daha önce hiç kanama vs belirti vermeden cinsiyet öğrenirim diye gittiğim kontrolden kürtaja alındım..hafif pıhtılaşma çıktı testlerde..şimdi hem kan sulandırıcı iğne hem aspirin 100 mg içiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun
Topragim hayırlı olsun :)

Hangi genlerinizde çıktı pıhtılaşma

Benim transfer aralı kayına kaldı canım. Ay nasıl birşey bu ya resmen çok zorluyor bu ağrı beni
Bende çok korkmustum ama dediğim gibi geçiyor bol bol gazın oluyor hamile gibi geziyordum karnım göbeğim şişti halada öyle.ama sen aralıkta rahat rahat transfer olursun geçiyor ağrı artık sabredeceksin kolay birşey gecirmiyoruz ki canım

Ben de adanadayim metro da yaptırdım canım.senin merkez neresi

xra221 xra221 cnm nasl gidio hamilelik sn keseyi gormeye ne zaman gideceksin
Canım 28inde gideceğim inşallah korkuyorum bazen inşallah her şey yolunda gider ben korkunca eşim bana kızıyor bu arada aile hekimligine gittim tansiyon falan olctuler ve bana 22ocağa gün verdi ilk asi o zaman dedi bu de tahlil yapacağız dedi

Canım 28inde gideceğim inşallah korkuyorum bazen inşallah her şey yolunda gider ben korkunca eşim bana kızıyor bu arada aile hekimligine gittim tansiyon falan olctuler ve bana 22ocağa gün verdi ilk asi o zaman dedi bu de tahlil yapacağız dedi
Ne asisi cnm aile hekimligine basvurmakmi gerekioms anlayamadm bnde 1 inde gicektm hastneyi brktm takbi yapck dr uma pazrtesiye rndevu aldm herkes keseyi oncden gormus bnde belirsiz olmak istemedm sn gidince kalp kese ikisi ayni anda goruleblir.

Bizim merkez embriyo dondurmayı mı bilmiyor acaba. Benim 7 yumurta gelişti 2 transfer edildi gerisi gelişmedi dediler. Hala kaygılıyım mesela. Evet şuan çok şükür tutundular ama Allah korusun birşey olsa herşey en baştan... Allah korusın
üniversite hastaneleri malesef çok yoğun oldukları için embriyo dondurdurmuyorlar senın şansın ilk denemede tutması... ben bu yüzden üniversite hastanesini tercih etmedım... daha büyük şans ise ikiz olması :)) tek olsaydı bu sefer kardeş isteyebilirrdin :)) maşallah sana canım nazar değmesin hep böyle şansın açık olur inş :))

İkizlerimden biri düşmüş. Diğeri de pazartesiye düşer düşmezse de almamız lazım gelişmemiş hiç dediler. Bunu diyeceğine çekip silahı alnımın ortasından vursa bana daha fazla iyilik etmiş olurdu

Back