- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #7.101
![BEYAZGULL](/data/avatars/s/357/357544.jpg?1464333369)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın :) Darısı bizlere olsun inşallah :)Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Bana bsy onermediler canim benim 6 yumurta vardi basta ignelerden sonra 12 oldu gelisimi buyuklugu gayet iyiydi aslinda bende sasirdim 5. Gune 1 tane kalmasina bu sefer bende alcm ama ari sutugenetik için için isteniyor haklısın
inşallah bu sefer daha çok 5. güne gider peki yumurta gelişimi ve kaletisi için bizim merkez arı sütü kullandırdı sende kullanıyormusun
Anneveoglusu ve gulumse-hayata kizlar 20 lik dis cektirdim bu surecte. Tabi doktora danisarak. Gebelikte basima is acmasin diye. Antibiyotik filan insallah cok etkilememistir benirontgen. Ay hersey organik ari sutu bal vesaire derken disi halledeyim diye antibiyotik ictim. Allah hayirlisini versin
Canım sen naptın dr görüstun muBEYAZGULL hastanede msn
Kan verdim bekliyorum doktorun ameliyatı varmış 13.30 a kadar bekliycem. Gelmezse mecbur ise döneceğim. Yarına kalacakCanım sen naptın dr görüstun mu
Heyecanı arttırmak için hayat herşeyi sunuyor desene inşaallah hayırlı güzel haberler alırsın canim.Kan verdim bekliyorum doktorun ameliyatı varmış 13.30 a kadar bekliycem. Gelmezse mecbur ise döneceğim. Yarına kalacak
Sorma canımHeyecanı arttırmak için hayat herşeyi sunuyor desene inşaallah hayırlı güzel haberler alırsın canim.![]()
Ayyyy canim benim goz gormuyo falan insan iyice meraklanıyor dr. Bekle canım iş yerini arasan bi saat gecikrnecgini söylesen.yarina bırakma gelmişken. Dr.2 ye doğru falan gelir tam sen gidersin o gelirSorma canım
Zaten tedirginim
5 gündür kan vermedim içerde ne oluyo haberim yok.
Bi de yarına kalırsa iyice artacak telaşlı bekleyiş
Merhaba canım,Merhaba arkadaşlar 17 aylık evliyim 35 yaşındayız aşılama yapılacaktı bu ay bize fakat eşimin sperm sayısında inanılmaz bir düşüş oldu ve doktor artık aşılama yapmıyor direkt tüp bebeğe yönlendiriyor ve benim bu konuda hiç bilgim yok bana biraz bilgi verirmisiniz
Hayırlı olsun, sağlıkcakla kucağınıza almayı nasip etsin AllahKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Maşallah canimmm çok sevindim![]()
Ayy maşallah maşallah canım tebriklerrrr darısı başımıza![]()
cok sevindim cnm
çok güzel csnım çok sevindim
Hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın :) Darısı bizlere olsun inşallah :)
Aminnn cnn allah razi olsun cok saolHayırlı olsun, sağlıkcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Canım hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallahAllah razi olsun herkesten cok saolun Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah dualarm sizinle![]()
Aminnn insallah Allah razi olsun cnm :*Canım hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah![]()
benimde 12 toplandı 8 i döllendi arkadaşım 3. günde 3 tane donduruldu benimdeBana bsy onermediler canim benim 6 yumurta vardi basta ignelerden sonra 12 oldu gelisimi buyuklugu gayet iyiydi aslinda bende sasirdim 5. Gune 1 tane kalmasina bu sefer bende alcm ama ari sutu
Bende bekleme surecindeyim. Goguslerim şişti sık tuvalet ve uyku dışında bi belirtim yok canim:) beklemek çok zormuş çoook:)@Zeyneptanemm @rune @xra221 @Yeniduam ve diğer taze anneler bize biraz bekleme sürecindeki gebelik belirtilerinden bahsedin lütfen
Bu hafta kan testine gün sayan çok kişi var anlatın azcık kızlar
hayırlı olsun canım tedaviniz benimde 40 yaşındayımKızlar meraba sessiz sessiz hep yanınızdayım geçen hafta cuma günü opum vardı yaş 39... 5 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi çok şükür sonra da bekledik 5. güne gitsinler diye gittilerde çok şükür hatta bi tanesi 6. güne bırakıldı bugünde ondan haber bekliyorum.. pgt yapılacaktı embriyolarima ama biz son dk vazgeçtik tevekkül etmek istedik Rabbim neyi takdir ederse dedik eşimle benim kromozom analizi temiz geldi 6. ve son denemem maddi manevi.. güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım hep sizinle..
arkadaşım tüp bebek merkezi ve dr araştırmasına girmen gerekiyor bu noktadaMerhaba arkadaşlar 17 aylık evliyim 35 yaşındayız aşılama yapılacaktı bu ay bize fakat eşimin sperm sayısında inanılmaz bir düşüş oldu ve doktor artık aşılama yapmıyor direkt tüp bebeğe yönlendiriyor ve benim bu konuda hiç bilgim yok bana biraz bilgi verirmisiniz