• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar bugün transferimin 3. günü (transfer gününü saymıyorum) test günüm 21'i. 20'sinde de regl olmam lazım. öncesinde hiç test yapmayı düşünmüyorum şimdilik. zaten regl olmazsam tutmuştur diyebilirim.
transferin 1. ve 2. günü sol kasığımda ara ara çok hafif batma oluyordu bugün hiç olmadı. bugüne kadar hiç lekelenmem de olmadı. yani anlayacağınız hiç belirti yok.
hamile kalan arkadaşlar sizin nasıldı ilk 3 günününü biraz anlatır mısınız?
içimde ne olumlu ne olumsuz hiç bir his yok. ne umut ne umutsuzluk. resmen bir boşlukta gibiyim.
Canım adet gelmezse tutmuş diyemezsin çünkü kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor o ilaçları bırakınca adet oluyorsun

Canım adet gelmezse tutmuş diyemezsin çünkü kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor o ilaçları bırakınca adet oluyorsun

yok canım ben ilaç kullanmıyorum folik asit dışında. naturel transfer oldu benimki.

senin ilk günlerde nasıldı belirtilerin canım?

Bende adet olmazsan hamilesin diyodum. Suan bütün hevesim kaçtı:KK43: ama adet olursan ilacı kesiyosun dedi hemşire ve kagidimda yazıyo.ilaclar nasıl adeti engellesin ki
Canım adet olmayı engelliyor çünkü Rahmi kalınlaştırmak için ilaç veriyorlar .Test negatif olunca ilacı bırak diyorlar ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oluyorsun .Bazen ara kanama yaşayıp ilaç kullanırken kanaması olanlar oluyor onlar istisna .

Bende adet olmazsan hamilesin diyodum. Suan bütün hevesim kaçtı:KK43: ama adet olursan ilacı kesiyosun dedi hemşire ve kagidimda yazıyo.ilaclar nasıl adeti engellesin ki

Canım bende anlamadım ama arkadaş haklı bence kendi adıma progestan folic estrofem clexane kullanıyorum gecikme yapabilir bence ilaçlar bünyede ama benim de hevesim kaçtı son güne kadar beklerim diyordum :cry:

yok canım ben ilaç kullanmıyorum folik asit dışında. naturel transfer oldu benimki.

senin ilk günlerde nasıldı belirtilerin canım?
O zaman canım senin için sıkıntı yok .estrofem kullanıyoruz mesela o rahim kalınlaşrıtıcı. Canım benim belirti olarak kasıklarımda anlık iğne batması oluyordu özellikle ilk 5 gün kasıklarımda çok bariz sancılar oldu .Gögüs ağrım oluyordu ama progesteron yapar mış .Belirti olmayıp ta pozitif alanda çok canım dualarımız sizlerle

Canım bende anlamadım ama arkadaş haklı bence kendi adıma progestan folic estrofem clexane kullanıyorum gecikme yapabilir bence ilaçlar bünyede ama benim de hevesim kaçtı son güne kadar beklerim diyordum :cry:
Hiç hevesin kaçmasın canım benim yavrun inşallah şuan sana sımsıkı tutundum anne diyordur.

Canım adet olmayı engelliyor çünkü Rahmi kalınlaştırmak için ilaç veriyorlar .Test negatif olunca ilacı bırak diyorlar ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oluyorsun .Bazen ara kanama yaşayıp ilaç kullanırken kanaması olanlar oluyor onlar istisna .
Yaa ilk kez duydum valla.tuh bende kendi kendime moral veriyodum bak adet olmuyosun en azından falan diye

:( keşke okumasaydik o mesajı.heves eder mutlu olurduk

Back