• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Öyle canm kk de jel kullananları okursan genellikle böyle yorumlarla karşılaşırsın.Yani farklı renklerde lekelenmeler görülebiliyor ve normal karşılanıyor canm.
Himmm ozmn tmm cnm ck tsk ederm insan ufack bsyden korkuo tbi Allah razi olsn ❤️

Arkadaslar transferden sonraki verilen iğneleri de kendimiz vurabiliyo muyuz yoksa onlari dışarda mi vurdurmamiz gerekiyo

Çok sağol cancan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Transferin 23. Günü keseler göründü. Ama birinin besin kesesi o zaman görünmemişti. Bugün 26. Günü iki kese de yerleşmiş artık.

Dua ediyorum inanın hepinize :)
Canım sen kalp atışını duydun mu peki

Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Canımm bizi en iyi birbirimiz anlarız. Aynı süreçlerden geçiyoruz. Çok üzüldüm. Aynı gün transfer olmuştuk seninle. :( Kısmet değilmiş elbette üzüleceksin ama çok yıpratma kendini . Morallen biraz. Gün doğmadan neler doğar. 5. Denemede Hamile kalan arkadaşlarımız da oluyor görüyorum burda. Pes etmeyelim hayırlı zaman değilmiş diye düşünelim.

Back