2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

genetik için için isteniyor haklısın
inşallah bu sefer daha çok 5. güne gider peki yumurta gelişimi ve kaletisi için bizim merkez arı sütü kullandırdı sende kullanıyormusun
Bana bsy onermediler canim benim 6 yumurta vardi basta ignelerden sonra 12 oldu gelisimi buyuklugu gayet iyiydi aslinda bende sasirdim 5. Gune 1 tane kalmasina bu sefer bende alcm ama ari sutu

Anneveoglusu ve gulumse-hayata kizlar 20 lik dis cektirdim bu surecte. Tabi doktora danisarak. Gebelikte basima is acmasin diye. Antibiyotik filan insallah cok etkilememistir beni o_O rontgen. Ay hersey organik ari sutu bal vesaire derken disi halledeyim diye antibiyotik ictim. Allah hayirlisini versin

canım doktor onay verdiyse hiç birşey olmaz merak etme.iyi ki çektirmişsin dert açardı başına hamilelikte dişler sıkıntı çıkarıyormuş çünkü.. canım arı sütünü fln bu süreçte mi kullanıosun. bana hiç birşey demedi günlük yeme şeklime devam ediyorum. kullandığım sadece folik asit . sen nasıl besleniyorsun?

Sorma canım
Zaten tedirginim
5 gündür kan vermedim içerde ne oluyo haberim yok.

Bi de yarına kalırsa iyice artacak telaşlı bekleyiş
Ayyyy canim benim goz gormuyo falan insan iyice meraklanıyor dr. Bekle canım iş yerini arasan bi saat gecikrnecgini söylesen.yarina bırakma gelmişken. Dr.2 ye doğru falan gelir tam sen gidersin o gelir

Merhaba arkadaşlar 17 aylık evliyim 35 yaşındayız aşılama yapılacaktı bu ay bize fakat eşimin sperm sayısında inanılmaz bir düşüş oldu ve doktor artık aşılama yapmıyor direkt tüp bebeğe yönlendiriyor ve benim bu konuda hiç bilgim yok bana biraz bilgi verirmisiniz
Merhaba canım,
Ben de 35 yaşındayım ve eşimde OAT sendromu var ve biz de aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe geçtik.
Benim de ilk denemem olacak. Yarın Opum var hayırlısı inşallah.
Canım önümüzdeki adetin üçüncü gününde hormon testlerini yaptırıyorsun. Doktor ona göre kullanacağın ilaçları belirliyor. Bir sonraki adetin üçüncü gününde ultrasona çağırıyor ve ilaçlara başlıyorsun. Hiç korkmana gerek yok her süreçte bilgilendirme yapıyorlar zaten.
Ayrıca bu topiktedeki arkadaşların deneyimlerini paylaşmaları da çok faydalı oldu benim için. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Maşallah canimmm çok sevindim :nazar::nazar::dua:

Ayy maşallah maşallah canım tebriklerrrr darısı başımıza :anneadayı:

:KK76::halay::KK49: cok sevindim cnm

çok güzel csnım çok sevindim

Hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın :) Darısı bizlere olsun inşallah :)

Allah razi olsun herkesten cok saolun Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah dualarm sizinle ❤️❤️❤️

Bana bsy onermediler canim benim 6 yumurta vardi basta ignelerden sonra 12 oldu gelisimi buyuklugu gayet iyiydi aslinda bende sasirdim 5. Gune 1 tane kalmasina bu sefer bende alcm ama ari sutu
benimde 12 toplandı 8 i döllendi arkadaşım 3. günde 3 tane donduruldu benimde
arı sürü iyi geliyormuş has benimkileri 5. güne götüremedi inşallah seninkiler olur
eğriçayır marka benim kullandığım arkadaşım bilgin olsun

Kızlar meraba sessiz sessiz hep yanınızdayım geçen hafta cuma günü opum vardı yaş 39... 5 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi çok şükür sonra da bekledik 5. güne gitsinler diye gittilerde çok şükür hatta bi tanesi 6. güne bırakıldı bugünde ondan haber bekliyorum.. pgt yapılacaktı embriyolarima ama biz son dk vazgeçtik tevekkül etmek istedik Rabbim neyi takdir ederse dedik eşimle benim kromozom analizi temiz geldi 6. ve son denemem maddi manevi.. güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım hep sizinle..
hayırlı olsun canım tedaviniz benimde 40 yaşındayım
hayırlı olsun inşallah inşallah rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım

Merhaba arkadaşlar 17 aylık evliyim 35 yaşındayız aşılama yapılacaktı bu ay bize fakat eşimin sperm sayısında inanılmaz bir düşüş oldu ve doktor artık aşılama yapmıyor direkt tüp bebeğe yönlendiriyor ve benim bu konuda hiç bilgim yok bana biraz bilgi verirmisiniz
arkadaşım tüp bebek merkezi ve dr araştırmasına girmen gerekiyor bu noktada
dr ile görüştüğünde sana uygulanacak tedavi şekillenecek
aşılama gibi iğneler filan dozu biraz yüksek oluyor daha çok yumurta oluşsun diye
yumurtalar toplanıyor buna opu deniliyor aynı gün eşinde örnek veriyor ve merkezden ayrılıyorsunuz bir gün sonra kaç tane döllendiği bildiriliyor sonra 3 ve 5. günlerde kaç tane embriyo kaldığı bildiriliyor dr taze embriyo transferi yapıyorsa rahim kalınlığı hazırlandığında transferin oluyor doldurulmuş embriyo kararı veriyorsa adet oluyorsun bir sonraki adette bu sefer transfer hazırlığı oluyor

Back