- 22 Mayıs 2017
- 39
- 32
- 18
- 36
- Konu Sahibi floransa17
- #8.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir bakış açısı sevdim..İnşallah tabi bu bekletmemeyi ilerleyen zamanlarda gelmeye çalışarak ya göstermesinde bu kadarı yeterli..Amin cnm insallah yaramaz deilde bence annesinin babasni fazla bekletmk istememis dusunceli olck :))
Yok cnm tbkide yani o sdce suan bn burdaym demek istemistir dusunceli ya erken gelip telaslandirmaz :)))güzel bir bakış açısı sevdim..İnşallah tabi bu bekletmemeyi ilerleyen zamanlarda gelmeye çalışarak ya göstermesinde bu kadarı yeterli..
canım yaa sonucu göremedim ki çok küçükArkadaşlar sonuca internetten baktım anlayamadım HCG kaç olduğunu ekledim bakarmisiniz
canım sonuç okunmuyor kaç yazdığını söylermısın bızeArkadaşlar sonuca internetten baktım anlayamadım HCG kaç olduğunu ekledim bakarmisiniz
Canım sonuç 1.20'den az yyazıyor. İşte bu durumda neden erken yaptırdın diyo insan. Doktoruna danış bence belki yükselir.Arkadaşlar sonuca internetten baktım anlayamadım HCG kaç olduğunu ekledim bakarmisiniz
ewt okudum sonunda 1,20 yazıyor kaçıncı gün embriyosu ?testi erken mı yaptın ?eğer öyle değilse malesef negatif görünüyor cnmArkadaşlar sonuca internetten baktım anlayamadım HCG kaç olduğunu ekledim bakarmisiniz
Kacinci gun embriosuydu ve bgun transferinin kacinci gunu cnm ?Arkadaşlar sonuca internetten baktım anlayamadım HCG kaç olduğunu ekledim bakarmisiniz
Arkadaşlar sonuca internetten baktım anlayamadım HCG kaç olduğunu ekledim bakarmisiniz
Ben de 6+2de gitmeyi düşünüyorum inşallah bana da görüp dinlemek nasip olur5+2 de supriz olarak az birşey duydum ama 6+2 de net kalbi için gittik duyduk tam anlamiyla canim
Çatlatma iğnesi vurmadiysan pozitiftir benimde 6.günümde çok sılıktı :)Kızlar bende dayanamadım test yaptım evde ikinci çizgi çok çok silik çıktı acaba ilaçların etkisinden mi öyledir bilemedim![]()
Maşallah canım tarifsiz bi mutluluk. ALLAH kucağına da almayı nasip etsin5+2 de supriz olarak az birşey duydum ama 6+2 de net kalbi için gittik duyduk tam anlamiyla canim
ay inşallah canımBen de 6+2de gitmeyi düşünüyorum inşallah bana da görüp dinlemek nasip olur.
Amin inşallah cümlenize nasib etsin inşallah canimMaşallah canım tarifsiz bi mutluluk. ALLAH kucağına da almayı nasip etsin
ben çatlatma iğnesi yapmıştım çarşamba, cumartesi de test yaptım silik çıktı, kanda da 11.45 çıktı,Çatlatma iğnesi vurmadiysan pozitiftir benimde 6.günümde çok sılıktı :)
Çok sağol canım benim,hepimiz için en güzeli olsun insallah..ikiz çok isterim bakalim merakla bekliyorum
Amin canım inşallah hayırlı bir şekilde biz de duyarız kuzularimiziAmin inşallah.. Yok bu sefer ağlamadım geçen hafta keseyi görünce supriz olarak kalbinde duyduk az birşey o zaman dayanamadım ağladım..kesinlikle harika bir duygu rabbim herkese nasib etsin insallah
Iki hafta önce vuruldum iğneyi bu zamana kadar etkisi olur muÇatlatma iğnesi vurmadiysan pozitiftir benimde 6.günümde çok sılıktı :)