- 22 Mayıs 2017
- 39
- 32
- 18
- 36
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.021
Progestan tablet kullanıyorum canım. Onun akıntısı beyaz oluyor da bu su gibi bı değişik geldi.Bu arada yarın tahlil den baktirmayi düşünüyorum sen hiç baktin miCanım yaa bende de aynı, bgn transferimin 10. Günü ama adam gibi hiç belirti yok. Bu da tutmadı diye ödüm kopuyorjel kullanıyorsan o sıvı jel olabilir mi acaba?
Canım yaa bende de aynı, bgn transferimin 10. Günü ama adam gibi hiç belirti yok. Bu da tutmadı diye ödüm kopuyorjel kullanıyorsan o sıvı jel olabilir mi acaba?
Yok canım, daha önceleri hep dayanamayıp erken yaptırmıstım. Bu sefer totem yaptım, tam gününde yaptırıcaz, hatta işten izin almayacağım bu sefer, akşam iş çıkışı yaptırıcam ki negatif ise işe şiş gözlerle dönmeyeyim. Zaten 1 saatte veriyorlar sonucu..Progestan tablet kullanıyorum canım. Onun akıntısı beyaz oluyor da bu su gibi bı değişik geldi.Bu arada yarın tahlil den baktirmayi düşünüyorum sen hiç baktin mi
Tebrikler cnm Rabbim tamamina erdirsin saglikli sihatli kucagina almak nasip etsinKızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Allahım inşallah hepimizin yüzü güler önce testlerden sonra da keselerdenNaz canını sıkma lütfen ben dede bir belirti yok
Tebrikler canımmmm, süperr. Allah daha da katlanarak gitmesini nasip etsinKızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Superrrrrrr ayyy tebrik ederim canimmm nasıl sevindim vala en azından öğrendin kurtuldun :)Kızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Tebrikler canımmmm, süperr. Allah daha da katlanarak gitmesini nasip etsinhepimize umut oldunn. Rahatça uyuyabil
Ayyy hadi gözün aydın canım. Rabbim hayırlı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah. Darısı başımıza artık :)Kızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Kızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Çok şükür Allahım bir kardeşimizin daha yüzünü guldurdunn inşallah yuvasini evlat sesleriniyle senlendir inşallahKızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Çok şükür Allahım bir kardeşimizin daha yüzünü guldurdunn inşallah yuvasini evlat sesleriniyle senlendir inşallah
Gözün aydın canm cok sevindim darisi hepimizin basinaKızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Gözün aydın canm cok sevindim darisi hepimizin basinaKızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
Harikaaa cok sevindim katlanarak devam etsin insallah canimKızlar 42.99 :)) şarjım bitiyo evde yazarım artik
22. Gunu çağırdıSonucu pozitif olanlar kese için ne zaman çağırdılar transferinizin kaçıncı günü
Amin canım çok teşekkür ederimHarikaaa cok sevindim katlanarak devam etsin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?