2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İkizlerimden biri düşmüş. Diğeri de pazartesiye düşer düşmezse de almamız lazım gelişmemiş hiç dediler. Bunu diyeceğine çekip silahı alnımın ortasından vursa bana daha fazla iyilik etmiş olurdu
canım başka bir dr görüş almadan kürtaj olma sakın çok üzüldüm
inşallah rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip eder

Ne asisi cnm aile hekimligine basvurmakmi gerekioms anlayamadm bnde 1 inde gicektm hastneyi brktm takbi yapck dr uma pazrtesiye rndevu aldm herkes keseyi oncden gormus bnde belirsiz olmak istemedm sn gidince kalp kese ikisi ayni anda goruleblir.
gebeliğin 20li haftalarında tetenoz aşısı yapılıyor birde gebeleri takip ediyor ordaki ebeler kayıt olman gerek canım kalp atıyını duyunca kayıt yaptırırsın

Selam ark bende 9 yıllık evliyim çocuk olmadi aralıkta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum öncesi folic asit kullanmalimiyim siz neler yaptınız,tüp bebek uzun bir süreçmi,
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sizlerede ıns
9 yıl uzun süreymiş özel değilse neden o kadar bekledınız sorununuz nedir? tedaviniz nerde olacak?
Folik asite şimdiden başlıyabılırsın canım bir sakıncası yok folidance tavsiye etti benım doktorum
çok uzun süreç değil aslında yeter kı sonu güzel olsun opuya kadar biraz zahmetlı oluyor sonrası daha rahat geçiyor

Tsk cnm , adet baslinca tedavi başliysn 15 gün falan değil mi sorun olursami 1 ,2 ay sürüyor
canım bazıları havuz yöntemı yapıyor özellıkle yumurta sayısı az olan ve az embriyo gelişen vakalarda... eğer sorun yoksa 10-15 gun yumurta toplama sonra transfer ve transferden sonra 10-12 gün bekleyiş o kadar

Kopamaaaaamm kopamaaaaaam:KK70: orası manevi evi yavrumun:KK70:
Cnm aile hekimligi mevzusunu snnle knsmustuk sanirim smdi saglik ocagini aradm kayit yaptirmak gerekior aile hekimi hamileligi takip ediyormus istedigin zmn basvuru yapilablrmissn ama kalp atisindn snra yptirmak en dorusuyms

gebeliğin 20li haftalarında tetenoz aşısı yapılıyor birde gebeleri takip ediyor ordaki ebeler kayıt olman gerek canım kalp atıyını duyunca kayıt yaptırırsın
Tsk ederm bilgi icin smdi saglik ocagi ile knsuordm bnde ogrendm tsk ederm fakat ozmn hastane haric ordada topuk kani aliolr cocuktn

İkizlerimden biri düşmüş. Diğeri de pazartesiye düşer düşmezse de almamız lazım gelişmemiş hiç dediler. Bunu diyeceğine çekip silahı alnımın ortasından vursa bana daha fazla iyilik etmiş olurdu
kim dedi canım
doktorun hulusi bey mi dedi.
bence başka doktorun da fikrini almalısın.
kan değerin kaç çıktı ki?
nerden anladılar ?
olamaz yaa

Evet canım pazartesi günü toplandı. Rahim dinlensin diye ilk değil 2.adetinde gel dediler. 2.adetimde kasımın 23ü gibi olacak
hayırlı olsun canım gelişimleri nasıl embriyoların
sende bahçecide idin dimi yanlış hatırlamıyorsam

hayırlı olsun canım gelişimleri nasıl embriyoların
sende bahçecide idin dimi yanlış hatırlamıyorsam
Sağol canım benim. Yok ben şişli kolan international hastanesindeyim. Pazartesi 11 tane toplandı dün aradılar 8 tanesi döllenmiş. Bugün için daha aramadılar telefon bekliyorum

Sağol canım benim. Yok ben şişli kolan international hastanesindeyim. Pazartesi 11 tane toplandı dün aradılar 8 tanesi döllenmiş. Bugün için daha aramadılar telefon bekliyorum
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah güzel haberler alırsınız

saol canım sanada geçmiş olsun. aynen benim grip bitti derken tansiyon çıktı. evet yükseliyor doktora transfer olucağımı söyledim bu tansiyon değeriyle hamile kalırsam sıkıntı olucağını söyledi tansiyon ilacına başlattı.sen başladın mı ilaçlara
Cok gecmis olsun canim. Tuzu azalt. Basladim ilaclara. Kacinda doktora gideceksin

Back