• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba arkadaşlar. Benm önceki iki denememde de transfer den snra hibor iğne vermişlerdi. Ancak şimdi claxane verdiler. Bugün Transfer 4. Gun. Bu iğneyi gobekten yapıyorum diğerleri gbi deil canım yanıyor ve yeri morarriyor. Gonal f hibor böyle yapmıyor du. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar sizde de oluyormu

Valla canım negatif olurda üzülürüm diye yapmiyacam varsada bebeğime zarar
Veririm diye korkuyorum en iyisi test günü ama beklemek zor. Benim 3. Gün bitti bugün yarın 4. Gün sizler nasıl bekliyorsunuz

İnsallah canım benim beklemek zor
Canım aslında günle hızlı geçti kendi adıma ben nasıl geçer falan diyodum.ama 3 günüm kaldı test için. Sabırsızlık oluyo ama kafayı dağıtmak lazım.ama son Günler e artık sabır azalıyor:)

Inşallah canım amin göğüs ağrısı var mıydı ara ara kasik ağrısı falan
6. Gunden snra karin agrisi vrdi ondan once hicbsy yoktu usumek disinda ama herkesn belrtisi ck farkli oluor oyuzdn bnlra taklma derim

Merhaba arkadaşlar. Benm önceki iki denememde de transfer den snra hibor iğne vermişlerdi. Ancak şimdi claxane verdiler. Bugün Transfer 4. Gun. Bu iğneyi gobekten yapıyorum diğerleri gbi deil canım yanıyor ve yeri morarriyor. Gonal f hibor böyle yapmıyor du. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar sizde de oluyormu
Canım benim 5. Denemem ve hepsinde bu iğne vardı. Malesef çok yakıyor ve morarma oluyor :( bu daha yağlı bir iğne diğerlerine göre. Bu nedenle acıyor canımız. Ben iğneden önce buz kalıbı koyuyorum biraz derim soğuyunca iğneyi yapıyoruz. Biraz daha rahat iğne olmayı sağlıyor böylece. Tavsiye ederim

Ahhh canım ben vuruluyorum o iğneden bazen girerken canım açıyor ama çoğunda da vurulurken bir ağrı oluyor

Arkadaşlar daha önceki deneyimimden dolayi yazıyorum 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo transfer edilmişti 6. Gününde idrar testinde ikinci çizgiyi silik şekilde görmüştüm. .. sonra da kan testi yaptırmıştır hamileydim

Ben de dün verdim hastanede kayıt açıyorlar , 122 tl muayene ücreti ödedim hcg tahlili yaptırabilmek için , ben de şok oldum , önümüzdeki on gün içinde tekrar yaptıracağım hcg tahlilleri ücretsiz olacakmış.... napim oldu artık

Bence 1 ay yaptır sen 122 tl nedir ya.devlette yaptircaktim ben ora da almadi pisler:)

Ben
Canım ben daha önce hastanede çalıştım sadece beta vermeye geliyorlardı biz onlara özelden beta hcg kaydı açıyorduk muayene kaydı falan yok.
Arkadaşlar dan giden olursa ille muayene kaydı derlerse özelden sadece beta vericem deyin bildiğiniz para tuzağı ya
[/QUOT devlette de mi parali yok artik

Lazi Oxorca Lazi Oxorca M melekkalan benim de arkadaşların ikisi hamile birinin 7 aylık çocuğu var . Onlar adına hep sevindim ama hep buruk kalmıştım . Beni anlamaları mümkün değildi . Bir araya geldigimizde hep bebek muhabbetleri yapilirdi. Artık son zamanlarda öyle daralmistim ki görüşmeleri azalttım. Şuan çok şükür pozitif sonuç aldım. 1 buçuk yıldır hamile kalamayan bir arkadaş daha var aramızda .ben yine pozitif sonuç almama rağmen bebek konusunu o arkadaşın yanında konuşmuyorum . Ah keşke herkes anlayabilse empati kurabilseler. Ama çok zor bizi bizden başkası anlamaz . Aynı gün tüp bebek yaptırdığımız bir arkadaşım da pozıtıf sonucunu öğrendiği halde benim de pozitif sonuç almamı beklemiş bana söylemek iiçin . İşte diyorum ya ancak bizi bizler anlarız .

Canimsin ağzından bal damlıyor.inslalah çıkar çok heveslendim çok üzülürüm çıkmazsa ya :(

Arkadaşlar daha önceki deneyimimden dolayi yazıyorum 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo transfer edilmişti 6. Gününde idrar testinde ikinci çizgiyi silik şekilde görmüştüm. .. sonra da kan testi yaptırmıştır hamileydim
Ikisi de tutmuş müydü peki

Ahhh canım ben vuruluyorum o iğneden bazen girerken canım açıyor ama çoğunda da vurulurken bir ağrı oluyor

Canım ya gerçekten 3. Denememiz diğerlerinde bu kadar canım yanmamisti. Allah im emeklerimizi gözetim inşallah. Kucağımıza sağlıklı bebislerimiz alırız. Gerçekten çektiğimiz bu çile (normalhamile olanlara saçma bile gel3bilir) çok kutsal. Kimisi doğurur çöpe atıyor biz de evlat hasretimizle yanıyoruz. Bizim sınavımiz da böyleymis. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye

Lazi Oxorca Lazi Oxorca M melekkalan benim de arkadaşların ikisi hamile birinin 7 aylık çocuğu var . Onlar adına hep sevindim ama hep buruk kalmıştım . Beni anlamaları mümkün değildi . Bir araya geldigimizde hep bebek muhabbetleri yapilirdi. Artık son zamanlarda öyle daralmistim ki görüşmeleri azalttım. Şuan çok şükür pozitif sonuç aldım. 1 buçuk yıldır hamile kalamayan bir arkadaş daha var aramızda .ben yine pozitif sonuç almama rağmen bebek konusunu o arkadaşın yanında konuşmuyorum . Ah keşke herkes anlayabilse empati kurabilseler. Ama çok zor bizi bizden başkası anlamaz . Aynı gün tüp bebek yaptırdığımız bir arkadaşım da pozıtıf sonucunu öğrendiği halde benim de pozitif sonuç almamı beklemiş bana söylemek iiçin . İşte diyorum ya ancak bizi bizler anlarız .

Kesinlikle canım kesinlikle bizi bizden başka kimse anlamıyor benim çocukluk arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu çok şükür ama beni anlayamadıkları için araya mesafe koydum

Back