• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Acaba bi sorun varmiydi neden tutmamis benim degerler de negatifi isaret ettigi icin merka ettim 3.de nasi tuttu onccesinde bir tedavi vs gordunuzmu neden bellimi
Bi sorun yk sdce tutmama sevebi yumurtalar saglikli deildi bn pgt yaptirmamistm 3. De de yaptirmadm 2 tane koydurdum cok skur tuttu yumrtann saglksiz olmasiyla alakaliydi bnmki 3. Den once tedavi bsy olmadm İnsallah snnde gzl hberni aliriz kac koydurdun sn

Tr

Ayin 13 de transfer oldum cnm 25 sonuc alcam baklm hayrlisi ilk bebgimde tup bebek cnm ondan deneyimliyimbacagimin on üst tarafina ve kollarima da vuruyorm daha incede 4 ay oyle kullndim.yoksa gobkte yer kalmiyo artk
Ay hayırlı olsun canım. Inşallah evlatları mızı kucaklayan nasip olur evet ya göbek yer kalmıyor gerçekten Rabbim yardımcımız olsun.

Ayy çok guzel ya darısı bize olsun inşallah,ağladın mi kalbini duyunca
Amin inşallah.. Yok bu sefer ağlamadım geçen hafta keseyi görünce supriz olarak kalbinde duyduk az birşey o zaman dayanamadım ağladım..kesinlikle harika bir duygu rabbim herkese nasib etsin insallah

Back