- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
- #7.181
floransa17 canım 23 ekim benim ki 10 una transfer oldum fazla değil mi sence ?
Kacinci gun embriyosu
Toplami 14 olunca baktir
5. Gun embriyosuna 9. Gun baktirsan cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
floransa17 canım 23 ekim benim ki 10 una transfer oldum fazla değil mi sence ?
Dayanacaz kardes napalım:)):
D ya ama bu yapanlar niye heveslendiriyo ama aa. Sabirsiziz surda:)
Dur ben bi yapayım negatif çıkarsa siz yapmayın çünkü testin daha erken olduğunu bile bile yapıp oturup üzülüyorum ondan siz de aynısı olur size de üzülürüm 6 ekim cuma oldu bugün 6.gun bekliyoz işte
Seninki çıkarsa bende yapcam :) aynı gün transferiyizDur ben bi yapayım negatif çıkarsa siz yapmayın çünkü testin daha erken olduğunu bile bile yapıp oturup üzülüyorum ondan siz de aynısı olur size de üzülürüm 6 ekim cuma oldu bugün 6.gun bekliyoz işte
Benim 6.gün çok açık çıktı :) ama dayanmak daha iyidir ben gaza geldimDayanacaz kardes napalım:))
13.gune kan testi vermişler bence geçfloransa17 canım 23 ekim benim ki 10 una transfer oldum fazla değil mi sence ?
2 gün daha beklicem 8. Gün yapcam dayanamiyoooooommmBenim 6.gün çok açık çıktı :) ama dayanmak daha iyidir ben gaza geldim
Istanbulda misin canım sende. Beraber verelim moral veririz birbirimize:)13.gune kan testi vermişler bence geç
19 20 ekimde kan versen kesin sonuç alırsın bence yine de sen bilirsin tabi
Eger günler geçmek bilmezde sabirsizlanmaya başlarsan 19unda ver gitsin kanını:))
Ben cumartesi 8.gunumde kesin kan verecem dayanamıyorum çünkü
Ya aslında benimki belli belirsiz bi çizgi çıktı da itibar etmedim ona yarın yine yapacam:)) ben 5.gunde yaptım onda hiç bişey çıkmadıydiBenim 6.gün çok açık çıktı :) ama dayanmak daha iyidir ben gaza geldim
Yok kuzum ben EskişehirdeyimIstanbulda misin canım sende. Beraber verelim moral veririz birbirimize:)
Kacinci gun embriyosu
Toplami 14 olunca baktir
5. Gun embriyosuna 9. Gun baktirsan cikar
Aynen iyi olurdu. Ben idrar testi bile almadim beklerim nolcak yea diyodum. Ama burda 6. Günleri 8. Günleri duyunca içim kıpır kıpır. Belirti falan var mı sendeYok kuzum ben Eskişehirdeyim
Ne güzel olurdu birbirimize destek olurduk
13.gune kan testi vermişler bence geç
19 20 ekimde kan versen kesin sonuç alırsın bence yine de sen bilirsin tabi
Eger günler geçmek bilmezde sabirsizlanmaya başlarsan 19unda ver gitsin kanını:))
Ben cumartesi 8.gunumde kesin kan verecem dayanamıyorum çünkü
Tamam canim sabah erkenden giderim kan vermeye özelde 1 saate çıkıyor sonucu yazarım burayaSeninki çıkarsa bende yapcam :) aynı gün transferiyiz
Düne kadar hiç bişey yoktu sadece ateş basiyordu yanaklarim al al olmuştu :)) ama dün kasık ağrısı başladı göğüslerim acıyor ara ara uyku bastırıyor bi tuhaf oldum yaAynen iyi olurdu. Ben idrar testi bile almadim beklerim nolcak yea diyodum. Ama burda 6. Günleri 8. Günleri duyunca içim kıpır kıpır. Belirti falan var mı sende
doktor sizlere transfer yapıp çıkmış canım yarın 2 ye randevum var.Sen ne yaptın canım sonuçlar nasıl doktorla görüştün mü
Aaa yok artık bide 100 tl veremem bizimkiler gelmeden paraları bitirdi:) devlette veririz 1 saat bekleriz ins pozitif olur da:)Tamam canim sabah erkenden giderim kan vermeye özelde 1 saate çıkıyor sonucu yazarım buraya
Burda en düşük betahcg kan testi fiyati 100tl Acıbadem de 180 tl alt tarafı gebelik testi şok oldum ya daha 2 yıl önce 20tldi
hep AYNI YERDE VERDİM VE HEP HEMEN HEMEN AYNI SAATLERDE canımYüzde 60 artması yeterliymiş ayrıca kan verilen yer ve saat bile fark edebiliyor
Benim de uyku var sık tuvalet var goguslerim şiş ve damar damar. Kasik ağrısı arada oluyo benim her zaman değil. Hep ilaclardan diyorum ama yani öyle belirti yok bendeDüne kadar hiç bişey yoktu sadece ateş basiyordu yanaklarim al al olmuştu :)) ama dün kasık ağrısı başladı göğüslerim acıyor ara ara uyku bastırıyor bi tuhaf oldum ya
Tamam ama cumartesi kan vercem :)) idrar testi yapmam artık