2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

CANIM iğnenin kaçıncı günü ?
transferden sonra da çatlatma iğnesi verdi dr bir tane,
onu çarşamba yaptım işte, transferden sonra neden yaptırdı bilmiyorum,
çarşamaba onu yaptım cumartesi kan tahlili işte, iki üç gün sonra,
kanda çıkar mı ki çatlatma iğnesinin etkisi yaaaa,
asıl test günüm yarından sonra, o zaman kan testimi tekrarlayacağım

Evet canım kanda çıkıyor iki üç gün sonra . Aynı şeyi ben asilamada yaşadım . Bazı doktorlar dollenmeyi desteklemek için veriyor bu iğneyi. Transferin kaçıncı günü kan verdin ? Bence tekrar kan ver yuksrlmisse bebistendir inşallah da öyledir

2 tane transfer edilmisti yasim 35 yumurtalarda bi
Sorun yoktu esimin degerleri dusuktu ama maalesef simdi nedenini de bilmiorum ne yapabilexegimi de ilk kez olumsuz olunca sanirim kabullenmek zaman alacak.
Sanirim en iisi dr la konusacagimix gunu brklrmek neden tutunamiyor acaba embriyolar

Yani yumrtalarin hepsi saglikli degil cnm snucta 10 yumrtadn bir kez hamilelik elde edenler vr tabi farkli bir problem yok ise yumrtadndir esindeki problem onemsiz burda onemli olan snsin

Zeyneptanemm bende yeni geldim doktordan ultrasona gore bende 5+6 dayım . Doktor kalp atışları var dedi . Ama makina kötü olduğu için duyuramadi. Eşime bak burda yanıp yanıp sonen birşey var işte o çocuğun kalp atisi pıtır pıtır atıyor babası dedi duymadım ama bu bile çok mutlu etti beni . Senin de gözün aydın insallah sağlıkla alırız kucağımıza.

Yani yumrtalarin hepsi saglikli degil cnm snucta 10 yumrtadn bir kez hamilelik elde edenler vr tabi farkli bir problem yok ise yumrtadndir esindeki problem onemsiz burda onemli olan snsin

transferin 8. günü verdim,
3. gün embriyosu,
yaaa içime kurt düştü, of yaa,
çarşamba kan verecem, ben de içim rahat rahat bekliuorum çarşambayı ama şimdi öyle değilim,
senin kanda beta yükselmiş miydi ki

maşallah maşallah allah tamamına erdirsin arkadaşım

maşallah canım.sizinde gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.ah birde bak bir daha ki gidisin de kalbini de duyun o zaman uçacaksıniz havalara inşallah canim

EN HIC TUP BEBEK DENEMEDIM NEDIR SUREC BENIM ESIMDE CNM SORUN ERKEGE VE KADINA NASIL BIR TEDAVI UYGULANIYOR

canım bizde doktorların söylediği hicbir problem yoktu 2 senedir uğraşıyorduk normal yolla bir turlu nasib olmayınca doktorum yipranamam için tüp bebeği önerince bizde denedik.eşime herhangi bir işlem yapılmadı bana adetin 5.günü iğne verdiler yumurta geliştirmek için tabi öncesinde adette yumurta kontrolü yapılıyor uygunluğa göre igne tedavisine baslaniliyor istenilen sayıya ve ölçüye gelindiğinde yumurtalar toplanabiliyor.benim fazla yumurtam olmuştu o yüzden doktorum o ay yumurtaları toplayıp dollendirildi.beni dinlenirdi 2.adette rahim kalınlaşması için kullanılması gerekilen ilaçlara baslaniliyor sonrasında rahim kontrolü için gittim istenilen kalınlığa gelince transferim yapıldı.adetin 14.günü ne geldi transferim 3.gün embriyosuydu 2 embriyo transfer edildi ama tek tutundu bu şekilde canım.rabbim insalah gönlünüze gore versin Allahım bu süreçte yardımcınız olsun emekleriniz boşa çıkmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…