• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canlar transferden sonra verilen bu ilacları daha ne kadar kullanacağız.

I

Idrar testi mi yapmistin canım.artik pazartesi vercem kan ne olmuş içerde gorcez bakalım:)
Ewet idrar testiydi canim artik bitti zaten yarina ne kaldiki yarina hayirli haberi alirsin insallah

Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Canim benim ne soylesem bos biliyorum yuregine ates dusen sensin ama emin ol seninle paylasiyoruz paylasiyorum dedigin gibi herseyde war bir hayir bazen bunu gormeye ihtiyacimiz oluyor ama sabretmek lazim sabir bu dunyanin en aci en agir cilesi Rabbim kendiliginden wersin sana hic beklemedigin bi anda hicbir tedawi olmadan zamani war aminler bosa degil gelecek birgun o gun en yakin zaman olsun insallah Rabbim yar we yardimcin olsun:KK43:

Bende bilmiorm hep gidince sorcam diorm unutuyorum ama kullanan yok herlde ben herkes kullanior saniorm simdide kalp atisina kadr ic dediler ama seker ilaci bu bebege zarri olmuyormuki bilemedim
Canim pkolumusun pkolulara weriyolar genelde cunku biz pkolularin hamilelik sekeri cikma orani daha yuksek kullandigin ilac insulin direncini duzenlemek icin belki doktorun olmadan engel olmak icin kullandiriyordur

Ay canım ilk 3 gün afedersin buyugumu yapmadim korkudan:) ama sonra alisiyosun. Ikinmadan yapman lazım. Suan dikkatli bi şekilde hayatıma devam ediyorum iş yapmadan ağır kaldırmadan falan:) stres yapma fazla
Senin kaçıncı gün canım?

kızlar bugün transferimin 3. günü (transfer gününü saymıyorum) test günüm 21'i. 20'sinde de regl olmam lazım. öncesinde hiç test yapmayı düşünmüyorum şimdilik. zaten regl olmazsam tutmuştur diyebilirim.
transferin 1. ve 2. günü sol kasığımda ara ara çok hafif batma oluyordu bugün hiç olmadı. bugüne kadar hiç lekelenmem de olmadı. yani anlayacağınız hiç belirti yok.
hamile kalan arkadaşlar sizin nasıldı ilk 3 günününü biraz anlatır mısınız?
içimde ne olumlu ne olumsuz hiç bir his yok. ne umut ne umutsuzluk. resmen bir boşlukta gibiyim.

Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine

Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86 çok zor bir süreçten geçmişsin canim
Yaşın 29 du sanırım
46 yaşında artik son yumurtasi kalana kadar deniyenelri duymuşsundur ve umudunu yitirmiyorlar daha yeni oyle birini daha duydum
Kendim adina cok mu gec kaldim artik şansım yok mu derken (ben de 40 im) Beni unutlandiran birilerinden gelen bu haberler oluyor..
Acaba ben de o sansli kisilerden olabilirmiyim diyorum
Yaşından dolayi biraz ara verip dinlenip sonra tekrar deneyebilirisn
lütfen artik bitti umudum yok deme bizi cok üzersin
Burda negatifi gören senin gibi bircok kişiyle birlikte ayni hüznü yaşıyoruz
Ama allahtan ümit kesilmez
Allah bize bebeğimizi gönderecekse o günü sadece O biliyor
Ta ki doktorlar artik bize boşuna denemeyin dedigi güne kadar
Simdi konudan uzaklaş ama bizden uzaklaşma
Seninle ayni heyacani yaşadık bu hafta
İnaniyorim ki senin ve negatifi gören bircok arkadaşımız burdan güzel haberler paylaşıcaksiniz birgun

Back