• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kalp atışını duydum kızlarrr..doktorum çok iyi dediği 7 haftalık görünüyorum hızlı gelişiyormus ben 6.haftamdayım inşallah hep boyle güzel devam eder.rabbim sizlerede bu duyguyu nasib etsin inşallah

Amin canım inşallah sen dee kuzunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :dua:

senle aynı dönemiz,
kesin çıkar, ben çarşamba tekrarlayacağım,
değerin kaç çıkacak merak ediyourm,
karnım belim ağrıyor benm, bugün işe başladım bi de...

Sen kan yaptın mı canım sanırım 10. Günün. Benimde 10. Gün sabah tahlil verdim inşallah çıkar

Kalp atışını duydum kızlarrr..doktorum çok iyi dediği 7 haftalık görünüyorum hızlı gelişiyormus ben 6.haftamdayım inşallah hep boyle güzel devam eder.rabbim sizlerede bu duyguyu nasib etsin inşallah
Gözün aydin canm saglikli guzel bir hamileligin olur inşallah saglikla kucagina alnayi nasip etsin Rabbim:KK200:

Cok skur gozunaydin cnm 6 + kacta duydun ?

Ayy çok guzel ya darısı bize olsun inşallah,ağladın mi kalbini duyunca

Back