• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım bizde doktorların söylediği hicbir problem yoktu 2 senedir uğraşıyorduk normal yolla bir turlu nasib olmayınca doktorum yipranamam için tüp bebeği önerince bizde denedik.eşime herhangi bir işlem yapılmadı bana adetin 5.günü iğne verdiler yumurta geliştirmek için tabi öncesinde adette yumurta kontrolü yapılıyor uygunluğa göre igne tedavisine baslaniliyor istenilen sayıya ve ölçüye gelindiğinde yumurtalar toplanabiliyor.benim fazla yumurtam olmuştu o yüzden doktorum o ay yumurtaları toplayıp dollendirildi.beni dinlenirdi 2.adette rahim kalınlaşması için kullanılması gerekilen ilaçlara baslaniliyor sonrasında rahim kontrolü için gittim istenilen kalınlığa gelince transferim yapıldı.adetin 14.günü ne geldi transferim 3.gün embriyosuydu 2 embriyo transfer edildi ama tek tutundu bu şekilde canım.rabbim insalah gönlünüze gore versin Allahım bu süreçte yardımcınız olsun emekleriniz boşa çıkmasın insallah
AMİN CNM SAGOL FIYATLAR NEDIR ÖZELDE

AMİN CNM SAGOL FIYATLAR NEDIR ÖZELDE
6 bin tüp bebek 2.000e yakında iğneler tutuyor tabi sonrasındaki ilaçlarda var sigortasız olunca klinikte bizimki ilaçlar pahalı bazıları yani canım.tabi bu fiyatlar her yer için geçerli değildir maddi manevi biraz yıpratıcı sonucu güzel olsun inşallah

kızlar benm moral gitti yaaa,
ben testimden br kaç gün önce çatlatma iğnesi yapmştım,
testim kanda 11.45 çıkmıştı,
burda yeni okudum çatltma iğnesi de kanda hcg yi yükseltiyormuş,
sabah ilk işim kan vermek olacak yaaaaaaaa

canım dur hemen karaları bağlama inşallah meleğin seninledir

Dur canım daha sakin ol hemen canını sıkma.
İnşallah bebeğin seninledir sana sımsıkı tutunmuştur :dua:

Canlar yazmıştım 9.gunum 1.24 sonuç negatif görünüyor diye kana karismamis olma ihtimali yükselme ihtimali var mi

Napim canım koşturuyorum kursa gidiyorum. Acaba ben ikizlere bez yetiştirebilecek miyim, nasıl geçineceğiz nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum işte napim :) buna da bulup da bunamak deniyor zannımca
CANIM sen çalışmıyor muydun ?

Canlar yazmıştım 9.gunum 1.24 sonuç negatif görünüyor diye kana karismamis olma ihtimali yükselme ihtimali var mi
Kaçıncı gün embriyosu eğer 3.gunse belki yukselebilir . Ama 5.gün 9.günde belli oluyor yani benim gittiğim hastanenin test günü 9.gun

Napim canım koşturuyorum kursa gidiyorum. Acaba ben ikizlere bez yetiştirebilecek miyim, nasıl geçineceğiz nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum işte napim :) buna da bulup da bunamak deniyor zannımca
allah kuvvetini verir arkadaşım bunları düşünme zamanı gelince aşama aşama sorunları düşün ve aş :))

kızlar çok pişmanım ya erkenden test yaptrdığıma yaaaa
sabahı nasıl edecem ben acaba
Canım benim aşılamada ovitrelle vuruldum. 11. Günde idrar testi yaptım. 2. Çizgi silik Çift çizgi çıktı koştur koştur kan. Vermeye gittim. Kanda negatifi gördüm yıkıldım resmen:(( yani canm çatlatma iğnesi 11-12 günde anca atılıyormuş benim vücuttan..

Back