- Emoji Skoru
- 610
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi floransa17
- #7.761
Folik Asit, Climara Forte Bant, Progestan, ClexaneMeri sen ilaç olarak ne kullanıyorsun
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Sana neler verdiler ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik Asit, Climara Forte Bant, Progestan, ClexaneMeri sen ilaç olarak ne kullanıyorsun
Folik Asit, Climara Forte Bant, Progestan, Clexane
Sana neler verdiler ?
Bant neden vermediler acaba?Canım bana da bant dışında hepsini verdiler![]()
Bant neden vermediler acaba?
Basiniz sagolsun allah sabirlar versin. Kimseye evlat acisi vermesin allah. Bak senin sirf bu yuzden o istedigi icin yola devam etmen lazim. Cok zor bi durum. Tarifsiz. Topatlaninca bunu kendin icin yapman gerekAllah razi olsun hepinizden ne güzel şeyler yazmışsınız vallahi cok iyi geldi
gece sabaha kadar hamile olduğum zamanki yazdığım topigi okudum
Hemen kendini bırakacak biri değildim ama bu tedavinin çok büyük önemi vardı ablam 14 ay önce 12 yaşında altın saçlı mavi gözlü kızını trafik kazasında kaybetti çok zor günler geçirdik ailecek bu dünyada cehennemi yaşadık resmen ablamin ancak çocuk yaparsa açısının hafifleyecegini söylediler ikna ettik şu anda 2 aylık oğlu var biraz iyi geldi ama hala hergün ağlıyor
Ben yılbaşında ablamin yanına gidicektim bana gelme masraf yapma bi an önce tedavine başla bana Yetiş türkiyeye gelince benimkine arkadaş olsun beraber büyütelim dedi kendimden sonra ablam için çok istedim
meleğimiz ikiz olsun teyze lütfen ben bakarım gelince diyordu tedaviye gitmeden önce ziyaret edip Teyzem ikizleri almaya gidiyorum yine sevmeye gelirsin demiştim beni bu bağlantı yıktı düşük yaptıktan sonra bile bu kadar ağlayıp düşmedim
Rabbim evlat acisiyla imtihan etmesin allah herseyin hayırlısını versin sizlerin yüzü gülsün inşallah
Vardır illa ki bir sebebi. Bana opuda yapıştırdılar. Hâlâ yenileyerek kullanıyorum.Bilmiyorum canım halbuki aldırdılar bana daha öncesinde ama transferden sonra aradım kullanmayacaksınız dediler
Vardır illa ki bir sebebi. Bana opuda yapıştırdılar. Hâlâ yenileyerek kullanıyorum.
Nice KK üyesi der ki göğüs şişlik sertlik ve dolgunluğu hamilelik belirtisidir.Herkese iyi pazarlar kızlar..tecrubesi olanlara bir soru? Transferden sonra 6. Günümdeyim dünden beri göğüslerim sertleşti içine taş koymuş gibi:) normalde adet öncesi böyle bişey hissetmezdim.sizce bunu hamilelik belirtisi saymalimiyim..gunler geçmek bilmiyor ya
Inşallah öyledir canım sevinmek istiyorum kursağımda kalır diye korkuyorum.ilk denemem canım,hepimizin hayali bir an önce gerçek olsun insallahNice KK üyesi der ki göğüs şişlik sertlik ve dolgunluğu hamilelik belirtisidir.İnşallah senin için de öyledir canım. Kaçıncı tüp bebek denemen? İlk sanırım
![]()
Daha önce tüp bebek yaptırmadım ben de ilk kez tecrübe ediyorum ama bence umutlanacağın tek şey betahcg değerin olsun. Sevinim havalara uçacağın şey ise bebeğinin kalp atışı... inşallah rabbim bunları sana bu ay yaşatır.Inşallah öyledir canım sevinmek istiyorum kursağımda kalır diye korkuyorum.ilk denemem canım,hepimizin hayali bir an önce gerçek olsun insallah![]()
Aynen cnm sorsturdum kullananlr vrmis endikendim bian belki ilaci brk demeyi unttulr karistirdilrmi acaba dedm tmmdir sorn yk tsk edermBilmem ki bende ilk defa duydum belki senin kan testlerinle ilgili bişeylerdir. Sen yine de kalp atışına kadar kullan. Bebeğe zararı olsa vermezler heralde.Sonuçta hamile şeker hastaları da kullanıyor
![]()
Merhaba herkese mutlu haberlerin alınacağı günler dilerim.bu zorlu sınavda Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.kimsenin emeğini boş etmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım benim ki de 3 gün önce öyle geldi . Hemşire normal dedi jel her renkte gelebilir havayla temasından kaynaklı dedi korkmaArkadaslar merhaba jeli siyah geri gelen vrmi kanama mi olcm nden bole gelio
Amin kuzum insallah hepimize yaşatır,zaten hcg yede fazla dayanamayıp yarın bi baktircam:)belki umutlanacak bi değer çıkar ya da tam tersi negatife hazırlarım duygu dunyamiDaha önce tüp bebek yaptırmadım ben de ilk kez tecrübe ediyorum ama bence umutlanacağın tek şey betahcg değerin olsun. Sevinim havalara uçacağın şey ise bebeğinin kalp atışı... inşallah rabbim bunları sana bu ay yaşatır.![]()
Suan cok korku doluyum siyah miydi snnkide tamamen ve duzldimi drye siyah dedin deilmi birde memoriale mi sormustn :/Canım benim ki de 3 gün önce öyle geldi . Hemşire normal dedi jel her renkte gelebilir havayla temasından kaynaklı dedi korkma
Hayırlısı olsunAmin kuzum insallah hepimize yaşatır,zaten hcg yede fazla dayanamayıp yarın bi baktircam:)belki umutlanacak bi değer çıkar ya da tam tersi negatife hazırlarım duygu dunyami![]()