- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #8.141
Çok teşekkür ederim canım.allah isteyen herkese nasip etsinrapunzelesk canımm çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım.allah isteyen herkese nasip etsinrapunzelesk canımm çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Inşallah canım.okuyorum bol bol.minik kuzum bana tutundu ya çok sukurTabikide cikar cnm icini rahat tut cikacakbinsallah bnde endiselendm ama korktgm gibi olmadi ck skur snnde ole olck karnina tut ve dua oku surekli bundan snra :))
sağol canım 3.gün embriyosu hayır tek canimmaşallah maşallah allah hayırlyısı ile kucağında göstersin canım
kaçıncı gün embriyosu idi. ikiz mi
Cok skur cnm gzl hberlerni bekliom :))Inşallah canım.okuyorum bol bol.minik kuzum bana tutundu ya çok sukur
İnsallah gzl soncnalrsn cnm bnde 3. De tuttuArkadaşlar 9.gunum bugün kan verdim 2 saate çıkar dediler. Hayır dualarınızı eksik etmeyin.3. denemem Rabbim hayirli sonuclar almayı nasip etsin inşallah...
Amin canım inşallah pozitif çıkar.2 saat çok geç değil mi yaArkadaşlar 9.gunum bugün kan verdim 2 saate çıkar dediler. Hayır dualarınızı eksik etmeyin.3. denemem Rabbim hayirli sonuclar almayı nasip etsin inşallah...
Acaba bi sorun varmiydi neden tutmamis benim degerler de negatifi isaret ettigi icin merka ettim 3.de nasi tuttu onccesinde bir tedavi vs gordunuzmu neden bellimiİnsallah gzl soncnalrsn cnm bnde 3. De tuttu
Bi sorun yk sdce tutmama sevebi yumurtalar saglikli deildi bn pgt yaptirmamistm 3. De de yaptirmadm 2 tane koydurdum cok skur tuttu yumrtann saglksiz olmasiyla alakaliydi bnmki 3. Den once tedavi bsy olmadm İnsallah snnde gzl hberni aliriz kac koydurdun snAcaba bi sorun varmiydi neden tutmamis benim degerler de negatifi isaret ettigi icin merka ettim 3.de nasi tuttu onccesinde bir tedavi vs gordunuzmu neden bellimi
Sagolasin canım Sağlık ocağında yaptırdım bu nedenle geç çıkıyor kalbim yerinden çıkacak gibi bekliyrmAmin canım inşallah pozitif çıkar.2 saat çok geç değil mi ya
Ay hayırlı olsun canım. Inşallah evlatları mızı kucaklayan nasip olur evet ya göbek yer kalmıyor gerçekten Rabbim yardımcımız olsun.Tr
Ayin 13 de transfer oldum cnm 25 sonuc alcam baklm hayrlisi ilk bebgimde tup bebek cnm ondan deneyimliyimbacagimin on üst tarafina ve kollarima da vuruyorm daha incede 4 ay oyle kullndim.yoksa gobkte yer kalmiyo artk
Canm benm bundan önceki seninki gibiydi 6. Günde idrarda belli olmuştu. Malesef 17 haftalik kaybettim kızımı nasip olmadiYarın belli olur mu ki benimki yaa 5.gun embriyosu ve iki tane konuldu yarın 6.gunum
Hayırlısı olsun inşallah canım .insallah pozitif olurSagolasin canım Sağlık ocağında yaptırdım bu nedenle geç çıkıyor kalbim yerinden çıkacak gibi bekliyrm
Amin inşallah.. Yok bu sefer ağlamadım geçen hafta keseyi görünce supriz olarak kalbinde duyduk az birşey o zaman dayanamadım ağladım..kesinlikle harika bir duygu rabbim herkese nasib etsin insallahAyy çok guzel ya darısı bize olsun inşallah,ağladın mi kalbini duyunca
5+2 de supriz olarak az birşey duydum ama 6+2 de net kalbi için gittik duyduk tam anlamiyla canimCok skur gozunaydin cnm 6 + kacta duydun ?
Gözün aydin canm saglikli guzel bir hamileligin olur inşallah saglikla kucagina alnayi nasip etsin Rabbim![]()
Hmmm cogu 6+2 de duymus bni 7. Haftada cagirdi ayy gnler gecmio hayirli olsn masallah 5+2 erkendenbben burdym demis :))5+2 de supriz olarak az birşey duydum ama 6+2 de net kalbi için gittik duyduk tam anlamiyla canim
Amin canım inşallah sen dee kuzunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın![]()
İnşallah seninde sağlıkla olur canım.evet bizimki hızlı yaramaz mi olucak bilmemHmmm cogu 6+2 de duymus bni 7. Haftada cagirdi ayy gnler gecmio hayirli olsn masallah 5+2 erkendenbben burdym demis :))
Amin cnm insallah yaramaz deilde bence annesinin babasni fazla bekletmk istememis dusunceli olck :))İnşallah seninde sağlıkla olur canım.evet bizimki hızlı yaramaz mi olucak bilmeminşallah boyle devam etsin gelişimi ya