- Emoji Skoru
- 1.008
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.941
Canım ya gerçekten 3. Denememiz diğerlerinde bu kadar canım yanmamisti. Allah im emeklerimizi gözetim inşallah. Kucağımıza sağlıklı bebislerimiz alırız. Gerçekten çektiğimiz bu çile (normalhamile olanlara saçma bile gel3bilir) çok kutsal. Kimisi doğurur çöpe atıyor biz de evlat hasretimizle yanıyoruz. Bizim sınavımiz da böyleymis. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
Ever cnn ama birisi boş kese olmuştu tek bebek gelistiIkisi de tutmuş müydü peki
Yazarım canım inşallah pozitif çıkar da bağıra çağıra güle oynaya yazarım:) dua edin banaBen bile heyecanlandım sonucu yaz mutlaka :)
Canimsin ağzından bal damlıyor.inslalah çıkar çok heveslendim çok üzülürüm çıkmazsa ya
Ben daha onceki hamileligimde de kullnmistim simdide kullnyorm cnm evet ufak morarma oluyo bazende bacaklrimdan yapiyorm.surekli gobegine yapmaMerhaba arkadaşlar. Benm önceki iki denememde de transfer den snra hibor iğne vermişlerdi. Ancak şimdi claxane verdiler. Bugün Transfer 4. Gun. Bu iğneyi gobekten yapıyorum diğerleri gbi deil canım yanıyor ve yeri morarriyor. Gonal f hibor böyle yapmıyor du. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar sizde de oluyormu
Inşallah canım.insallah bu transfer sonrasi bekleyen herkes hamiledir.kuzularimiz sessiz sedasız gelisiyodurAllah korusun canım biz olumlu düşünelim inşallah ama inşallah hamilesindir canım benimm
Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah güzel haberler veririz kaçıncı gün embriyo seninki canımBenimde 20 si kizlarrr test günüm önce ben
Allah bağışlasın canım kızını inşallah şimdide oğlun olur. Rabbim yardımcımiz olsunCanm seninle ayni sayılırz benmde 25 ekim test günüm 3.gün emriyosu iki tane dondurulmuş koyuldu ilk tedavimi 3 yil once oldum cok şükür iki yasinda kızm var. Simdide kızıma kardes istiyoz insallah hayirli donuc aliriz. Bu arada ilac ve igneleri hamileligimin 16. Haftasina kadar kullnmistim. Rabbim hic kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.bütün arkadaslarmuz olumlu sonuc alir insallah
Gönülden istiyorum canım insallahhh pozitif olur insallahhhhYazarım canım inşallah pozitif çıkar da bağıra çağıra güle oynaya yazarım:) dua edin bana
Tesekkurler Cnm 2 embriyo transfer edildi. Salı toplandı perşembe transfer oldu .Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu tek mi konuldu
Çok saol canım. Inşallah hepimizinki pozitif olur burda mutlulugumuzu paylasirizGönülden istiyorum canım insallahhh pozitif olur insallahhhh
Aynen oyle cnm insanlr hatta cocugum soyle cocgum bole sanki bilerek anlatirlarda anlatirlar gibi geliodu tbki bnde herkes icin svnrdm ama yinede boynu bukuk kalio insan cok skur bnde pozitifi aldm ve basi yerdn kalkti sanki sucluymsm gibi insnlr ole baski kuruor Rabbm herkese tez zmnda nasip etsin insallah cok zor icin kan aglarken guleblmek hayallerni yasayamayip hep izlemek Allaha sonsuz skurler olsnLazi Oxorca @melekkalan benim de arkadaşların ikisi hamile birinin 7 aylık çocuğu var . Onlar adına hep sevindim ama hep buruk kalmıştım . Beni anlamaları mümkün değildi . Bir araya geldigimizde hep bebek muhabbetleri yapilirdi. Artık son zamanlarda öyle daralmistim ki görüşmeleri azalttım. Şuan çok şükür pozitif sonuç aldım. 1 buçuk yıldır hamile kalamayan bir arkadaş daha var aramızda .ben yine pozitif sonuç almama rağmen bebek konusunu o arkadaşın yanında konuşmuyorum . Ah keşke herkes anlayabilse empati kurabilseler. Ama çok zor bizi bizden başkası anlamaz . Aynı gün tüp bebek yaptırdığımız bir arkadaşım da pozıtıf sonucunu öğrendiği halde benim de pozitif sonuç almamı beklemiş bana söylemek iiçin . İşte diyorum ya ancak bizi bizler anlarız .
Ben daha onceki hamileligimde de kullnmistim simdide kullnyorm cnm evet ufak morarma oluyo bazende bacaklrimdan yapiyorm.surekli gobegine yapma
Inşallah canım.insallah bu transfer sonrasi bekleyen herkes hamiledir.kuzularimiz sessiz sedasız gelisiyodur
Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah güzel haberler veririz kaçıncı gün embriyo seninki
5.gun canım
Benimde 3. Günüm bitti canım kaldı 9 gunCanım aslında günle hızlı geçti kendi adıma ben nasıl geçer falan diyodum.ama 3 günüm kaldı test için. Sabırsızlık oluyo ama kafayı dağıtmak lazım.ama son Günler e artık sabır azalıyor:)
Yarın belli olur mu ki benimki yaa 5.gun embriyosu ve iki tane konuldu yarın 6.gunumTesekkurler Cnm 2 embriyo transfer edildi. Salı toplandı perşembe transfer oldu .
Ayin 13 de transfer oldum cnm 25 sonuc alcam baklm hayrlisi ilk bebgimde tup bebek cnm ondan deneyimliyimbacagimin on üst tarafina ve kollarima da vuruyorm daha incede 4 ay oyle kullndim.yoksa gobkte yer kalmiyo artkCnm sen hamile misin transfer mi bekliyorsunuz? Bu arada Bacağın neresinden yapiyorsun
Canım ilk hamileliginde belirtilerin nasıldı biraz anlatır mısın.benim 9.gunum bugün.Tr
Ayin 13 de transfer oldum cnm 25 sonuc alcam baklm hayrlisi ilk bebgimde tup bebek cnm ondan deneyimliyimbacagimin on üst tarafina ve kollarima da vuruyorm daha incede 4 ay oyle kullndim.yoksa gobkte yer kalmiyo artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?