2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 floransa17 canım 23 ekim benim ki 10 una transfer oldum fazla değil mi sence ?
13.gune kan testi vermişler bence geç
19 20 ekimde kan versen kesin sonuç alırsın bence yine de sen bilirsin tabi
Eger günler geçmek bilmezde sabirsizlanmaya başlarsan 19unda ver gitsin kanını:))
Ben cumartesi 8.gunumde kesin kan verecem dayanamıyorum çünkü

Eger günler geçmek bilmezde sabirsizlanmaya başlarsan 19unda ver gitsin kanını:))
Istanbulda misin canım sende. Beraber verelim moral veririz birbirimize:)

Aynen aynen vericem kanı ;)

Aynen iyi olurdu. Ben idrar testi bile almadim beklerim nolcak yea diyodum. Ama burda 6. Günleri 8. Günleri duyunca içim kıpır kıpır. Belirti falan var mı sende
Düne kadar hiç bişey yoktu sadece ateş basiyordu yanaklarim al al olmuştu :)) ama dün kasık ağrısı başladı göğüslerim acıyor ara ara uyku bastırıyor bi tuhaf oldum ya

Tamam canim sabah erkenden giderim kan vermeye özelde 1 saate çıkıyor sonucu yazarım buraya
Burda en düşük betahcg kan testi fiyati 100tl Acıbadem de 180 tl alt tarafı gebelik testi şok oldum ya daha 2 yıl önce 20tldi
Aaa yok artık bide 100 tl veremem bizimkiler gelmeden paraları bitirdi:) devlette veririz 1 saat bekleriz ins pozitif olur da:)

Düne kadar hiç bişey yoktu sadece ateş basiyordu yanaklarim al al olmuştu :)) ama dün kasık ağrısı başladı göğüslerim acıyor ara ara uyku bastırıyor bi tuhaf oldum ya
Benim de uyku var sık tuvalet var goguslerim şiş ve damar damar. Kasik ağrısı arada oluyo benim her zaman değil. Hep ilaclardan diyorum ama yani öyle belirti yok bende

Back