2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

AMİN CNM SAGOL FIYATLAR NEDIR ÖZELDE

AMİN CNM SAGOL FIYATLAR NEDIR ÖZELDE
6 bin tüp bebek 2.000e yakında iğneler tutuyor tabi sonrasındaki ilaçlarda var sigortasız olunca klinikte bizimki ilaçlar pahalı bazıları yani canım.tabi bu fiyatlar her yer için geçerli değildir maddi manevi biraz yıpratıcı sonucu güzel olsun inşallah

kızlar benm moral gitti yaaa,
ben testimden br kaç gün önce çatlatma iğnesi yapmştım,
testim kanda 11.45 çıkmıştı,
burda yeni okudum çatltma iğnesi de kanda hcg yi yükseltiyormuş,
sabah ilk işim kan vermek olacak yaaaaaaaa

canım dur hemen karaları bağlama inşallah meleğin seninledir

Dur canım daha sakin ol hemen canını sıkma.
İnşallah bebeğin seninledir sana sımsıkı tutunmuştur

Canlar yazmıştım 9.gunum 1.24 sonuç negatif görünüyor diye kana karismamis olma ihtimali yükselme ihtimali var mi

CANIM sen çalışmıyor muydun ?

Canlar yazmıştım 9.gunum 1.24 sonuç negatif görünüyor diye kana karismamis olma ihtimali yükselme ihtimali var mi
Kaçıncı gün embriyosu eğer 3.gunse belki yukselebilir . Ama 5.gün 9.günde belli oluyor yani benim gittiğim hastanenin test günü 9.gun

allah kuvvetini verir arkadaşım bunları düşünme zamanı gelince aşama aşama sorunları düşün ve aş :))

kızlar çok pişmanım ya erkenden test yaptrdığıma yaaaa
sabahı nasıl edecem ben acaba
Canım benim aşılamada ovitrelle vuruldum. 11. Günde idrar testi yaptım. 2. Çizgi silik Çift çizgi çıktı koştur koştur kan. Vermeye gittim. Kanda negatifi gördüm yıkıldım resmen( yani canm çatlatma iğnesi 11-12 günde anca atılıyormuş benim vücuttan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…