2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bende aynısını yapcam cnm doktorumdan onay bekliyorum.. sizlere doktorunuz onerdi mi boyle birşey oldu mu
benim adet düzenli geldiği için birşey kullanmadım hiç canım
ben troid ilacı kullanmaya başladım tüp bebek sürecine girdiğimde yapılan testler sonucu bu drum başlattı

Sakın ol canım telaş yapacak hiçbir şey yok. Ben iğneleri kendim yapamadım hastanede yaptırdım saatine uyduktan sonra hiç sıkıntı yok. Bol bol gezdim yumurta toplama gününe kadar tedavi olan ben degilmisim gibi kafa dağıttım. Sen ne kadar pozitif olursan o kadar güzel geçer tedavi
doğru diyorsun canım bende yapamazsam sağlık ocağında yaptırırım artık çok teşekkür ederim.

İ

Canım ilk randevuya adetliyken gitmeye gerek yok daha çok bilgilendirme yapıyor doktorun süreci anlatıyor ve sorular soruyorlar. Adetliyken yaptırcağınız testleri yazıyor, testleri size yakın bir yerde de yaptırabilirsiniz.
Canım bir yerle görüştüm herşeyi kendileri yapmak istiyor öyle dışardan kabul etmiyorlar test tahlil vs

canım doktor onay verdiyse hiç birşey olmaz merak etme.iyi ki çektirmişsin dert açardı başına hamilelikte dişler sıkıntı çıkarıyormuş çünkü.. canım arı sütünü fln bu süreçte mi kullanıosun. bana hiç birşey demedi günlük yeme şeklime devam ediyorum. kullandığım sadece folik asit . sen nasıl besleniyorsun?
Ya ne bileyim metabolizmam iyi olsun guclu olsun diye saglikli ne varsa tuketmeye calisiyorum. Bal polen propolis karisimi. Genelde meyve sebze. Sut yogurt organik aliyorum. Kefir iciyorum. Her sabah muhakkak taze sikilmis portakal yada mandalina suyu iciyorum. Buna ragmen bugun gribal bir durumum var. :) surekli badem yiyorum opudan oncede hep cig badem yedim. Arastirmadim iyimi geliyor bilmiyorum ama hep canim istiyo. Ve kabak cekirdegi yiyorum. Salam sucuk yada tatlilardan uzak duruyorum. Folik asit filan 15 inde basliyo benim

Transferinde 6. Günde olan arkadaşlar nasılsınız. Neler hissediyorsunuz. Başlarda hiç düşünmüyordum ama sona doğru yaklaştıkça stres olmaya başladım acaba benimle mi bebişlerim :işsiz:
Benim gogusler dünden beri acimaya başladı dün aksama kadar ara ara adet olcak gibi kasiklara batma da oldu bugunde devam ediyor belirti yok derken bi anda bunlar başladı
Yarın bi gebelik testi yapacam yine 7.gun çift çizgi görürsem
Cumartesi kan vermeye gidecem :)) az kaldı benim akibetim

Benim gogusler dünden beri acimaya başladı dün aksama kadar ara ara adet olcak gibi kasiklara batma da oldu bugunde devam ediyor belirti yok derken bi anda bunlar başladı
Cumartesi kan vermeye gidecem :)) az kaldı benim akibetim[/QU
adetin 21.günğ transfer oldum dondurulmuş tedavisi.Benimde normal adetime 2 gün var bu sabahtan beri belli aralıklarla adet sancısı gibi giriyor kısa süreli bir şekilde ayaklarımı ısıtamıyorm dediğin gibi görüşlerim şiş sert dokununca acıyor iğnenin etkisiyle şişmiş olabilir diye düşünüyorum umarım adet olacağım için değildir ve çok korkuyorum. Bugün merakımı yenilip test yaptım ama negatif çıktı gerçi daha 6. Gün varsa da çıkmaması normal ama bir ümit iste

adetin 21.günğ transfer oldum dondurulmuş tedavisi.Benimde normal adetime 2 gün var bu sabahtan beri belli aralıklarla adet sancısı gibi giriyor kısa süreli bir şekilde ayaklarımı ısıtamıyorm dediğin gibi görüşlerim şiş sert dokununca acıyor iğnenin etkisiyle şişmiş olabilir diye düşünüyorum umarım adet olacağım için değildir ve çok korkuyorum. Bugün merakımı yenilip test yaptım ama negatif çıktı gerçi daha 6. Gün varsa da çıkmaması normal ama bir ümit iste

Ay ben de yarın yapsam mu diyorum ya , senin transfer hangi gün oldu ?

Günaydın arkadaşlar ben de salı günü transfer oldum :dua::dua:

test günün ne zman Pelosh01 Pelosh01

Kızlar benim tam tedavim başlamadı aranıza bende katılabilir miyim floransa17 floransa17

tabi canım ne demek.. ne aşamadasın.. yaş.ilk mi bu. başka çocuk var mı? @Obez_sirine

garemis garemis bir tane oğlun vardı sanıyorum inşallah Allah bi kardeş gönderir en kısa zamanda.. tekrar deneyecek misin?

Anneveoglusu ve gulumse-hayata kizlar 20 lik dis cektirdim bu surecte. Tabi doktora danisarak. Gebelikte basima is acmasin diye. Antibiyotik filan insallah cok etkilememistir beni o_O rontgen. Ay hersey organik ari sutu bal vesaire derken disi halledeyim diye antibiyotik ictim. Allah hayirlisini versin

Yonca___ Yonca___ cım zaten antibiyotik kullandık transferden bir gün öncesine kadar .. transfer sonrası önemli..

Kizlar benim 12 yumurtam toplanmisti 3. Gune 9 tanesi gelebildi 5. Gunede sadce 1 tanesi gelebildi onu dondurduk biz genetige gonderecegimiz icin doktorumuz adetliyken gel goruşelim. bida igenelere baslayip yumurta toplayalim dedi aranizda bunu yasayan var mi hemen adetliyken basliyo mu ara mi veriyo

5. günü gören yumurtayı koyup niye denemiyo da tekrar iğne vs diyo?
daha önce düşük var mıydı sende? neden genetiğe gönderdiniz? S Sabrsukurdua

Merhaba arkadaşlar 17 aylık evliyim 35 yaşındayız aşılama yapılacaktı bu ay bize fakat eşimin sperm sayısında inanılmaz bir düşüş oldu ve doktor artık aşılama yapmıyor direkt tüp bebeğe yönlendiriyor ve benim bu konuda hiç bilgim yok bana biraz bilgi verirmisiniz

Ruhudeli Ruhudeli merhaba, başka doktor görüşü aldınız mı eğer 2-3 doktor aynı şeyi söylüyorsa dinleyin derim.. ama bana kalırsa yaş 35 ise ve spermle ilgili sıkıntı varsa tüp başarı oranı daha yüksek.. aşılama ile vakit kaybetmemek lazım..siz bilirsiniz tabi

6.Gün testte cikiyo mu ya.yapasimi getiriyosunuz bak :)

6. de çıkmaz yapıp moralinizi bozmayın rapunzelesk rapunzelesk

Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86 belirti olması güzel , iyi haber gibi geldi.. sen yine de testi 8. yap
bende 5. günden sonra hayat normale dönmüştü anlamıştım olmadığını

Back