• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok canim doktorla gorusmedim 6. Gun testine guler diye dusundum :)) yarin tekrar kan vercem sonra ararim heralde doktoru,şimdilik sevinçle beraber yemek yemeye verdim kendimi:)
:D benim doktorum da duramadin demi dedi. Bende evet duramadim dedim :D sağolsun oda nasıl mutlu oldu.bu kadar sevinecegini tahmin etmiyodum.oyle görünce bir kez daha doktorun onemi ortaya çıktı.cok şükür allahima.

:KK70: benim doktorum da duramadin demi dedi. Bende evet duramadim dedim :KK70: sağolsun oda nasıl mutlu oldu.bu kadar sevinecegini tahmin etmiyodum.oyle görünce bir kez daha doktorun onemi ortaya çıktı.cok şükür allahima.

Evet canım gerçekten doktorun yakınlığı ve samimiyeti beni de çok rahatlatmisti,transferi yaptı ayağa kalktı hadi dedi hamile olmazsan kafanı kırarım dedi :)) bakalim tepkisi ne olacak duyunca

Evet canım gerçekten doktorun yakınlığı ve samimiyeti beni de çok rahatlatmisti,transferi yaptı ayağa kalktı hadi dedi hamile olmazsan kafanı kırarım dedi :)) bakalim tepkisi ne olacak duyunca
Ay işte böyle samimi olsunlar insanin güveni artiyo.benimki de elimi tutup hiç korkma ben onu çok sağlam yere yerlestirdim dedi.hatta güle oynaya geçti transfer bitti mı dedim eveet bu kadar işte dedi :D ay nasıl da geçmiş zaman gibi geliyo insana.daha 10 gün onceydi halbuki:) inşallah bebisleri de kucagimiza alıp bu günleri gulerek hatirlariz

Ay işte böyle samimi olsunlar insanin güveni artiyo.benimki de elimi tutup hiç korkma ben onu çok sağlam yere yerlestirdim dedi.hatta güle oynaya geçti transfer bitti mı dedim eveet bu kadar işte dedi :KK70: ay nasıl da geçmiş zaman gibi geliyo insana.daha 10 gün onceydi halbuki:) inşallah bebisleri de kucagimiza alıp bu günleri gulerek hatirlariz

Inşallah canım,zaman hayirla sağlıkla aksın insallah

Back