- Emoji Skoru
- 939
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.801
Bencede canım zorlamamak lazım. Hayırlısı inşallah pozitifi alırım bende.hala göğüs hassasiyetim devam ediyo zaten. Tek belirtim ve mutluluk kaynagimKısmet demek ki çarşamba günüymüş
Insllah bebisler tutunca 3 aya kadar galiba yanlis bilmiyosamCanlar transferden sonra verilen bu ilacları daha ne kadar kullanacağız.
Ewet idrar testiydi canim artik bitti zaten yarina ne kaldiki yarina hayirli haberi alirsin insallahI
Idrar testi mi yapmistin canım.artik pazartesi vercem kan ne olmuş içerde gorcez bakalım:)
Yaaa çokmuş strese giriyorum iğne zamanı elimde olmuyor.Insllah bebisler tutunca 3 aya kadar galiba yanlis bilmiyosam
Çarşambaya kaldı benim test canım.randevusuz bakmiyolarmissEwet idrar testiydi canim artik bitti zaten yarina ne kaldiki yarina hayirli haberi alirsin insallah
Progesteron iğne mi yapiyosun canimYaaa çokmuş strese giriyorum iğne zamanı elimde olmuyor.
Canim benim ne soylesem bos biliyorum yuregine ates dusen sensin ama emin ol seninle paylasiyoruz paylasiyorum dedigin gibi herseyde war bir hayir bazen bunu gormeye ihtiyacimiz oluyor ama sabretmek lazim sabir bu dunyanin en aci en agir cilesi Rabbim kendiliginden wersin sana hic beklemedigin bi anda hicbir tedawi olmadan zamani war aminler bosa degil gelecek birgun o gun en yakin zaman olsun insallah Rabbim yar we yardimcin olsunKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Acile gidip wer canim acilde gun icinde cikiyorÇarşambaya kaldı benim test canım.randevusuz bakmiyolarmiss
Canim pkolumusun pkolulara weriyolar genelde cunku biz pkolularin hamilelik sekeri cikma orani daha yuksek kullandigin ilac insulin direncini duzenlemek icin belki doktorun olmadan engel olmak icin kullandiriyordurBende bilmiorm hep gidince sorcam diorm unutuyorum ama kullanan yok herlde ben herkes kullanior saniorm simdide kalp atisina kadr ic dediler ama seker ilaci bu bebege zarri olmuyormuki bilemedim
Progestan hibor bir iğne dağa var ismı aklımda değil canimProgesteron iğne mi yapiyosun canim
Senin kaçıncı gün canım?Ay canım ilk 3 gün afedersin buyugumu yapmadim korkudan:) ama sonra alisiyosun. Ikinmadan yapman lazım. Suan dikkatli bi şekilde hayatıma devam ediyorum iş yapmadan ağır kaldırmadan falan:) stres yapma fazla
Bencede canım zorlamamak lazım. Hayırlısı inşallah pozitifi alırım bende.hala göğüs hassasiyetim devam ediyo zaten. Tek belirtim ve mutluluk kaynagim
Acilde dediler zaten canım. Kadın doğumu isteyecek testi dediler.ilk kez boyle bir şey duydumAcile gidip wer canim acilde gun icinde cikiyor
9. Günüm canımSenin kaçıncı gün canım?
Ay bana iğne vermedigine o kadar seviniyorum ki. Bana vajinal jel verdi. Ignelerden mahvolmustum artikProgestan hibor bir iğne dağa var ismı aklımda değil canim
Progestan vajinal fitil verdi onuda kullanıyorum yumuşak kapsül sabah ikindi gece 2 ser taneAy bana iğne vermedigine o kadar seviniyorum ki. Bana vajinal jel verdi. Ignelerden mahvolmustum artik
Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Himm zor kullanmak ama inşallah emeklerimize değer canım.kendini kasmazsan rahat olur iğneler ama işte kasiyoruzProgestan vajinal fitil verdi onuda kullanıyorum yumuşak kapsül sabah ikindi gece 2 ser tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?