2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar ben daha önceki gebeliğimde progestorunu ağızdan alıyordum ama çok sersem yapıyordu beni. şimdi transferden sonra mutlaka yazacak doktorum ..

bir şey sormak istiyorum işe giden arkadaşlar fitili nasıl kullanıosunuz, ayağa kalkınca dışarı çıkmıyor mu ?faydası olur mu ki öle

Bana

Bana Hiçbir şey demedi sadece cuma tekrar test ver konuşalım dedi.ilaclari sordum devam dedi.belki cuma açıklar çok konuşkan biri değil zaten doktorum sakın bi adam.e kalp atışı 6.haftada duyuluyor galiba.iyi günde 1 e de düşmesi iyi :) artık zor olmaya başladı kalinlasma artiyo sanirim
Aynen cnm zorlasio gn gectikce sdce sbhlari olckms oyonden ii biyere gidemiom jelden dolayi buyuk ihtimal kalp atisindan snra bilgi verecektir

kızlar ben daha önceki gebeliğimde progestorunu ağızdan alıyordum ama çok sersem yapıyordu beni. şimdi transferden sonra mutlaka yazacak doktorum ..

bir şey sormak istiyorum işe giden arkadaşlar fitili nasıl kullanıosunuz, ayağa kalkınca dışarı çıkmıyor mu ?faydası olur mu ki öle
Canım fitil akiyomus sanirim istersen jel işte hem kolay kullanımı hemde akmıyor kremsi bi kıvamda

Ay unsallh kalp atisinda burda değilim ama arayıp sorcam.yeni doktor bırak dese guvenmem yani :KK66:
Aynen bnde oyuzden burdan ilac bilgisi alip bu drye gore haraket etcm gerisindeki diger dr ile devam ettircm zaten 2 ay dha kullancz en fazla ilaclri

tatlım valla benim de öyle oluyor :)
dün gece resmen karnımda bir şey var diye hissettim :)) tabii psikolojik ama olsun hoşuma gitti :)
allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürüp kucağımızı doldursun inşallah.
Canim zaten bebislerin koyduğu yeri gösteriyor doktor yerini bilince orda zaten şişlik sertlik oluyor benimki solda sert hala orda olduğunu öyle anlıyorum ben

Aynen bnde oyuzden burdan ilac bilgisi alip bu drye gore haraket etcm gerisindeki diger dr ile devam ettircm zaten 2 ay dha kullancz en fazla ilaclri
Aynen öyle doktor değiştirmek zor olacak ya :) takip + doğum yapılsa ne kadar tutar acaba.bide git gel zor olur bana aslında.ama en azından telefonla bilgi alabilir miyiz acaba yoksa tamamen bağ kopcak mi.bi konuscam cuma gunu

Aynen öyle doktor değiştirmek zor olacak ya :) takip + doğum yapılsa ne kadar tutar acaba.bide git gel zor olur bana aslında.ama en azından telefonla bilgi alabilir miyiz acaba yoksa tamamen bağ kopcak mi.bi konuscam cuma gunu
Cnm ilaclr hakkinda bilgi alabliorsun tbki aklina takilan bsy oldugnda aryio sorma hakkin olacaktir insallah gerek kalmazda onemli olan iyi bi dr bulman. Bn tupbebek yerine devam edeym dedim 1 kontrol 350 tl :)) bn almiim dedm :)

Cnm ilaclr hakkinda bilgi alabliorsun tbki aklina takilan bsy oldugnda aryio sorma hakkin olacaktir insallah gerek kalmazda onemli olan iyi bi dr bulman. Bn tupbebek yerine devam edeym dedim 1 kontrol 350 tl :)) bn almiim dedm :)
:D bende düşündüm takip doğum 5 bin diye duydum :D inşallah doktorum iyi birine benziyor zırt pırt aramam da önemli şeyler de ararım mesela.yok diyecek halı yok herhalde :D

:KK70: bende düşündüm takip doğum 5 bin diye duydum :KK70: inşallah doktorum iyi birine benziyor zırt pırt aramam da önemli şeyler de ararım mesela.yok diyecek halı yok herhalde :KK70:
Bnm takip dogum dha pahalidir bir muayene 350 oldgna gore gerisnu sormadm :) yok cnm tbkide zaten drler cvplamior hemsirelere solion oda drye sorup geri donus yapior Allah korusun aksi durumlrda aranir tbi ama zten orayla bagimiz kopck artk drumzla devm edecegiz

Bnm takip dogum dha pahalidir bir muayene 350 oldgna gore gerisnu sormadm :) yok cnm tbkide zaten drler cvplamior hemsirelere solion oda drye sorup geri donus yapior Allah korusun aksi durumlrda aranir tbi ama zten orayla bagimiz kopck artk drumzla devm edecegiz
Kopamaaaaamm kopamaaaaaam:D orası manevi evi yavrumun:D

Kızlar selam pazartesi opu oldum hala karnımda şişkinlik ve ağrı var baya sizde de öyle oldu mu ne kadar sürdü cidden yoruyor beni

Back