- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.201
Canım bende ilk ilaçların etkisi diye düşündüm.hcg içeren ilaç olmadiysan pozitiftir.hayirli olsun :)Kızlar bende dayanamadım test yaptım evde ikinci çizgi çok çok silik çıktı acaba ilaçların etkisinden mi öyledir bilemedim
AMİN CNM SAGOL FIYATLAR NEDIR ÖZELDEcanım bizde doktorların söylediği hicbir problem yoktu 2 senedir uğraşıyorduk normal yolla bir turlu nasib olmayınca doktorum yipranamam için tüp bebeği önerince bizde denedik.eşime herhangi bir işlem yapılmadı bana adetin 5.günü iğne verdiler yumurta geliştirmek için tabi öncesinde adette yumurta kontrolü yapılıyor uygunluğa göre igne tedavisine baslaniliyor istenilen sayıya ve ölçüye gelindiğinde yumurtalar toplanabiliyor.benim fazla yumurtam olmuştu o yüzden doktorum o ay yumurtaları toplayıp dollendirildi.beni dinlenirdi 2.adette rahim kalınlaşması için kullanılması gerekilen ilaçlara baslaniliyor sonrasında rahim kontrolü için gittim istenilen kalınlığa gelince transferim yapıldı.adetin 14.günü ne geldi transferim 3.gün embriyosuydu 2 embriyo transfer edildi ama tek tutundu bu şekilde canım.rabbim insalah gönlünüze gore versin Allahım bu süreçte yardımcınız olsun emekleriniz boşa çıkmasın insallah
6 bin tüp bebek 2.000e yakında iğneler tutuyor tabi sonrasındaki ilaçlarda var sigortasız olunca klinikte bizimki ilaçlar pahalı bazıları yani canım.tabi bu fiyatlar her yer için geçerli değildir maddi manevi biraz yıpratıcı sonucu güzel olsun inşallahAMİN CNM SAGOL FIYATLAR NEDIR ÖZELDE
TESEKKURLER CNM6 bin tüp bebek 2.000e yakında iğneler tutuyor tabi sonrasındaki ilaçlarda var sigortasız olunca klinikte bizimki ilaçlar pahalı bazıları yani canım.tabi bu fiyatlar her yer için geçerli değildir maddi manevi biraz yıpratıcı sonucu güzel olsun inşallah
canım dur hemen karaları bağlama inşallah meleğin seninledirkızlar benm moral gitti yaaa,
ben testimden br kaç gün önce çatlatma iğnesi yapmştım,
testim kanda 11.45 çıkmıştı,
burda yeni okudum çatltma iğnesi de kanda hcg yi yükseltiyormuş,
sabah ilk işim kan vermek olacak yaaaaaaaa
walla çok kötü oldm yaaa,canım dur hemen karaları bağlama inşallah meleğin seninledir
kızlar benm moral gitti yaaa,
ben testimden br kaç gün önce çatlatma iğnesi yapmştım,
testim kanda 11.45 çıkmıştı,
burda yeni okudum çatltma iğnesi de kanda hcg yi yükseltiyormuş,
sabah ilk işim kan vermek olacak yaaaaaaaa
Napim canım koşturuyorum kursa gidiyorum. Acaba ben ikizlere bez yetiştirebilecek miyim, nasıl geçineceğiz nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum işte napim :) buna da bulup da bunamak deniyor zannımca
canım senin kan testi sonucun neCanım bende ilk ilaçların etkisi diye düşündüm.hcg içeren ilaç olmadiysan pozitiftir.hayirli olsun :)
CANIM sen çalışmıyor muydun ?Napim canım koşturuyorum kursa gidiyorum. Acaba ben ikizlere bez yetiştirebilecek miyim, nasıl geçineceğiz nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum işte napim :) buna da bulup da bunamak deniyor zannımca
Kaçıncı gün embriyosu eğer 3.gunse belki yukselebilir . Ama 5.gün 9.günde belli oluyor yani benim gittiğim hastanenin test günü 9.gunCanlar yazmıştım 9.gunum 1.24 sonuç negatif görünüyor diye kana karismamis olma ihtimali yükselme ihtimali var mi
allah kuvvetini verir arkadaşım bunları düşünme zamanı gelince aşama aşama sorunları düşün ve aş :))Napim canım koşturuyorum kursa gidiyorum. Acaba ben ikizlere bez yetiştirebilecek miyim, nasıl geçineceğiz nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum işte napim :) buna da bulup da bunamak deniyor zannımca
Stres yapma eğer bebek varsa kötü etkilenir rahat edemeyeceksen sindi de verebilirsinkızlar çok pişmanım ya erkenden test yaptrdığıma yaaaa
sabahı nasıl edecem ben acaba
Canım benim aşılamada ovitrelle vuruldum. 11. Günde idrar testi yaptım. 2. Çizgi silik Çift çizgi çıktı koştur koştur kan. Vermeye gittim. Kanda negatifi gördüm yıkıldım resmenkızlar çok pişmanım ya erkenden test yaptrdığıma yaaaa
sabahı nasıl edecem ben acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?