- 22 Mayıs 2017
- 39
- 32
- 18
- 36
- Konu Sahibi floransa17
- #8.221
Evet canım 3.gün embriyosu tüm moral gitti vallaKaçıncı gün embriyosu eğer 3.gunse belki yukselebilir . Ama 5.gün 9.günde belli oluyor yani benim gittiğim hastanenin test günü 9.gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 3.gün embriyosu tüm moral gitti vallaKaçıncı gün embriyosu eğer 3.gunse belki yukselebilir . Ama 5.gün 9.günde belli oluyor yani benim gittiğim hastanenin test günü 9.gun
Tekrar gününde yaptircam canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSen de gününde tekrar kan ver için rahat olsun . Ordan belli olur inşallah pozitif olur canım
Tekrar gününde yaptircam canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tamam işte 3. Gün embriyosu ise hala şansın var. Üzülme. Ama birdaha da erken bakma. Günü gelince İnsallah pozitifi görürsün canım benim.Evet canım 3.gün embriyosu tüm moral gitti valla
Canim sende acayip olumsuzsunU Usakli6464 canım işte bu yüzden sabretmemiz lazım. Eğer azıcık olumsuz birşey çıkarsa hemen moralimiz bozuluyor. Bu konuda maalesef tecrübeliyimbu sefer kesinlikle sabredip günümü bekleyeceğim dedim ve sabretmeye çalısıyorum. Bgn 11. Günüm. Bir tarafım gidip bu akşam yaptır , iyi ya da kötü sonuç bitsin bu heyecan diyor. Ama asıl ağır basan taraf diğer tarafım
Boşver bir gece daha sabret, sonucu öğrenene kadar teknik olarak hamişsin, bir gece daha tadını çıkar diyor. Yarın akşam iş çıkışı yaptırıcam tahlili. Hiç umudum yok zatenişten izin alıp yaşlı gözlerle döneceğime yarın akşam en azından ilk şoku evde atlatırım diye düşünüyorum.
Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok hafifte adet sancısı var. Zaten transfer günüm de çok kötü geçmişti.. daha klinikten ayrılmadan eşime “tutmadı” demiştim.. off ne kasvetliyim değil mi
Ben en kötüsüne hazırım şu an.. tek sorun test sonucuna ulaşmak
Ama ben zaten en bastan umutsuzum sen sakın moralini bozmaaa.. daha çok erken test için. Zamanı var, gününü bekle ve tadını çıkar o sürecin..
Ufakta olsa içimde devam eden bir ümidim var elbet hayırlısı artık Rabbim nasıl nasip ettiyseTamam işte 3. Gün embriyosu ise hala şansın var. Üzülme. Ama birdaha da erken bakma. Günü gelince İnsallah pozitifi görürsün canım benim.
Neden bu kadar umutsuz olduğunu o kadar merak ettim kiU Usakli6464 canım işte bu yüzden sabretmemiz lazım. Eğer azıcık olumsuz birşey çıkarsa hemen moralimiz bozuluyor. Bu konuda maalesef tecrübeliyimbu sefer kesinlikle sabredip günümü bekleyeceğim dedim ve sabretmeye çalısıyorum. Bgn 11. Günüm. Bir tarafım gidip bu akşam yaptır , iyi ya da kötü sonuç bitsin bu heyecan diyor. Ama asıl ağır basan taraf diğer tarafım
Boşver bir gece daha sabret, sonucu öğrenene kadar teknik olarak hamişsin, bir gece daha tadını çıkar diyor. Yarın akşam iş çıkışı yaptırıcam tahlili. Hiç umudum yok zatenişten izin alıp yaşlı gözlerle döneceğime yarın akşam en azından ilk şoku evde atlatırım diye düşünüyorum.
Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok hafifte adet sancısı var. Zaten transfer günüm de çok kötü geçmişti.. daha klinikten ayrılmadan eşime “tutmadı” demiştim.. off ne kasvetliyim değil mi
Ama ben zaten en bastan umutsuzum sen sakın moralini bozmaaa.. daha çok erken test için. Zamanı var, gününü bekle ve tadını çıkar o sürecin..
Çünküüü bu 5. Deneme. Neden olmadığı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Yapılması gereken her test yapıldı, histeroskopiye kadar. Hersey iyi.ama olmuyorNeden bu kadar umutsuz olduğunu o kadar merak ettim ki![]()
İnşallah canım , umarım yanılırım ama hissettiğim bu..Canim sende acayip olumsuzsunböle düşünme. Senin gününde bitmiş artık birazcık daha sabret yarın hayırlı haberlerini alırız insallah...
Canım benim anladım şimdi. Kaç yaşındasın?Çünküüü bu 5. Deneme. Neden olmadığı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Yapılması gereken her test yapıldı, histeroskopiye kadar. Hersey iyi.ama olmuyor4. Tutmustu ama sevincimiz kısa sürmüştü. 1 hafta sevinemedik. Kan test sonuçlarım çok iyi giderken son testte düşmeye başlamıştı. Sonra da kaybettik zaten
Yani benim artık gerçekten hiiiç umudum kalmadı. Umarım yanılırım ama bu sefer hiç belirti falan da olmayınca tamamen inancım bitti. Kısmet değilmiş napalım
![]()
Haber ver canım merak ettim seni.Canım okuldayım ilerde çıkışı gidip alacağım tahlil sonucunu nete hala düşmemiş kpaatrol ediyorum inşallah olumlu olur çok korkuyorum
37 cnm. 3 yıldır uğrasıyoruzCanım benim anladım şimdi. Kaç yaşındasın?
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah37 cnm. 3 yıldır uğrasıyoruz
37 cnm. 3 yıldır uğrasıyoruz
Evet canım o kadar yoğundum ki yazamadim. 145 çıktı değerin doktorla da görüştük.cuma tekrar tahlil vercem.insallah yükselmeye devam eder.rapunzelesk canım naptın kan verdin mi
Evet canım o kadar yoğundum ki yazamadim. 145 çıktı değerin doktorla da görüştük.cuma tekrar tahlil vercem.insallah yükselmeye devam eder.
Canim çıkmıştır 11.gunde.insallah bu sefer pozitif alırsın hiç olumsuz bakma:)U Usakli6464 canım işte bu yüzden sabretmemiz lazım. Eğer azıcık olumsuz birşey çıkarsa hemen moralimiz bozuluyor. Bu konuda maalesef tecrübeliyimbu sefer kesinlikle sabredip günümü bekleyeceğim dedim ve sabretmeye çalısıyorum. Bgn 11. Günüm. Bir tarafım gidip bu akşam yaptır , iyi ya da kötü sonuç bitsin bu heyecan diyor. Ama asıl ağır basan taraf diğer tarafım