2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya ne bileyim metabolizmam iyi olsun guclu olsun diye saglikli ne varsa tuketmeye calisiyorum. Bal polen propolis karisimi. Genelde meyve sebze. Sut yogurt organik aliyorum. Kefir iciyorum. Her sabah muhakkak taze sikilmis portakal yada mandalina suyu iciyorum. Buna ragmen bugun gribal bir durumum var. :) surekli badem yiyorum opudan oncede hep cig badem yedim. Arastirmadim iyimi geliyor bilmiyorum ama hep canim istiyo. Ve kabak cekirdegi yiyorum. Salam sucuk yada tatlilardan uzak duruyorum. Folik asit filan 15 inde basliyo benim

ohhh maşallah:)) afiyet olsun. ben sağlıksız ne varsa onu yiyorum bu ara:))

adetin 21.günğ transfer oldum dondurulmuş tedavisi.Benimde normal adetime 2 gün var bu sabahtan beri belli aralıklarla adet sancısı gibi giriyor kısa süreli bir şekilde ayaklarımı ısıtamıyorm dediğin gibi görüşlerim şiş sert dokununca acıyor iğnenin etkisiyle şişmiş olabilir diye düşünüyorum umarım adet olacağım için değildir ve çok korkuyorum. Bugün merakımı yenilip test yaptım ama negatif çıktı gerçi daha 6. Gün varsa da çıkmaması normal ama bir ümit iste
Canim benimde 5.gune gidip dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane adetin 23.gun aldım bebisleri
Benim erken yapmaya başlama sebebim ikiz tuttuysa belki idrara erken düşer diye 5.gunden beri yapiyom:)) daha önceki hamileligimde 7.gun açık silik bi çizgi çıkmıştı

Back