• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ayy ne güzel söyledin inşallah öledir ya inşallahhh:dua::dua:
olumlu düşünün canım şuan siz hamilesiniz embriyo içinizde ona sevgi ile bakın 9 ay 10 gün sonra da kucağınıza alın inşallah .Rabbim bu yolda kimsenin kucağına boş bırakmasın

olumlu düşünün canım şuan siz hamilesiniz embriyo içinizde ona sevgi ile bakın 9 ay 10 gün sonra da kucağınıza alın inşallah .Rabbim bu yolda kimsenin kucağına boş bırakmasın

İnşallah benimledir onunla konuşuyorum sürekli dua ediyorum allah ım kabul etsin inşallah bana sımsıkı tutunmuştur kuzum :dua:

Evet canım memoriale sordum şimdi düzeldi simsiyahti normal dedi her renkte geri gelebilir
Himm tmm cnm smdi baktm duzelmis gibi suan gelmio bakalm aksmkini yapinca nasl olck sknti olmz herlde bgun aksama doru tekrr karnm agrinaya basladi bakalm hayrlisi

Canim pkolumusun pkolulara weriyolar genelde cunku biz pkolularin hamilelik sekeri cikma orani daha yuksek kullandigin ilac insulin direncini duzenlemek icin belki doktorun olmadan engel olmak icin kullandiriyordur
Him pco bnde yok ama ailede seker var genetik belki ondn veya baska sy artk bilemiom kullanan vrsa sknti yk ozmn

Merhaba arkadaşlar 2 ekimde transferim oldu 4-5 gündür göbeğimin sağ alt çarprazında bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor böyle belirti yaşayanlar var mı ??

Merhaba arkadaşlar 2 ekimde transferim oldu 4-5 gündür göbeğimin sağ alt çarprazında bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor böyle belirti yaşayanlar var mı ??

Canım kan vermedin mi sen 2 Ekim de olmuşsun transferi 13 gün olmuş yani ???

2 ekim derken canım test yaptırmadın mi sen 13 gün olmus

Bebisim ohhhh ne guzel yapmissin kilo olayini. 2 kasimda saat kacta aceba benimde 2 kasimda saat 13:00 de muayenem var. Belki karsilasirsak bir merhaba demek isterim.

Canım selam cumartesi sabah 9 da randevumuz ama transferde o zaman mı olacak onu bilmiyorum Senin kaçındaydı transfer?

Canım selam cumartesi sabah 9 da randevumuz ama transferde o zaman mı olacak onu bilmiyorum Senin kaçındaydı transfer?
Tahmini 8 kasim diyorlar ama en son sozu 2 kasimda muayenemde soyler. Bana biraz daha gecer gibi geliyo ama bilmiyorum

Amin canım 4 kere değil , sadece 4. De pozitifti, diğer 3 ü negatif ( biri kimyasaldı ) yapılması gereken her test yapıldı hem bana hem eşime, genetikte de sorun yok. Histereskopi yaptık en son onda da sorun yok. Neden olmadığı konusunda hiçbir fikrimiz yok☺️ En kötüsü de bu, keşke nedenini bilseydik :KK43:
Allah yardımcımız olsun canım.inşallah bir an evvel kavuşursun bebişine

Back