- 26 Eylül 2016
- 506
- 610
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.181
CANIM iğnenin kaçıncı günü ?ben çatlatma iğnesi yapmıştım çarşamba, cumartesi de test yaptım silik çıktı, kanda da 11.45 çıktı,
iğneyle mi ilgili bu ki??
içime kurt düştü şimdiiiiiiiiiiiii
Canım 12.günde etkisi kAyboluyor iki hafta geçtiyse seninki bebistir :)Iki hafta önce vuruldum iğneyi bu zamana kadar etkisi olur mu
Ayyy inşallah canım yaaa akşam kan testi yaptırayım inşallah çıkar :)Canım 12.günde etkisi kAyboluyor iki hafta geçtiyse seninki bebistir :)
transferden sonra da çatlatma iğnesi verdi dr bir tane,CANIM iğnenin kaçıncı günü ?
Gozunuz aydin tebrik ederim. Saglicakla insallah katlanarak devam etsin. Darisi bize olsunÇok teşekküR ederim canım aminn
Evet canım kanda çıkıyor iki üç gün sonra . Aynı şeyi ben asilamada yaşadım . Bazı doktorlar dollenmeyi desteklemek için veriyor bu iğneyi. Transferin kaçıncı günü kan verdin ? Bence tekrar kan ver yuksrlmisse bebistendir inşallah da öyledirtransferden sonra da çatlatma iğnesi verdi dr bir tane,
onu çarşamba yaptım işte, transferden sonra neden yaptırdı bilmiyorum,
çarşamaba onu yaptım cumartesi kan tahlili işte, iki üç gün sonra,
kanda çıkar mı ki çatlatma iğnesinin etkisi yaaaa,
asıl test günüm yarından sonra, o zaman kan testimi tekrarlayacağım
Arkadaşlar 9.gunum bugün kan verdim 2 saate çıkar dediler. Hayır dualarınızı eksik etmeyin.3. denemem Rabbim hayirli sonuclar almayı nasip etsin inşallah...
2 tane transfer edilmisti yasim 35 yumurtalarda biBi sorun yk sdce tutmama sevebi yumurtalar saglikli deildi bn pgt yaptirmamistm 3. De de yaptirmadm 2 tane koydurdum cok skur tuttu yumrtann saglksiz olmasiyla alakaliydi bnmki 3. Den once tedavi bsy olmadm İnsallah snnde gzl hberni aliriz kac koydurdun sn
Yani yumrtalarin hepsi saglikli degil cnm snucta 10 yumrtadn bir kez hamilelik elde edenler vr tabi farkli bir problem yok ise yumrtadndir esindeki problem onemsiz burda onemli olan snsin2 tane transfer edilmisti yasim 35 yumurtalarda bi
Sorun yoktu esimin degerleri dusuktu ama maalesef simdi nedenini de bilmiorum ne yapabilexegimi de ilk kez olumsuz olunca sanirim kabullenmek zaman alacak.
Sanirim en iisi dr la konusacagimix gunu brklrmek neden tutunamiyor acaba embriyolar
Yani yumrtalarin hepsi saglikli degil cnm snucta 10 yumrtadn bir kez hamilelik elde edenler vr tabi farkli bir problem yok ise yumrtadndir esindeki problem onemsiz burda onemli olan snsin2 tane transfer edilmisti yasim 35 yumurtalarda bi
Sorun yoktu esimin degerleri dusuktu ama maalesef simdi nedenini de bilmiorum ne yapabilexegimi de ilk kez olumsuz olunca sanirim kabullenmek zaman alacak.
Sanirim en iisi dr la konusacagimix gunu brklrmek neden tutunamiyor acaba embriyolar
Zeyneptanemm bende yeni geldim doktordan ultrasona gore bende 5+6 dayım . Doktor kalp atışları var dedi . Ama makina kötü olduğu için duyuramadi. Eşime bak burda yanıp yanıp sonen birşey var işte o çocuğun kalp atisi pıtır pıtır atıyor babası dedi duymadım ama bu bile çok mutlu etti beni . Senin de gözün aydın insallah sağlıkla alırız kucağımıza.
transfer sonrası çatlatma iğnen yoktu değil mi?Ayyy inşallah canım yaaa akşam kan testi yaptırayım inşallah çıkar :)
Yoktu canım bi kere vuruldum yumurta toplamadan önce o kadartransfer sonrası çatlatma iğnen yoktu değil mi?
banan verdiler bir tane
Zeyneptanemm bende yeni geldim doktordan ultrasona gore bende 5+6 dayım . Doktor kalp atışları var dedi . Ama makina kötü olduğu için duyuramadi. Eşime bak burda yanıp yanıp sonen birşey var işte o çocuğun kalp atisi pıtır pıtır atıyor babası dedi duymadım ama bu bile çok mutlu etti beni . Senin de gözün aydın insallah sağlıkla alırız kucağımıza.
EN HIC TUP BEBEK DENEMEDIM NEDIR SUREC BENIM ESIMDE CNM SORUN ERKEGE VE KADINA NASIL BIR TEDAVI UYGULANIYORAmin inşallah.. Yok bu sefer ağlamadım geçen hafta keseyi görünce supriz olarak kalbinde duyduk az birşey o zaman dayanamadım ağladım..kesinlikle harika bir duygu rabbim herkese nasib etsin insallah
EN HIC TUP BEBEK DENEMEDIM NEDIR SUREC BENIM ESIMDE CNM SORUN ERKEGE VE KADINA NASIL BIR TEDAVI UYGULANIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?