• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ayyy insallah önce sen sonra ben güzel haberler alırız çok heycanli ve stresli beklemek yaaa. Senin 4. Günün bugün o zaman belirtilerin neydi yada var mi

Evet çok heyecanlı bir bekleyiş 5. Günüm canım ama bir belirtim yok:KK17:

Ayyy insallah önce sen sonra ben güzel haberler alırız çok heycanli ve stresli beklemek yaaa. Senin 4. Günün bugün o zaman belirtilerin neydi yada var mi
Canm seninle ayni sayılırz benmde 25 ekim test günüm 3.gün emriyosu iki tane dondurulmuş koyuldu ilk tedavimi 3 yil once oldum cok şükür iki yasinda kızm var. Simdide kızıma kardes istiyoz insallah hayirli donuc aliriz. Bu arada ilac ve igneleri hamileligimin 16. Haftasina kadar kullnmistim. Rabbim hic kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.bütün arkadaslarmuz olumlu sonuc alir insallah

Hamile olan arkadaşlar merak ediyoruz lütfen transferden sonraki belirtilerinizi yazar mısınız neler hissetmistiniz çok merak ediyoruz umut olsun

Allah yardımcımız olsun canım.inşallah bir an evvel kavuşursun bebişine
Amin canım, tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin duaları kabul olsun, bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla ve tüm hamişler sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inş Geçen sefer hamile kalabildim ama hamilelik devam etmedi.. zorlu bir süreç , herkesin duası kabul olsun inş

Ay hastaneye gittim almadılar kan acilde. Muayene olcakmisim en erken çarşamba randevu var :) kasitli bi şekilde çarşambayı bekletiyorlar bana
Betayı vermek gidiyorsun zaten özelden yapıyorlar tahlili nie dr u şart koydular ki
Ben de dün verdim hastanede kayıt açıyorlar , 122 tl muayene ücreti ödedim hcg tahlili yaptırabilmek için , ben de şok oldum , önümüzdeki on gün içinde tekrar yaptıracağım hcg tahlilleri ücretsiz olacakmış.... napim oldu artık

Merhaba arkadaslar
Tup bebekte 3. Denemem Bugün transferimin 8. Günü ve hiç bir belirti yok biraz öncede su gibi foş diye akıntı geldi kokusuz ve renksiz isemis gibi oldum böyle benim gibi olupta hamile kalan varmi

Hamile olan arkadaşlar merak ediyoruz lütfen transferden sonraki belirtilerinizi yazar mısınız neler hissetmistiniz çok merak ediyoruz umut olsun
Cnm iki negatifim var oyuzden en buyuk belirtim ayaklarm ve sirtimn hastanedn ciktigimdan beri usumesiydi birde 6. Gunde sabahlri baslayan bir iki gn suren hafif bulanti
İnsallah gzlbhaberlerni aliriz aminnn

Ben de dün verdim hastanede kayıt açıyorlar , 122 tl muayene ücreti ödedim hcg tahlili yaptırabilmek için , ben de şok oldum , önümüzdeki on gün içinde tekrar yaptıracağım hcg tahlilleri ücretsiz olacakmış.... napim oldu artık

Canım ben daha önce hastanede çalıştım sadece beta vermeye geliyorlardı biz onlara özelden beta hcg kaydı açıyorduk muayene kaydı falan yok.
Arkadaşlar dan giden olursa ille muayene kaydı derlerse özelden sadece beta vericem deyin bildiğiniz para tuzağı ya

Kızlar bugün 3 aile arkadaşlarla buluştuk birinin 2 birinin 1 yaşında çocuğu var biri normal yolla hamile kaldı birisi ise ilk tüp bebek denemesinde çocukları da çok tatlı maşallah Allah'ım hayırlı ömürler versin herkesin evladına ama içim burkulmadan da edemiyorum olmayacak diye korkuyorum hele ilk tüp bebek denemem negatif olunca :( Allah'ım nolur kabul et dualarımızı bizlere de evlat nasip et hayırla ve de sağlıkla :(

Kızlar bugün 3 aile arkadaşlarla buluştuk birinin 2 birinin 1 yaşında çocuğu var biri normal yolla hamile kaldı birisi ise ilk tüp bebek denemesinde çocukları da çok tatlı maşallah Allah'ım hayırlı ömürler versin herkesin evladına ama içim burkulmadan da edemiyorum olmayacak diye korkuyorum hele ilk tüp bebek denemem negatif olunca :KK43: Allah'ım nolur kabul et dualarımızı bizlere de evlat nasip et hayırla ve de sağlıkla :KK43:
Sn yine iyisin bn lise arkdslrmla bulstm 15 kisi 11 inin cocugu var 3 hamile bn saptim :)
Sni cok ii anliom ama hersy nasip zamani gelnce olck insallah tez zamanda gzl hberini alrz insllah ❤️

Cnm iki negatifim var oyuzden en buyuk belirtim ayaklarm ve sirtimn hastanedn ciktigimdan beri usumesiydi birde 6. Gunde sabahlri baslayan bir iki gn suren hafif bulanti
İnsallah gzlbhaberlerni aliriz aminnn
Inşallah canım amin göğüs ağrısı var mıydı ara ara kasik ağrısı falan

Back