2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay bugün gidicem bende onu düşünüyorum.ama ben alttan baktirmayi düşünmüyorum ne olur ne olmaz.1 hafta daha beklerim 6 haftalikken normal ultrasonla bakılsın.
İyi sn bgun baktirda ona gore bnde gideym bari bnde haftaya rabdevu aldm insallah kese gorunr bir sknti cikmaz cnm guzl hberlerni bekliom artk bn sni sn bni takip etcz :)

bu gece eşim yanımda yattı horluyor
ben de kaç gündür rahat yatayım diye yalnız yatıyordum,
çok berbat durumdayım uykusuz yorgun aşırı gergin akşama kadar işte nasıl yapacam yarabbim ya

İyi sn bgun baktirda ona gore bnde gideym bari bnde haftaya rabdevu aldm insallah kese gorunr bir sknti cikmaz cnm guzl hberlerni bekliom artk bn sni sn bni takip etcz :)
Aynen canım bilgi veririz birbirimize.sen tekrar kan vermicek misin doktor bana cuma kan ver dedi ama ben dayanamadim bugün de vercem cuma da.: ) cuma son kez tüp bebek klinigime gidip artık istanbuldan ayrılcam. Inşallah güZel haberler alırız canım.cok endiseliyim:(

Aynen canım bilgi veririz birbirimize.sen tekrar kan vermicek misin doktor bana cuma kan ver dedi ama ben dayanamadim bugün de vercem cuma da.: ) cuma son kez tüp bebek klinigime gidip artık istanbuldan ayrılcam. Inşallah güZel haberler alırız canım.cok endiseliyim:KK43:
sen pazartesi mi vermiştin canım,
ver bakalım bugün de bakalım neler olmuş

bu gece eşim yanımda yattı horluyor
ben de kaç gündür rahat yatayım diye yalnız yatıyordum,
çok berbat durumdayım uykusuz yorgun aşırı gergin akşama kadar işte nasıl yapacam yarabbim ya
Hahha burun bantları var canım esine ondan al.vallahi bende 15 gündür ailemin yanindayim çok rahattı tek yatmak napcam bilmiyorum:) benim esimde çok deli yatar:D

Gecmis olsun canim. Tansiyonun mu yukseliyo? Bende hastayim cok. Grip ama nasil oldurdu beni. ne ekimmis arkadas bitmeyen ekim yapmislar.

saol canım sanada geçmiş olsun. aynen benim grip bitti derken tansiyon çıktı. evet yükseliyor doktora transfer olucağımı söyledim bu tansiyon değeriyle hamile kalırsam sıkıntı olucağını söyledi tansiyon ilacına başlattı.sen başladın mı ilaçlara

Hahha burun bantları var canım esine ondan al.vallahi bende 15 gündür ailemin yanindayim çok rahattı tek yatmak napcam bilmiyorum:) benim esimde çok deli yatar:KK70:
burun bantı falan fasa fiso bize, ciddi kronik bir horlama eşimin ki,
bi defa ameliyat oldu üç dört ay rüya gibiydi...
şimdi yine geceleri kıyameti kopartıyo, ben tıpa takıyordum ama şu ara hiç çekemem tıpayı

Evet canım pazartesi vermiştim.galiba 2 katı artması gerekiyormuş. Inşallah artmıştır.muayne konusunu konuscam unutmazsam inşallah.bide sen vajinal jel mı kullaniyoaun fitil mi
ben fitil kullanıyorum, günde altı adet,
ben de dün verdm bir de yarın verecem kani ama bu yorgunlukla napıyordur embriyolar şüphelerim var

Aynen canım bilgi veririz birbirimize.sen tekrar kan vermicek misin doktor bana cuma kan ver dedi ama ben dayanamadim bugün de vercem cuma da.: ) cuma son kez tüp bebek klinigime gidip artık istanbuldan ayrılcam. Inşallah güZel haberler alırız canım.cok endiseliyim:KK43:
Yok cnm bna dha verme dedikr tup bebek bna 1.11 de randevu verdi ordn baktircktm snra cok gec oldgu icin dha keseyi bile gormedm cnku ordn ayrildm dr uma gidecegin haftaya kalp atisindan snra sdce ilac blgisi sorck snra iliskimi kescm sn nerde yaptirmistin istte ?

burun bantı falan fasa fiso bize, ciddi kronik bir horlama eşimin ki,
bi defa ameliyat oldu üç dört ay rüya gibiydi...
şimdi yine geceleri kıyameti kopartıyo, ben tıpa takıyordum ama şu ara hiç çekemem tıpayı
Ay vallahi guldurdun beni:D adama da yazık napsin.alisman lazim seste uyumaya:)

Yok cnm bna dha verme dedikr tup bebek bna 1.11 de randevu verdi ordn baktircktm snra cok gec oldgu icin dha keseyi bile gormedm cnku ordn ayrildm dr uma gidecegin haftaya kalp atisindan snra sdce ilac blgisi sorck snra iliskimi kescm sn nerde yaptirmistin istte ?
Himm ben bahceci fulya da yaptırdım.gorev nedeniyle ağrı 'dayız.bende ilaçlar için bilgi alicam bu jeli hapları ne zamana kadar kullancaz diye.dun biraz ağrı verdi jel bana ilk defa.aklima geldi acaba daha ne kadar devam edecek.benim 2 de haftalik ıgnem kaldı.ne olur ne olmaz yapalim dedi doktorum.bakalim cuma birini yaptircam klinikle görüşüp ayrilcam maalesef.aslinda takibi de doktorumun yapmasini çok isterdim nasıl baskasina guvencem bilmiyorum

Himm ben bahceci fulya da yaptırdım.gorev nedeniyle ağrı 'dayız.bende ilaçlar için bilgi alicam bu jeli hapları ne zamana kadar kullancaz diye.dun biraz ağrı verdi jel bana ilk defa.aklima geldi acaba daha ne kadar devam edecek.benim 2 de haftalik ıgnem kaldı.ne olur ne olmaz yapalim dedi doktorum.bakalim cuma birini yaptircam klinikle görüşüp ayrilcam maalesef.aslinda takibi de doktorumun yapmasini çok isterdim nasıl baskasina guvencem bilmiyorum
Anladm cnm uzakta olmaktanzor. On bilgi verdiler bna kalp atisi duyuldktan snra jeli sdce sbahlri 12. Haftanin sonuna kadr kullancksn dedilr ama kalp atisini duyynca insallahhhhh dryi aryio tekrr butun ilaclri soracagm ve orayla iliskmi kesecegim

Bana
Anladm cnm uzakta olmaktanzor. On bilgi verdiler bna kalp atisi duyuldktan snra jeli sdce sbahlri 12. Haftanin sonuna kadr kullancksn dedilr ama kalp atisini duyynca insallahhhhh dryi aryio tekrr butun ilaclri soracagm ve orayla iliskmi kesecegim
Bana Hiçbir şey demedi sadece cuma tekrar test ver konuşalım dedi.ilaclari sordum devam dedi.belki cuma açıklar çok konuşkan biri değil zaten doktorum sakın bi adam.e kalp atışı 6.haftada duyuluyor galiba.iyi günde 1 e de düşmesi iyi :) artık zor olmaya başladı kalinlasma artiyo sanirim

Back